Εξωτερική μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20000mAh

Κωδικός προϊόντος: 11-229 Έχω μία ερώτηση
νέος Εξωτερική μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20000mAh
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 54,09 U$
Τιμή με ΦΠΑ 64,90 U$ 99,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Εξωτερική μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20000mAh

Εξωτερική μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 20000mAh - φορητός φορτιστής έχει μοντέρνα και κομψή εμφάνιση και είναι επικαλυμμένο με γυαλισμένο αλουμίνιο, κάτι που εξασφαλίζει προστασία από μηχανικές βλάβες. Ο φορτιστής Super performance έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει το iPod, το iPhone, τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, τα MP3 players, τις συσκευές GPS και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να φορτίσει τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές σας, ό, τι είναι κατάλληλο για διακοπές ή εκδρομές στη φύση, όπου δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα. Χάρη στη χωρητικότητα μπαταρίας 20000mAh, φορτίζει την μπαταρία του κλασικού smartphone περισσότερες από 10 φορές.

Το Power Bank περιλαμβάνει μια μπαταρία νέου τύπου Li-polymer, η οποία εγγυάται χαμηλό βάρος, υψηλή χωρητικότητα, ελάχιστη αυτοεκφόρτιση και εξαιρετική απόδοση. Η μπαταρία έχει δύο εξόδους USB που σας επιτρέπουν να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μία από τις εξόδους είναι USB 3 με απόδοση εξόδου έως 2,4A χάρη στην οποία η συσκευή σας επαναφορτίζεται πιο γρήγορα από τα συμβατικά powerbank. Η δεύτερη έξοδος USB έχει απόδοση 1,6A. Ο πλήρης χρόνος φόρτισης του Powerbank είναι 10 ώρες. Το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υποδεικνύεται από τέσσερις λυχνίες LED, επομένως δεν συμβαίνει ποτέ το POWERBANK σας να αποφορτιστεί και να μην το ξέρετε.

Φορτιστής υψηλής χωρητικότητας

Η εξωτερική μπαταρία είναι εξοπλισμένη με έξυπνα τσιπ για να εξασφαλίσει την προστασία της από υπερτάση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και ολική εκφόρτιση. Η χρήση είναι πολύ απλή. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας μέσω καλωδίου USB στην εξωτερική μπαταρία και ενεργοποιήστε τη. Μετά τη φόρτιση, αποσυνδέστε το καλώδιο USB της συσκευής και η εξωτερική μπαταρία μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα τερματιστεί αυτόματα. Το Powerbank είναι ιδανικό για φεστιβάλ, κάμπινγκ, ταξίδια, ταξίδια στο εξωτερικό ή ως πηγή τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης για πολυάσχολες μέρες, όταν οι συμβατικές μπαταρίες στη συσκευή σας απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η μπαταρία θα φορτίσει σχεδόν κάθε φορητή συσκευή με υποδοχές USB mini/micro USB. Η συσκευή επαναφορτίζεται εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, είτε μέσω του υπολογιστή σας είτε από την πρίζα.

Χαρακτηριστικά:

Προστασία από υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερφόρτιση και βαθιά εκφόρτιση
Δύο έξοδοι USB με απόδοση 2.4A και 1.6A
Ένδειξη LED αποφόρτισης εξωτερικής μπαταρίας
Φορτίζει την μπαταρία 10 φορές περισσότερο από το τρέχον κινητό τηλέφωνο
Χωρητικότητα μπαταρίας έως 20000 mAh
Μπαταρία Li-polymer

Προδιαγραφές:

Τύπος μπαταρίας: Li-Pol
Έξοδος: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Είσοδος: 5V / 2,5A
Χωρητικότητα: 20000 mAh
Πλήρης χρόνος φόρτισης: 10 ώρες
Διάρκεια ζωής: 500 κύκλοι φόρτισης
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 50 ° C
Προστασία από υπέρταση: ναι
Προστασία από υπερθέρμανση: ναι
Προστασία υπερφόρτισης: ναι
Προστασία ολικής εκκένωσης: ναι
Διαστάσεις: 156 * 72 * 18 mm
Βάρος: 340 g

Περιεχόμενα:

1x Εξωτερική μπαταρία 20000mAh
1x καλώδιο USB

Σχόλια

Αλλα προϊόντα