Ανιχνευτής LED κρυφών καμερών - υπέρυθρων

Κωδικός προϊόντος: 09-080 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 73,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 88,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής LED κρυφών καμερών - υπέρυθρων

Ανιχνευτής LED κρυφών καμερών - υπέρυθρες για προστασία της ιδιωτικής ζωής από πιθανή παρακολούθηση μέσω κρυφών καμερών - οπουδήποτε στους δρόμους ή σε ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους, τουαλέτες κ.λπ. Ισχυρός ανιχνευτής κρυφής κάμερας υπερύθρων με 12 IR LED για προστασία από κατασκοπεία και παράνομη εγγραφή. Αυτός είναι ένας εύχρηστος σαρωτής κάμερας , ο οποίος λόγω των διαστάσεων του είναι πολύ πρακτικός για μεταφορά παντού, για ανίχνευση έναντι μυστικής εγγραφής .

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καθώς ο ανιχνευτής ενεργοποιείται με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού. Ο ανιχνευτής θα αρχίσει να εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες, οι οποίες θα αντανακλώνται στα οπτικά στοιχεία του φακού των κρυφών καμερών, χάρη στις οποίες μπορείτε εύκολα να τις αναγνωρίσετε κοιτάζοντας μέσα από το σκόπευτρο .

led ανιχνευτής κρυφής κάμερας

Μεγάλος υπέρυθρος διόφθαλμος παρατηρητής

Το παραπάνω τυπικό μέγεθος σκόπευτρο και για τα δύο μάτια σας επιτρέπει να αποκαλύπτετε κρυφές κάμερες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ανιχνευτής κρυφής κάμερας

Μικρό μέγεθος και εξαιρετικά ελαφρύ

Ο ανιχνευτής κάμερας ζυγίζει μόνο 32 g και έχει μικρό μέγεθος, καθιστώντας τον εύκολο στη χρήση οπουδήποτε. Η συσκευή διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία παρέχει έως και 8 ώρες συνεχούς χρήσης ανά μία πλήρη φόρτιση. Απολαύστε την ιδιωτικότητά σας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα γραφεία και οπουδήποτε στα ταξίδια σας.

κρυφές κάμερες υπερύθρων

Ισχυρή ακτινοβολία υπερύθρων με έως και 12 IR LED

Έως και 12 ισχυρά φώτα υπερύθρων θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε κάμερα. Οι κοινώς διαθέσιμοι ανιχνευτές στην αγορά έχουν μόνο 4 έως 6 διόδους IR. Χρησιμοποιήστε την αποδοτικότητα αυτής της συσκευής και μην πληρώνετε για άλλα μοντέλα με μισή απόδοση.

ανιχνευτής υπερύθρων

Προστατέψτε το απόρρητό σας

Οι κρυφές κάμερες μπορούν να βρίσκονται σχεδόν σε οτιδήποτε και οπουδήποτε. Οι σημερινές κάμερες μπορούν να βρίσκονται σε εγκαταστάσεις καταλυμάτων, αποδυτήρια, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων και επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απλή αναζήτηση και αφαίρεση τους με τη βοήθεια ενός ισχυρού ανιχνευτή υπερύθρων.

ir led σαρωτή ανίχνευσης κρυφής κάμερας

Χαρακτηριστικά:

12 x IR LED
Μεγάλο σκόπευτρο και για τα δύο μάτια
Χρόνος εργασίας έως 8 ώρες
Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Εύκολη ανίχνευση κρυφών καμερών
Μικρές διαστάσεις

Προδιαγραφές:

IR: 12x LED
Μπαταρία: 3,7V/180 mAh
Ρεύμα λειτουργίας: 45 mA
Τάση φόρτισης: 5V
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
Ώρες λειτουργίας: 8 ώρες
Διαστάσεις: 10cm x 4 cm x 1 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ανιχνευτής κάμερας IR LED
1x καλώδιο USB σε micro USB
1x Εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα