Ανιχνευτής σφαλμάτων RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

Κωδικός προϊόντος: 09-069 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 220,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 264,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής σφαλμάτων RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi

Ανιχνευτής σφαλμάτων RF PROFI - GSM 3G/4G LTE + Bluetooth + WiFi. Το εργαλείο εύρεσης κρυφής κάμερας και το σάρωθρο σφαλμάτων μπορούν να βρουν κρυφές συσκευές σε μεγάλες αποστάσεις. Ο καλύτερος ανιχνευτής σφαλμάτων για τον εντοπισμό σημάτων GSM 3G/4G LTE, Bluetooth και WiFi αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία συσκευών κατά της παρακολούθησης . Τέτοια σφάλματα, ειδικά τύπου Bluetooth, είναι στην πραγματικότητα μη ανιχνεύσιμα από τις συμβατικές μηχανές αναζήτησης ραδιοσυχνοτήτων, λόγω του χαμηλού επιπέδου ακτινοβολίας και του τύπου διαμόρφωσης. Αυτός ο ανιχνευτής GSM χρησιμοποιεί ξεχωριστό κανάλι με υψηλή συχνότητα (2,44 / 5,39 Ghz) και ευαισθησία για την εύρεση συσκευών Bluetooth και Wi-Fi. Στη συνέχεια, ο ανιχνευτής επεξεργάζεται το αποδιαμορφωμένο σήμα για να προσδιορίσει ποιο πρωτόκολλο βρέθηκε. Φυσικά, ο ανιχνευτής εντοπίζει και «κλασικά» σφάλματα (GSM, 3G, 4G, 5G DECT κ.λπ.). Η καινοτόμος συσκευή δεν είναι απλώς ένα βελτιωμένο μοντέλο συμβατικών ανιχνευτών, αλλά μια ολοκαίνουργια και επαναστατική μηχανή αναζήτησης.

ανιχνευτής σφαλμάτων rf

Ο ανιχνευτής είναι εξοπλισμένος με κύριες λειτουργίες

Η ευρυζωνική κεραία (για την υποδοχή ANT1) παρέχει ευρύτερη κάλυψη, ειδικά σε χαμηλότερες συχνότητες, επιτρέποντας την αύξηση του εύρους ανίχνευσης των συμβατικών ανιχνευτών VHF/UHF, διατηρώντας παράλληλα ανώτερη ευαισθησία σε υψηλότερες ζώνες (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Κεραία (για υποδοχή ANT2) με 2 έως 4 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία για όλες τις πηγές άνω των 2 GHz (Wi-fi 2,4 Ghz, 5 GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE High, κ.λπ.) Η μονάδα μπορεί να βρει την πηγή του σήματος εκπομπής και εντοπίστε το με ακρίβεια.

Ανιχνευτής μαγνητικού σήματος - εγκαταστήστε τον μαγνητικό αισθητήρα, ενεργοποιήστε τη συσκευή και πατήστε το κουμπί μαγνητικής ανίχνευσης. Αφού ανάψει η ένδειξη LED, ξεκινήστε την αναζήτηση. Όταν βρεθεί μια μαγνητική πηγή, ένα λευκό LED ανάβει και μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό σήμα.

Διακόπτης RF/MAG - αφού ενεργοποιήσετε την επιλογή MAG, ρυθμίστε την ευαισθησία στο μέγιστο. Τοποθετήστε τη μαγνητική κεραία και ρυθμίστε το ποτενσιόμετρο. Λόγω της υψηλής ευαισθησίας, ο ανιχνευτής μπορεί να επηρεαστεί από γεωμαγνητισμό και σιδερένια αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε το περιστροφικό κουμπί για να ρυθμίσετε την ευαισθησία στο καθορισμένο περιβάλλον.

Το κανάλι ANT1 (1) χρησιμοποιείται για την ανίχνευση ενός ευρέος φάσματος συχνοτήτων 50-6000 MHz για αναζήτηση όλων των τύπων πομπών σε δωμάτια, αυτοκίνητα, συσκευές που φοριούνται στο σώμα, τηλέφωνα ή άλλους τύπους με διαφορετικές μεθόδους διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω ζωνών : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE), κ.λπ.

