Ενδοσκόπιο με WiFi και ανάλυση HD

Κωδικός προϊόντος: 92-002 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ενδοσκόπιο με WiFi και ανάλυση HD

Ενδοσκόπιο με ανάλυση WiFi και HD και άλλες κάμερες ελέγχου σε ηλεκτρονική πώληση - καλή τιμή. Είμαστε ειδικοί στον κόσμο των καμερών. Το borescope με μετάδοση εικόνας μέσω WiFi θα γίνει το ανεκτίμητο εργαλείο σας και θα φτάσετε ακόμα και στα δυσπρόσιτα μέρη. Τα ενδοσκόπια μας είναι εξοπλισμένα με μικροσκοπικές κάμερες υψηλής ανάλυσης και είναι αδιάβροχα.

Το εύκαμπτο λαιμό χήνας μήκους 100 cm θα σας ενημερώσει , για παράδειγμα, εάν υπάρχει κάπου στο σπίτι ο κατεστραμμένος σωλήνας από τη διάβρωση ή άλλα δυσπρόσιτα σημεία. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία LED υψηλής ισχύος, ώστε να μπορείτε να φωτίζετε τα εξεταζόμενα σημεία για να εξασφαλίσετε την απαραίτητη ορατότητα. Το ενδοσκόπιο είναι επίσης αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τους σωλήνες αποχέτευσης. Το ενδοσκόπιο USB είναι εξαιρετικό για DIY (Do it yourselfer), μοντελιστές ή περιστασιακούς βιολόγους, για παράδειγμα την αναζήτηση καταφυγίων ζώων, τυφλοπόντικες σε τούνελ κ.λπ.

ενδοσκόπιο

Το ενδοσκόπιο WiFi HD με εύκαμπτο λαιμό μήκους 1 m και κλειστά εξαρτήματα βρίσκει ευρεία χρήση στη βιομηχανία καθώς και στα νοικοκυριά. Η μετάδοση εικόνας λειτουργεί στην τεχνολογία WiFi, το οποίο απλώς μετατρέπει την οθόνη του smartphone σας στο ενδοσκόπιο. Στη συσκευασία θα βρείτε 3 προεκτάσεις (γάντζος, μαγνήτης, καθρέφτης), που αυξάνουν και πάλι το πλεονέκτημα του ενδοσκοπίου.

Προδιαγραφές προϊόντος:

Μοντέλο: 99W2
Υποστήριξη iOS / Android / Windows
Εγγραφή φωτογραφιών και βίντεο: για φορητές συσκευές
640 * 480/1280 * 720
Διάμετρος κάμερας: 8,5 mm
Διάμετρος εύκαμπτου καλωδίου: 6,8 mm
Εστιακή απόσταση: 3-8 cm
Γωνία θέασης: 65 °
Μήκος καλωδίου: 1M
Αντίσταση: IP67
Ρυθμός καρέ: 30 fps
Φως: ρυθμιζόμενο, LED 6 τμχ
Ασφάλεια: ρύθμιση κωδικού πρόσβασης
Απόσταση δέκτη Wifi: 20M
Μπαταρία: 4 μπαταρίες AA

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ενδοσκόπιο
1x καθρέφτης
1x γάντζος
1x μαγνήτης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα