DOD LS430W DVR αυτοκινήτου με GPS

Κωδικός προϊόντος: 55-012 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων εξαντλημένα
Λυπούμαστε, αλλά αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί. Αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 160,41 U$
Τιμή με ΦΠΑ 192,50 U$

Περιγραφή προϊόντος DOD LS430W DVR αυτοκινήτου με GPS

DOD LS430W DVR αυτοκινήτου με GPS θα σας προσφέρει ποιότητα βίντεο FULL HD με ανάλυση έως 1920x1080. Διαθέτει οθόνη TFT LCD 2,7" 16:9 για εύκολη προβολή και ρυθμίσεις βίντεο. Η κάμερα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μέσω βεντούζας με βραχίονα. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα G που προστατεύει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα αρχεία σε σύγκρουση, φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή κλίση του αυτοκινήτου Σίγουρα θα εκτιμήσετε το τσέχικο μενού για άνετες ρυθμίσεις της κάμερας.

Η κάμερα διαθέτει προειδοποίηση Smart Over Speed. Ρυθμίστε την ταχύτητά σας και μόλις ξεπεράσετε το όριο ταχύτητας, το ξυπνητήρι θα σας υπενθυμίσει "Σιγά, οδηγείτε πολύ γρήγορα". Επίσης, έχει την ευρεία γωνία θέασης 140 ° , καταγράφει το δρόμο μπροστά, και στις δύο πλευρές, αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου με χρήση GPS, οθόνη πυξίδας HUD, ένδειξη ταχύτητας HUD. Θα καλωσορίσετε τη λειτουργία GPS Logger , που σημαίνει ότι το αρχείο της οδήγησης (τοποθεσία GSP, τρέχουσα ταχύτητα, βίντεο) θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον υπολογιστή σας με το παρεχόμενο λογισμικό. Ιδανικό για εταιρείες ελέγχου της οδήγησης εργαζομένων, επαγγελματιών οδηγών κ.λπ.

Η νέα τεχνολογία WDR - βίντεο υψηλής ποιότητας σε κάθε φωτισμό

τεχνολογία wdr

Η εγγραφή ανίχνευσης κίνησης σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε αυτόματα την εγγραφή όταν το όχημα κινείται, χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί. Είναι επίσης δυνατό να ξεκινήσει η εγγραφή κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Με τη νέα κάμερα DOD LS330W δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με βρόχο χρόνου λειτουργίας. Εάν η χωρητικότητα της κάρτας micro sd είναι πλήρης, η κάμερα θα αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερες εγγραφές από νεότερες. Η ενσωματωμένη υποδοχή HDMI λειτουργεί ως έξοδος βίντεο και τα εγγεγραμμένα αρχεία βίντεο μπορούν να ληφθούν σε υπολογιστή μέσω USB ή απευθείας από την κάρτα μνήμης microSD .

F1.6 μεγάλο διάφραγμα φακού - απόδοση σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, σημαίνει επίσης ότι τα "Νυχτερινά βίντεο" σας θα είναι τέλεια ορατά.

dod κάμερα F1.6

Το τελευταίο μοντέλο LS430W DOD αντιπροσωπεύει την καλύτερη κάμερα αυτοκινήτου στην αγορά.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

 • Power τεχνολογία WDR - βίντεο υψηλής ποιότητας σε κάθε φωτισμό
 • F1.6 μεγάλο διάφραγμα - απόδοση σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό
 • Μια κάμερα με καταγραφικό GPS
 • Ευρεία γωνία θέασης 140 °
 • Χρόνος αυτόματης βαθμονόμησης
 • Οθόνη πυξίδας HUD
 • Ένδειξη ταχύτητας HUD
 • Έξυπνη προειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας
 • Αιχμηρός γυάλινος φακός 6G, ευρεία γωνία θέασης
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης
 • Full HD 1080p
 • Ευρεία οθόνη 2,7" 16:9
 • G-sensor - αυτόματη προστασία αρχείων
 • Λειτουργία SOS - κλείδωμα αρχείων
 • Αυτόματη έναρξη εγγραφής
 • Εγγραφή ανίχνευσης κίνησης
 • Εγγραφή σε βρόχο, σημειώνοντας την ώρα και την ημερομηνία


Πλεονεκτήματα και καινοτόμες λειτουργίες της κάμερας DOD LS430W:

Φακός 6 g Αιχμηρός γυάλινος φακός 6G. Είναι κατασκευασμένο από 6 στρώσεις γυαλιού, μέσω των οποίων μπορείτε να καταγράψετε απίστευτα καθαρές και χωρίς παραμορφώσεις εικόνες, πιο καθαρές λεπτομέρειες (πινακίδες, οδικές πινακίδες κ.λπ.).
Αισθητήρας HD CMOS Εγγραφή βίντεο 1080p FULL HD και αισθητήρας εικόνας CMOS megapixel superHD. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα, μπορεί να ηχογραφεί τέλεια όλη την ώρα.
φακός f 1,6 Καταγράφει πιο λεπτομερείς λήψεις του νέου διαφράγματος F1.6 - το εφέ της εγγραφής σε χαμηλό φωτισμό. Καταγράφει καλύτερες νυχτερινές λήψεις από το F2.0 και καταγράφει καθαρά λεπτομέρειες όπως πινακίδες κυκλοφορίας, οδικές πινακίδες και άλλα.
Προστασία με κωδικό πρόσβασης Προστασία με κωδικό πρόσβασης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη με προστασία κωδικού πρόσβασης ρυθμίσεις ελέγχου ή άλλες λειτουργικές ρυθμίσεις, αλλαγή ή διαγραφή των αρχείων δεδομένων βίντεο ή εικόνας.
hud πυξίδα Οθόνη πυξίδας HUD. Φτάνει 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS. Η ηλεκτρονική πυξίδα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη με τη δυνατότητα να υποδεικνύει ποια κατεύθυνση πηγαίνετε.
υπερβολική ταχύτητα Έξυπνες ειδοποιήσεις για υπερβολική ταχύτητα. Ρυθμίστε τον δικό σας ρυθμό και όταν ξεπεραστεί η ταχύτητα, ο συναγερμός θα ειδοποιήσει αυτόματα την αυξημένη ταχύτητα.
ένδειξη ταχύτητας Ένδειξη ταχύτητας HUD. Φτάνει 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS. Η ταχύτητα εμφανίζεται στην οθόνη σε km/h
αυτόματη βαθμονόμηση Χρόνος αυτόματης βαθμονόμησης. Λαμβάνει σήματα GPS και καταγράφει την "ώρα" και την ημερομηνία "και αποθηκεύεται αυτόματα στους Autochambers.
αισθητήρας g Προστασία δεδομένων αισθητήρα G κατά την πρόσκρουση.
Κατά την πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή την κλίση, το αυτοκίνητο προστατεύει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και ζωντανά αρχεία βίντεο. Μέσω αυτής της λειτουργίας τα σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν από την εγγραφή σε χρονική παραμόρφωση.
αρχείο κλειδώματος sos
Προστασία SOS. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν το υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα την επιλογή "SOS" για να διατηρήσετε το αρχείο από τον βρόχο εγγραφής για να το αντικαταστήσετε.
2.7 Οθόνη TFT LCD Οθόνη 2,7" TFT LCD 16:9. Έχει μεγαλύτερη περιοχή προβολής ευρείας οθόνης 16:9 και προσφέρει περισσότερο χώρο για αναπαραγωγή βίντεο.
Ευρυγώνια όψη Η ευρεία γωνία θέασης 140 °, καταγράφει τα γεγονότα πριν από το όχημα
και πλευρές.
Ανίχνευση κίνησης Εγγραφή ανίχνευσης κίνησης. Η εγγραφή βίντεο ξεκινά αυτόματα όταν το όχημα κινείται, χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.
δεδομένα autoprepis Αυτόματη αντικατάσταση δεδομένων - βρόχος χρόνου. Εάν η χωρητικότητα ενσωματωθεί, η κάμερα με κάρτα micro sd στο αυτοκίνητο αντικαθιστά αυτόματα παλαιότερες εγγραφές αργότερα.
αυτόματη εκκίνηση εγγραφής Αυτόματη λειτουργία - και έναρξη εγγραφής. Μετά την εκκίνηση, το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή και μετά από 5 δευτερόλεπτα μετά την απενεργοποίηση, το αρχείο εγγραφής αποθηκεύεται και απενεργοποιείται αυτόματα.


Πακέτο λογισμικό για τη διαχείριση καμερών DOD με GPS (τοποθεσία GPS)

λογισμικό gps dod
Προδιαγραφές προϊόντος:

Ανάλυση βίντεο:
1920x1080 @ 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Αισθητήρας: 3 megapixel 1/3 "CMOS
Ευρυγώνια 140°
Οθόνη 2,7" TFT LCD 16:9
Μορφή βίντεο MOV
Μορφή εικόνας: Έξοδος JPEG HD
Μορφή βίντεο AVI

Έξοδος βίντεο:
HDMI: Συμβατό με CTS1.2, υποστήριξη
Λειτουργία εξόδου 1080p/720p/WVGA/VGA
Σύνθεση NTSC / PAL
Ανάλυση εικόνας: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Μέσα εγγραφής: Κάρτα Micro SDHC / MMC (έως 32G)
Έξοδος ήχου: Ηχείο (μονοφωνικό)
Είσοδος ήχου: Μικρόφωνο
Κουμπί κλείστρου Ηλεκτρονικό κλείστρο
Ταχύτητα κλείστρου 1/2 - 1/1000 δευτερόλεπτα
Σύνδεση μέσω θύρας USB 2.0/HDMI/TV
Μπαταρία ιόντων λιθίου 3,7V 500mAh
USB 2.0 υψηλής ταχύτητας
Τροφοδοσία: 5V 1A
Διαστάσεις: 112,4 (d) x 65 (Π) x 32,8 (Υ) mm
Βάρος: 97 γρ
Θερμοκρασία λειτουργίας: -30 ° C ~ 80 ° C

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

1x DOD LS430W DVR αυτοκινήτου με GPS
1x Φορτιστής αυτοκινήτου
1x Στήριγμα
1x βεντούζα
1x καλώδιο USB
1x καλώδιο HDMI
1x Εγχειρίδιο χρήστη

Αυτοθάλαμοι με gps

Σχόλια

Αλλα προϊόντα