ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα από το κατάστημά μας σε τιμές χονδρικής, θα πρέπει να εγγραφείτε στο e-shop μας. Συνδεθείτε εύκολα απευθείας σε αυτόν τον σύνδεσμο - http://www.efeel.co/:user/registration .

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] για να συμφωνήσουμε τους όρους της συνεργασίας χονδρικής (ελάχιστη ποσότητα, περίοδος παραγγελίας, ποσό έκπτωσης χονδρικής κ.λπ.).
Αφού ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό χονδρικής σας, θα έχετε πρόσβαση σε τιμές χονδρικής, που σημαίνει ότι η συνολική τιμή για την παραγγελία σας θα μειωθεί αυτόματα, ανάλογα με το ποσό της συμφωνημένης έκπτωσης χονδρικής.

Έχετε e-shop ή κατάστημα;

Εάν είστε ιδιοκτήτης κλασικού καταστήματος ή e-shop και θέλετε να επεκτείνετε τη γκάμα σας με προϊόντα από την προσφορά μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο [email protected] . Εκτός από το ευρύ φάσμα προϊόντων, μπορούμε να εγγυηθούμε σύντομους χρόνους παράδοσης, συμβουλές ειδικών όταν αγοράζετε μια επαγγελματική προσέγγιση.

Θα θέλατε να γράψετε ένα άρθρο ή μια κριτική για εμάς και να λάβετε μια οικονομική ανταμοιβή;

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας; Είστε δημοσιογράφος, συντάκτης ή έχετε προσωπικό ιστολόγιο ή είστε ενεργοί σε φόρουμ στο Διαδίκτυο; Εάν θέλετε να γράψετε ένα άρθρο σχετικά με την ποικιλία μας ή να ψωνίσετε, ή να προωθήσετε επιλεγμένα προϊόντα , θα παρέχουμε όλο το απαραίτητο υλικό δημοσίων σχέσεων (Φωτογραφίες, άρθρα, κ.λπ.). Θα ανταμειφθείτε από τον συμφωνημένο οικονομικό προϋπολογισμό.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] .

Είστε ιδιοκτήτης ιστότοπου και θέλετε επιπλέον εισόδημα;

Διαθέτετε ιστότοπους και θέλετε να μας υποστηρίξετε εμφανίζοντας τα flash banner μας ή άλλο διαφημιστικό υλικό στον ιστότοπό σας; Απλώς γράψτε μας για τον διαφημιστικό χώρο που μπορείτε να προσφέρετε και σίγουρα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα διαπραγματευτούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Θα χαρούμε να ανταλλάξουμε συνδέσμους url, εικονίδια ή banner με θεματικά παρόμοιους ιστότοπους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail [email protected] ή στο τηλέφωνο: + 421 907 211 712.

Διεύθυνση εταιρείας και στοιχεία χρέωσης:

Media Leaders Ltd
Όνομα SNP 16
974 01 Banská Bystrica
Σλοβακία

Αναγνωριστικό εταιρείας: 46 406 999
ΑΦΜ: SK202 336 8787