Κάμερα CCTV τεχνολογίας AHD 720P με 20m IR LED

Κωδικός προϊόντος: 38-035 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής CCTV HD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 54,09 U$
Τιμή με ΦΠΑ 64,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα CCTV τεχνολογίας AHD 720P με 20m IR LED

Η κάμερα CCTV AHD 720P είναι αντιβανδαλική κάμερα με ενσωματωμένη νυχτερινή όραση υπερύθρων που λάμπει σε απόλυτο σκοτάδι σε απόσταση έως και 20 μέτρων. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με φακό 3,6 mm με γωνία θέασης 60 °, ο οποίος καταγράφει την τέλεια εικόνα για την εγγραφή σας.

κάμερες ανάλυσης 720P και αναλογικές

Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε DVR ή οθόνη, αλλά η ευρεία οθόνη παρέχεται μόνο σε συνδυασμό με συσκευή εγγραφής AHD 720P. Κάμερες ασφαλείας μπορείτε να αγοράσετε online - προς πώληση στο e-shop μας και η τιμή τους είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για την απόδοση.

Η κάμερα ασφαλείας είναι κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και διατίθεται σε μια προτεινόμενη στιβαρή συμπαγή συσκευασία. Το Can be είναι εγκατεστημένο στον τοίχο με βραχίονα με σφαιρικό σύνδεσμο που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε την κάμερα σε διαφορετικές γωνίες. Η τεχνολογία AHD επιτρέπει τη χρήση υφιστάμενων καλωδίων που χρησιμοποιούνται από τυπικές κάμερες CCTV. Η κάμερα δεν παρέχεται με το καλώδιο ή το τροφοδοτικό. Μετά το σκοτάδι ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η κάμερα μεταβαίνει αυτόματα από την έγχρωμη σάρωση σε ασπρόμαυρη λειτουργία. Το αυτόματο φίλτρο υπερύθρων παράγει ποιοτικές έγχρωμες εικόνες κατά τη διάρκεια της ημέρας και καθαρές εικόνες τη νύχτα σε συνδυασμό με φωτισμό IR LED.

IR Night Vision 00033

Συστήματα AHD 720p

Η τελευταία τεχνολογία του συστήματος κάμερας που έρχεται ως διάδοχος των αναλογικών συστημάτων, αλλά σε υψηλή ανάλυση 1280x720px και 1920x1080px. Γι' αυτό έχει μια μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει τη μετάδοση βίντεο μέσω ομοαξονικού καλωδίου (έως 300m) ή χρησιμοποιώντας καλώδιο UTP με περιστροφικούς μετατροπείς (όπως αναλογικό).

συν Απλή υποδομή
συν Αναλογική σύνδεση και αγωγιμότητα
συν Παθητική μετάδοση σήματος 300μ
συν Περισσότερες τεχνολογίες μετάδοσης σήματος
συν Δυνατότητα καινοτομίας υπάρχοντος αναλογικού συστήματος
συν Ψηφιακή εγγραφή σε σκληρούς δίσκους
συν Δυνατότητα τηλεχειρισμού (LAN)

Οι κάμερες OAHD με HD 720p είναι σχεδιασμένες να μην περιέχουν περιττές λειτουργίες που δεν χρησιμοποιούνται στο 90% των εγκαταστάσεων. Προτεραιότητα ήταν η επίτευξη ποιοτικών εικόνων και παραμέτρων στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Οι κάμερες ασφαλείας μας προς πώληση είναι πιστοποιημένες IP65 (που εγγυάται την αντοχή τους στη σκόνη και αδιάβροχη).

Αντίσταση IP65 00033

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: OAHD-B
Τύπος: Κάμερα ασφαλείας με σφαιρικό σύνδεσμο
Ανάλυση: 720P
Τύπος αισθητήρα: 1/4 "CMOS Color
Τύπος φακού: Σταθερός
Μέγεθος φακού: 3,6 mm
Γωνία: 60°
Τύπος DSP: HDCCTV DSP
Ελάχιστος φωτισμός: 0,1 Lux (0 Lux IR On)
Λειτουργία DSP: Αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού
Νυχτερινή όραση: 20m IR Night Vision
Τάση λειτουργίας: 12V DC
Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες: Ναι (IP65)
Ανθεκτικό σε φθορές (Antivandal): ναι
Τρόπος τοποθέτησης: τοίχος ή οροφή
Διαστάσεις (WHD σε mm): 59x59x163
Βάρος (kg): 0,28

Κάμερα ασφαλείας OAHD-CCB-6

Προδιαγραφές κάμερας AHD 00033
Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κάμερα - OAHD-B
1x Εγχειρίδιο
1x Υλικό εγκατάστασης

Εκτός και αν δεν χρειάζεστε σχεδιασμό ενός συστήματος ασφαλείας ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, προσφέρουμε έτοιμα σετ καμερών γενικής χρήσης μαζί με όλα τα αξεσουάρ για την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας. Αυτό το σετ διασφαλίζει τη συμβατότητα μεταξύ των εξαρτημάτων.

σετ φωτογραφικών μηχανών

Σχόλια

Αλλα προϊόντα