Το δεύτερο κανάλι ANT2 (2), με την ένδειξη "2,44 GHz 5,39 GHz", χρησιμοποιείται για τον εντοπισμό μόνο Bluetooth και Wi-Fi (ή άλλων σημάτων με τις ίδιες συχνότητες), αλλά με υψηλότερη ευαισθησία. Μια κλασική μέθοδος αναζήτησης είναι η χρήση κεραίας ANT1, δηλαδή 50 - 6000 MHz, για να καλύψει πρώτα μια ευρεία περιοχή συχνοτήτων. Στη συνέχεια, η διαδικασία σάρωσης περιοχής πρέπει να επαναληφθεί με ΑΝΤ2. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά ANT1/ANT2 μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ANT1 και ANT2.

MODE - αφού πατήσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την επιθυμητή λειτουργία εμφάνισης. ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΗΧΟΥ - εάν βρεθεί κάποια πηγή, θα ακούσετε από το ηχείο μια ηχητική σήμανση. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΝΗΣΗΣ - σας ειδοποιεί με δονήσεις όταν βρεθεί η πηγή. SILENT MODE - χωρίς ήχο και χωρίς κραδασμούς. Η ηχητική σηματοδότηση επιτρέπει τη γρήγορη αναζήτηση και σύμφωνα με τον συγκεκριμένο ήχο ο έμπειρος χειριστής μπορεί να αναγνωρίσει την πηγή.

ανιχνευτής σαρωτή σφαλμάτων

Χρήση του ανιχνευτή στην καθημερινή ζωή

Αναζήτηση για σφάλματα και αισθητήρες gps σε αυτοκίνητο ή γραφείο.
Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος ακούει παράνομα το τηλέφωνό σας, για παράδειγμα, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το τηλέφωνο στέλνει πολλά σήματα ακόμα και όταν είναι μόνο σε κατάσταση αναμονής.
Ανίχνευση επιπέδων ακτινοβολίας από σταθμούς εκπομπής οροφής στον χώρο εργασίας σας ή σε κτίρια κατοικιών.
Ο έλεγχος εάν οι βιντεοκάμερες στοχεύουν σε εσάς και παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας.
Κατά την αναζήτηση ασύρματων σημάτων, σταθμών βάσης για τηλέφωνα κ.λπ.
Ανίχνευση του επιπέδου της επικίνδυνης ακτινοβολίας μικροκυμάτων.
Αναζήτηση για ύποπτα ασύρματα σήματα.
Έλεγχος τουαλετών, ξενοδοχείων, επιχειρήσεων διασκέδασης, αν υπάρχουν κάποιες κατασκοπευτικές συσκευές στον χώρο.

Πληροφορίες χρήσης:

Λόγω της υψηλής ευαισθησίας του ανιχνευτή, απενεργοποιήστε τις κοντινές συσκευές επικοινωνίας και τις ψηφιακές συσκευές. Όταν εργάζεστε κοντά σε μεγάλη πηγή ακτινοβολίας, τα δεδομένα ενδέχεται να παραμορφωθούν.

Εάν η συσκευή εκπέμπει σήμα αλλά δεν υπάρχουν πηγές ακτινοβολίας κοντά, υπάρχουν 3 δυνατότητες

1. Η δική σας συσκευή επικοινωνίας έχει αντιστοιχιστεί με το σταθμό βάσης.
2. Η ύποπτη πηγή είναι πολύ κοντά.
3. Είστε πολύ κοντά στον ασύρματο δρομολογητή

Προδιαγραφές:

Εύρος επικοινωνίας: 50MHz - 5,4GHz
Ανίχνευση δυναμικού εύρους: -50dBm-10dBm
Ευαισθησία ανίχνευσης: <0,03mw
Ισχύς ανίχνευσης: 1,2 GHz ασύρματη κάμερα: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Σήμα κινητής τηλεφωνίας: 2G, 3G, 4G 25m²
Μαγνητικό: 50mm ~ 150mm
Μέθοδος ένδειξης: 20 LED - ένδειξη φωτός/ήχου
Μπαταρία: 3,7V 1500mAH
Ώρες λειτουργίας: 20 - 45 ώρες.
Διαστάσεις: 12,5 cm (ύψος) x 5,2 cm (πλάτος) x 2,2 cm (πάχος)
Βάρος: 195g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής
2x κεραία
1x Μαγνητικός καθετήρας
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα