Η κάμερα στον καθρέφτη με GPS - DOD RX7W +

Κωδικός προϊόντος: 55-016 Έχω μία ερώτηση
έκπτωση Η κάμερα στον καθρέφτη με GPS - DOD RX7W +
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 154,91 U$
Τιμή με ΦΠΑ 185,90 U$ 218,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Η κάμερα στον καθρέφτη με GPS - DOD RX7W +

Η κάμερα στον καθρέφτη με GPS - DOD RX7W + διαθέτει λειτουργία G-sensory r προστασία δεδομένων κατά την πρόσκρουση, WDR. Εγγραφή όταν ανιχνεύεται κίνηση. Διαθέτει σούπερ μεγάλη οθόνη LCD 3 ιντσών, ευρεία οθόνη 16:9 για πιο άνετη αναπαραγωγή βίντεο. Διαθέτει νέα τεχνολογία WDR - ποιότητα βίντεο σε οποιονδήποτε φωτισμό. Το προφανές είναι μια εγγραφή βίντεο με ανάλυση Full HD . Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, η αυτόματη -κάμερα RX7W + και βελτιωμένη σύνδεση εξωτερική μονάδα GPS, η οποία παρέχει άμεσες πληροφορίες για την τρέχουσα και μέση ταχύτητά σας, καθώς και τοποθεσία στον χάρτη με αποθήκευση δεδομένων σε ολόκληρη τη διαδρομή, που έχετε λάβει.

Το μεγάλο διάφραγμα F1.8 και ο αισθητήρας CMOS, μπορείτε να έχετε εξαιρετική ποιότητα εγγραφής σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σίγουρα εκτιμάτε τη χρήσιμη λειτουργία - έναν αντιεκθαμβωτικό καθρέφτη. Αυτός ο σχεδιασμός προβάλλει αποτελεσματικά τα διαδοχικά φώτα αυτοκινήτου για το αυτοκίνητό σας. Και τέλος πρόσφεραν τη δική τους λειτουργία επεξεργασίας βίντεο και προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Η κάμερα στον καθρέφτη με GPS - DOD RX7W +

Η κάμερα στο αυτοκίνητο στον καθρέφτη DOD RX7W

Χαρακτηριστικά:
Κάμερα αυτοκινήτου και καθρέφτης οπισθοπορείας DOD RX7W +
Προηγμένη τεχνολογία WDR - τραβάει υπέροχες εικόνες σε οποιονδήποτε φωτισμό
Μείωση παρεμβολών 3DNR - μείωση παρεμβολών σε χαμηλό φωτισμό
Φακός διαφράγματος F1.8 με ανώτερη προστατευτική επίστρωση
Σχέδιο φακού - Αντιθαμβωτικό
Πατενταρισμένο κούμπωμα με velcro
Omni-directional - Περιστρεφόμενος φακός πανκατευθυντικής κατεύθυνσης και η εγγραφή
3" σούπερ μεγάλη οθόνη, μπορεί να ενεργοποιηθεί / απενεργοποιηθεί κατά την εγγραφή
Υποστήριξη κάρτας μνήμης έως 32 GB Micro SDHC
Λειτουργία για την επεξεργασία των δικών σας βίντεο
Προστασία με κωδικό πρόσβασης
Λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ήχου
G-Sensor - Προστασία δεδομένων κατά την πρόσκρουση
Εγγραφή βίντεο όταν ανιχνεύεται κίνηση

* Αυτόματος χρόνος βαθμονόμησης
* Πυξίδα HUD
* Ένδειξη ταχύτητας HUD
* Προειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας

* Χρησιμοποιείτε μόνο πρόσθετη μονάδα GPS

Τεχνολογία WDR του Η νέα τεχνολογία WDR - ποιότητα βίντεο σε κάθε φωτισμό. καλά ισορροπημένη έκθεση, ανεξάρτητα από το αν είναι ηλιόλουστη μέρα ή σκοτεινή νύχτα. Δημιουργεί πιο καθαρές νυχτερινές λήψεις και μειώνει την έκθεση σε δυνατό φως για καλύτερη εικόνα.
Λειτουργία 3dnr μείωση παρεμβολών Μια ψηφιακή μείωση των παρεμβολών, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τις παρεμβολές καθώς το κατάλληλο ψηφιακό σήμα διασφαλίζει την εικόνα καθαρή και φυσική.
ανώτερο διάφραγμα F1.8 Το μεγάλο διάφραγμα F1.8 και ο αισθητήρας CMOS, μπορείτε να έχετε εξαιρετική ποιότητα εγγραφής σε όλες τις συνθήκες.
υπερβολική ταχύτητα Έξυπνη προειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας. Επιλέξτε τη δική σας ταχύτητα και μόλις υπερβείτε την ταχύτητα, ο συναγερμός θα ειδοποιήσει αυτόματα τον αυξημένο ρυθμό.
ένδειξη ταχύτητας Ένδειξη ταχύτητας HUD. Φτάνει 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS. Η ταχύτητα ταξιδιού εμφανίζεται στην οθόνη σε km/h.
Πυξίδα HUD Οθόνη πυξίδας HUD. Φτάνει 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση GPS, η ηλεκτρονική πυξίδα εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη με τη δυνατότητα να υποδεικνύει την κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνετε.
αυτόματη βαθμονόμηση Χρόνος αυτόματης βαθμονόμησης. Λάβετε σήματα GPS και καταγράφει την "ώρα" και την ημερομηνία "και αποθηκεύεται αυτόματα στο Autochambers.
κωδικός προστασίας κωδικού πρόσβασης Προστασία με κωδικό πρόσβασης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον κάτοχο να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τον έλεγχο ρυθμίσεων ή άλλες λειτουργικές ρυθμίσεις, να αλλάζει ή να διαγράφει τα αρχεία δεδομένων βίντεο ή εικόνας.
Ευρεία οθόνη 3 ιντσών Σούπερ μεγάλη οθόνη 3". Με μεγαλύτερη περιοχή προβολής. 16:9, προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη για αναπαραγωγή βίντεο.
Anti Glare Anti Dazzling σχέδιο Αντιεκθαμβωτικός καθρέφτης. Όταν οδηγείτε τη νύχτα, τα φώτα των αυτοκινήτων που οδηγούνται στο πίσω μέρος τυφλώνουν πάντα τους οδηγούς. Το DOD RX7W + έχει έναν καθρέφτη που έχει μια επιφανειακή πολυστρωματική εναπόθεση κενού. Αυτός ο σχεδιασμός προστατεύει αποτελεσματικά τα πίσω φώτα των αυτοκινήτων.
Κάρτα micro sd 32 gigabyte Υποστηρίζει κάρτα Micro SD έως 32 gigabyte
επεξεργασία αρχείων δικής του επωνυμίας Αυτο-επεξεργασία βίντεο. Μπορείτε να ελέγξετε το βίντεο το όνομά σας, να εισαγάγετε τη μάρκα αυτοκινήτου ή τον αριθμό ταυτότητάς σας.
g προστασία από κρούση αισθητήρα Προστασία δεδομένων αισθητήρα G κατά την πρόσκρουση.
Κατά την πρόσκρουση, το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης ή την κλίση, το αυτοκίνητο προστατεύει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τα τρέχοντα αρχεία βίντεο. Μέσω αυτής της λειτουργίας τα σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν σε μια εγγραφή χρονικού βρόχου.
ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ήχου
Χειροκίνητη προστασία SOS. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν το υπάρχον αρχείο πατώντας παρατεταμένα το "SOS", να κρατούν ένα αρχείο του βρόχου εγγραφής για να το αντικαταστήσουν.
Σχέδιο φακού otocnz και velcro Περιστρεφόμενος φακός πανκατευθυντικής κατεύθυνσης και εγγραφή. Πατενταρισμένο σχέδιο - Στερέωση Velcro. Αυτό το Dizaj elimunuje χειρίζεται την παραμόρφωση ως αποτέλεσμα της έκθεσης στο ηλιακό φως
εγγραφή όταν ανιχνεύεται κίνηση Εγγραφή όταν ανιχνεύεται κίνηση. Η εγγραφή βίντεο ξεκινά αυτόματα όταν το όχημα κινείται χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί.

Προδιαγραφές:
Ανάλυση βίντεο 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Αισθητήρας 3 Megapixel 1/3 "CMOS
Ευρυγώνιος φακός 140°
Οθόνη LCD 3" ευρεία οθόνη 16:9
Συμπιεσμένη μορφή βίντεο - H.264
Μορφή βίντεο MOV
Υποστηρίζει HDMI
Λειτουργία εξόδου 1080p/720p/WVGA/VGA
Σύνθεση: NTSC / PAL
Ανάλυση φωτογραφίας 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Υποστηρίζει - εξωτερικό Micro SDHC Class 10 (υποστήριξη έως 32 GB)
Ενσωματωμένο μικρόφωνο / ηχείο
Ηλεκτρονικό κουμπί κλείστρου
Ταχύτητα κλείστρου 1/2-1/1000 δευτερόλεπτα
Υποδοχή USB 2.0/HDMI/AV
Ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 3,7V 500mAh
Μεταφορά υψηλής ταχύτητας USB 2.0
Τροφοδοτικό 5V 1A
Μέγεθος 308x82x19 mm
Βάρος 270 γρ
Θερμοκρασία λειτουργίας -30 ° C ~ 80 ° C


Το πακέτο περιλαμβάνει:
1x κάμερα αυτοκινήτου RX7W +
Συνημμένα 1 GPS
1x Εγχειρίδιο χρήστη
1x Φορτιστής αυτοκινήτου


Λογότυπο auto-kamera.cz

Ελέγξτε και δοκιμάστε το RX7W από την πύλη DOD - Auto-kamera.cz

"Για να επιλέξουμε Autochambers στον καθρέφτη οπισθοπορείας, RX7W DOD DOD πολύ καθαρά. Τα συγκριτικά φθηνότερα μη επώνυμα προϊόντα προσφέρουν εγγραφή βίντεο υψηλής ποιότητας, αξιόπιστη λειτουργία, η οποία από την κάμερα του αυτοκινήτου περιμένει απρόσκοπτη διαδικασία μηχανικής. Η κάμερα είναι πολύ διακριτική, ο ρόλος του στην τοποθεσία του καθρέφτη εκπληρώνει ακριβώς τις προσδοκίες."

Διαβάστε την πλήρη κριτική DOD RX7W στο auto-kamera.cz


διαφημιστικά είδη δώρου

Σχόλια

Αλλα προϊόντα