Ασύρματο ακουστικό spy + ενισχυτής 5W σε σχήμα πιστωτικής κάρτας​

Κωδικός προϊόντος: 09-041 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 155,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 187,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ασύρματο ακουστικό spy + ενισχυτής 5W σε σχήμα πιστωτικής κάρτας​

Ασύρματο ακουστικό spy + ενισχυτής 5W σε σχήμα πιστωτικής κάρτας. Αυτό το αόρατο σετ ακουστικών κατασκοπείας και ενισχυτή είναι πολύ άνετο και διακριτικό. Τα αόρατα ακουστικά - νανο μίνι κατασκοπευτικό ακουστικό + ενισχυτής 5W για λόγους ασφαλείας και φοιτητές (εξετάσεις) είναι το ιδανικό μικροακουστικό για εσάς. Κατασκοπευτικό ακουστικό με ασύρματο ενισχυτή bluetooth 5W (με τη μορφή πιστωτικής κάρτας) στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM κινητού. Απλώς τοποθετήστε την πιστωτική σας κάρτα στην τσέπη του πουκαμίσου ή των ρούχων σας. Η ενεργοποίηση της συσκευής είναι πολύ απλή. Απλώς τοποθετήστε την κάρτα SIM σε κουτί bluetooth σε σχήμα πιστωτικής κάρτας και ενεργοποιήστε τη συσκευή. Το κουτί ελέγχου σε σχήμα πιστωτικής κάρτας δεν περιέχει άλλα καλώδια γιατί όλα είναι ενσωματωμένα (μικρόφωνο και ενισχυτής).

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν θα εκτιμούσατε ότι κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλέψει ή να σας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι κατασκευασμένο για φοιτητές κατά τη διάρκεια δοκιμών, εξετάσεων, τους εμπόρους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις. Το βελτιωμένο ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, αλλά χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

ακουστικό κατασκοπείας + πιστωτική κάρτα bluetooth

Για καλό σήμα με ακουστικά και καλή μεταφορά ήχου στο ενσωματωμένο μικρόφωνο πρέπει να υπάρχει μια συσκευή ελέγχου όσο κοντά στα μίνι ακουστικά και το στόμα. Είναι καλύτερο να το βάλετε στην τσέπη του πουκάμισου, του γιλέκου ή του σακακιού. Τοποθετήστε το μίνι ακουστικό στο αυτί και χρησιμοποιώντας ενισχυτή υψηλής απόδοσης με ισχύ 5W το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στον δέκτη, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή. Για επικοινωνία εξυπηρετεί ευαίσθητο μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένη συσκευή. Αφού καλέσετε την κάρτα SIM, η συσκευή λαμβάνει αυτόματα μια κλήση και μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία.

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις κακής ποιότητας ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Η εγγύηση του ακουστικού κατασκοπείας - 24 μήνες. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών.

Τα ακουστικά κατασκοπείας είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να χωρούν στο τύμπανο - να είναι δυσδιάκριτα. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Πωλείται ακουστικό κατασκοπείας σε εξαιρετική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο e-shop μας. Δείτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

τη χρήση αόρατου ακουστικού κατασκοπείας

Το πιο πρόσφατο βελτιωμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα, ώστε να μπορεί να στεγανοποιεί πλήρως το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από τον πιο πρόσφατο ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο με πολύ φωτεινό και καθαρό ήχο με ελαχιστοποιημένο θόρυβο. Το ακουστικό τροφοδοτείται από μια μικροσκοπική μπαταρία κουμπιού. Το ακουστικό μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στον ακουστικό πόρο. Στο ακουστικό είναι προσαρτημένο ένα διαφανές άγκιστρο με το οποίο μπορείτε να βγάλετε το ακουστικό από το αυτί. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό με το ακουστικό προσφέρουμε στο e-shop μας τα μαγνητικά τσιμπιδάκια. Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία με διάρκεια μπαταρίας έως και 7 ώρες.

κατάσκοπος ασύρματου ακουστικού

Χαρακτηριστικά:

Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
Διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
Σύνδεση Bluetooth σε φορητή συσκευή.
Απλή λειτουργία και λήψη κλήσεων.
Υποστήριξη hands-free για αμφίδρομη επικοινωνία.

Προδιαγραφές:

Απόκριση συχνότητας: 180Hz-5600Hz
Ποσοστό παραμόρφωσης <2%
Έξοδος: 115 db
Βέλτιστη τιμή: 40 db
Ευαισθησία: <100 db
Ρεύμα λειτουργίας: 0,65 mA
Θόρυβος: 20 db
Ενισχυτής: 5W
Χρόνος ομιλίας ανά φόρτιση: 12 ώρες
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ° C - 60 ° C
Τύπος μπαταρίας: SR416SW 337
Διάρκεια μπαταρίας: έως 7 ώρες
Διαστάσεις / βάρος: 13x6mm / 0,5 g
Μέγεθος συσκευασίας / βάρος: 52x42x14mm / 0,8 g


Η συσκευασία περιέχει:

1x Spyinvisible ακουστικό
1x Το κουτί ελέγχου (σε μορφή πιστωτικής κάρτας) με ενσωματωμένο ενισχυτή και μικρόφωνο στη SIM
1x καλώδιο USB
1x Μπαταρία
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα