3G WiFi διπλή κάμερα αυτοκινήτου + GPS ζωντανή παρακολούθηση - PROFIO X1

Κωδικός προϊόντος: 14-029 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 275,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 330,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 3G WiFi διπλή κάμερα αυτοκινήτου + GPS ζωντανή παρακολούθηση - PROFIO X1

WiFi διπλή κάμερα αυτοκινήτου + GPS ζωντανή παρακολούθηση - PROFIO X1 Tracking Cam X1 με λειτουργία 3G Hotspot. Ζωντανή παρακολούθηση οχήματος μέσω GPS καθώς και ζωντανές εικόνες κάμερας στο τηλέφωνό σας σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η μοναδική κάμερα αυτοκινήτου ως πρώτη στον κόσμο προσφέρει online εντοπισμό οχήματος μέσω GPS μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου καθώς και "ζωντανή" εμφάνιση από την τρέχουσα διαδρομή.

Είναι μια βιντεοκάμερα διπλού αυτοκινήτου (εμπρός και εσωτερικό) όπου η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση FULL HD 1920x1080 px στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο με γωνία 140 μοιρών και με υποστήριξη 3G WiFi . Οι εικόνες αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα μνήμης micro SD έως 32 GB . Το σώμα της κάμερας είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, κάτι που την κάνει ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες ή το υπερβολικό κρύο .

Το Profio Tracking CAM X1 είναι ο τέλειος και εξελιγμένος τρόπος για να αυξήσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με συνεχή παρακολούθηση ή μια πολύπλοκη λύση για εταιρείες για την παρακολούθηση του σταθμού των οχημάτων τους.

Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη βιντεοκάμερά σας, θα δημιουργήσει ένα σημείο πρόσβασης WiFi 3G (πρέπει να έχετε ενεργοποιημένες υπηρεσίες δεδομένων στην κάρτα SIM) και μπορείτε να απολαύσετε το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε . Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά πλάνα βίντεο από την κάμερα μέσω μιας δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για κινητά ( υποστήριξη Android/iOS ) που ονομάζεται " Car Matrix ". Με αυτήν την εφαρμογή είναι επίσης δυνατή η online παρακολούθηση της θέσης GPS του οχήματος στο χάρτη. Το σετ καλωδίων έχει σχεδιαστεί για άμεση σύνδεση με την ασφαλειοθήκη 12/24V , επιτρέποντας τη μόνιμη τροφοδοσία της κάμερας του αυτοκινήτου. Ένα πλεονέκτημα είναι ένας διπλός φακός που παρέχει τις εγγραφές είτε της μπροστινής είτε της πίσω (εσωτερικής) κάμερας, συμπεριλαμβανομένου του ήχου (μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την εγγραφή ήχου). Η εσωτερική κάμερα διαθέτει IR νυχτερινή όραση που μπορεί να φωτίσει ολόκληρο τον χώρο του οχήματος τη νύχτα.

Κάμερα αυτοκινήτου 3g με GPS - παρακολούθηση μέσω εφαρμογής

Με την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο όχημά σας.
Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης Live View.

wifi κάμερα αυτοκινήτου με gps - ζωντανή παρακολούθηση μέσω εφαρμογής

Απολαύστε τη δωρεάν υπηρεσία παρακολούθησης GPS απευθείας μέσω της διεπαφής ιστού www.car-matrix.com

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Όλα είναι διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον επιτραπέζιο υπολογιστή, τον φορητό υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Η βασική λειτουργία είναι η παρακολούθηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος, είτε είναι αυτοκίνητο είτε φορτηγό. Εάν το όχημα είναι συνδεδεμένο, θα δείτε την τρέχουσα θέση του στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή του. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Κάθε όχημα έχει τον δικό του αριθμό ταυτότητας μετά την εγγραφή και χρησιμοποιώντας αυτό το αναγνωριστικό μπορείτε να βρείτε τα αρχεία οδήγησης στο ιστορικό οδήγησης. Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνηση στον χάρτη. Στο αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε ποια ώρα και σε ποια διεύθυνση ήταν το ακριβές όχημα εκείνη τη στιγμή. Οι επιμέρους στάσεις του οχήματος επισημαίνονται με κόκκινη σημαία στον χάρτη και περιέχουν πληροφορίες για πόσο καιρό το όχημα έχει σταθμεύσει σε αυτό το μέρος. Μπορείτε να εξαγάγετε ένα αρχείο σε μορφή excel από τη διαδρομή, στο οποίο μπορείτε να βρείτε την ακριβή ώρα και τοποθεσία του οχήματος.

Η λειτουργία GEO FENCE σάς επιτρέπει να στέλνετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από τον σημειωμένο χώρο (εάν ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή)

κάμερα profio σε όχημα ζωντανής παρακολούθησης αυτοκινήτου μέσω gps
Κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η λειτουργία LISTEN & TALK, ώστε να μπορείτε να ακούσετε και να μιλήσετε απευθείας με το πλήρωμα του αυτοκινήτου μέσω των ενσωματωμένων ηχείων στην κάμερα

κάμερα αυτοκινήτου profio 3g

Φακοί 6 γυαλιού σε φακό

Υλικά υψηλής θερμοκρασίας που αντέχουν σε διάφορες συνθήκες οδήγησης. Οι γυάλινοι φακοί έξι στρώσεων εξασφαλίζουν υψηλή ανάλυση των λήψεων με εξαιρετική ισορροπία χρωμάτων για οδήγηση ημέρας και νύχτας.

Γυάλινος φακός profio car dvr 6G

Ποιότητα βίντεο FULL HD 1080

Η κάμερα παρακολούθησης PROFIO X1 προσφέρει τέλειες δυνατότητες εικόνας. Οι λήψεις θα αποτυπωθούν με μεγάλη ευκρίνεια. Ό,τι καταγράψει αυτή η βιντεοκάμερα θα μεταφερθεί σε ομαλά και εκπληκτικά βίντεο.

κάμερα αυτοκινήτου full hd ανάλυση

Υποστήριξη για τη δυνατότητα WDR

Το PROFIO Tracking Cam X1 υποστηρίζει τη λειτουργία WDR. Το WDR είναι η τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζεται στη βιντεοκάμερα, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό ή σκοτεινό, η εικόνα της κάμερας είναι πάντα καθαρή και φωτεινή.
υποστήριξη κάμερας τεχνολογία wdr

Πλήρης κάλυψη 3 λωρίδων με ευρυγώνιο φακό 140°

Για να μειώσει τα τυφλά σημεία, το PROFIO Tracking Cam X1 χρησιμοποιεί έναν ευρυγώνιο γυάλινο φακό 140°, ο οποίος καταγράφει άνετα 3 λωρίδες οδήγησης στο δρόμο.
Κάμερα παρακολούθησης profo ευρυγώνια κάλυψη 3 λωρίδων

Έξυπνο τσιπ Mediatek

Το Profi Tracking Cam X1 διαθέτει ένα τσιπ υψηλής απόδοσης MTK6580 που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ παρέχει γρήγορη, ισχυρή και σταθερή λειτουργία της κάμερας.

έξυπνο τσιπάκι mediatek κάμερα profio

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας 3G

Το μοντέλο βιντεοκάμερας PROFIO Tracking Cam X1 υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας WCDMA 3G, η οποία μπορεί να φτάσει την ταχύτητα έως και 7,2 MB/s. Η μεταφορά δεδομένων 3G είναι σχεδόν 43 φορές ταχύτερη από το απαρχαιωμένο δίκτυο 2G.
Μεταφορά δεδομένων κάμερας profio 3g

Δονούμενος αντικλεπτικός συναγερμός

Η συσκευή μεταβαίνει σε λειτουργία προστασίας οχήματος μετά από 5 λεπτά από την ακινητοποίηση του κινητήρα του οχήματος. Εάν οι αισθητήρες της κάμερας καταγράφουν κραδασμούς στο όχημα, ο συναγερμός ενεργοποιείται και σας ειδοποιεί με την ειδοποίηση μέσω μιας εφαρμογής smartphone.

Συναγερμός δόνησης κάμερας αυτοκινήτου profio

Εγγραφή σε βρόχο

Οι εγγραφές βίντεο αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD που έχει τοποθετηθεί μετά από 3 λεπτά. Όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει, οι παλαιότερες εγγραφές θα αντικατασταθούν από τις πιο πρόσφατες εγγραφές για τη λήψη των πραγματικών εικόνων. Αυτό εξασφαλίζει τη συνεχή εγγραφή στον βρόχο.

εγγραφή κάμερας profo σε βρόχο

Ενσωματωμένος αισθητήρας G

Σε φρένο έκτακτης ανάγκης ή κατά την πρόσκρουση, ο αισθητήρας G αξιολογεί μια τέτοια κατάσταση ως σοβαρή και ξεκινά την αυτόματη αποθήκευση της εγγραφής. Στη συνέχεια, κλειδώνει το τραβηγμένο βίντεο έναντι αντικατάστασης, έτσι δεν θα αντικατασταθεί ακόμα και αν η κάρτα μνήμης SD είναι γεμάτη.

Προστασία αισθητήρα g κάμερας παρακολούθησης profio

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: PROFIO Tracking Cam X1
Επεξεργαστής: ARM Cortex A7 Quad-Core 1,3 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1
Μνήμη Flash: eMMC Flash 8GB
Μνήμη RAM: DDR3L 1GB Συχνότητα 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Μπροστινή κάμερα ανάλυσης βίντεο: Full HD 1080p με 30 fps, κωδικοποίηση H.264, ρυθμιζόμενη γωνία λήψης FOV (D) 140 °
Εσωτερική κάμερα ανάλυσης βίντεο: 640 * 480 px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, συχνότητα 2,4 GHz, hotspot
Απομακρυσμένη παρακολούθηση: Υπολογιστής & Εφαρμογή - Λογισμικό υπολογιστή: www.car-matrix.com , ΕΦΑΡΜΟΓΗ για κινητά: CarMatrix
Ζωντανή προβολή: Και οι δύο διπλές κάμερες μέσω APP
G-Sensor: Ναι
Μικρόφωνο: Ναι
Ενσωματωμένα ηχεία: Ναι
Υποστηρίζει micro SD: έως 32 GB
Τροφοδοσία: 10V - 36V
Διαστάσεις κάμερας: 85 (L) * 55 (Π) * 50 (Υ) mm
Βάρος κάμερας: 135 g
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Η συσκευασία περιέχει:

1x κάμερα αυτοκινήτου PROFIO Tracking Cam X1
1x Το σετ καλωδίωσης για απευθείας σύνδεση με ασφαλειοθήκη 12V/24V - (μήκος 2 μέτρα)
1x Στήριγμα
1x 3M πολύ κολλητική ετικέτα
1x Εγχειρίδιο

περιεχόμενο πακέτου κάμερας profio x1

Profio electronics Η Tracking Cam X1 είναι ένα ανώτερο προϊόν της νέας μάρκας PROFIO ELECTRONICS , η οποία ειδικεύεται στενά στην ανάπτυξη και την κατασκευή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στην καθημερινή τους χρήση.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα