Κάμερα ηχείων - Spy ηχείο Bluetooth με κάμερα FULL HD Wifi P2P + ανίχνευση κίνησης

Κωδικός προϊόντος: 10-633 Έχω μία ερώτηση
νέος Κάμερα ηχείων - Spy ηχείο Bluetooth με κάμερα FULL HD Wifi P2P + ανίχνευση κίνησης
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα ηχείων - Spy ηχείο Bluetooth με κάμερα FULL HD Wifi P2P + ανίχνευση κίνησης

Κάμερα ηχείων - Ηχείο Bluetooth με περιστρεφόμενη κάμερα Wifi P2P FULL HD + ανίχνευση κίνησης + συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. FULL HD1080P κρυφή κάμερα με ευρεία γωνία θέασης, δυνατότητα ελέγχου της απομακρυσμένης περιστροφής των καμερών κατά 180° . Αυτή η κρυφή κάμερα κατασκοπείας USB wifi με ανάλυση ήχου/βίντεο FULL HD 1080p . Μπορείτε να ελέγξετε εξ αποστάσεως τον φακό της κρυφής οικιακής κάμερας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο smartphone σας (iOS/Android). Η κάμερα ασφαλείας διαθέτει και ανίχνευση κίνησης.

Ηχείο Bluetooth με περιστρεφόμενη κάμερα FULL HD Wifi P2P


Ηχείο με κρυφή κάμερα . Αυτή η κατασκοπευτική κάμερα μοιάζει με ηχείο bluetooth και είναι εντελώς διακριτική. Η κρυφή κάμερα WiFi με διαδικτυακή μετάδοση LIVE P2P διαθέτει έξυπνη ανίχνευση κίνησης και ειδοποιήσεις push απευθείας στο smartphone σας. Όταν ενεργοποιείται η ανίχνευση κίνησης, αυτή η μικρή κρυφή κάμερα θα στείλει ένα μήνυμα συναγερμού στη συσκευή σας. Όταν δεν βρίσκεστε στο σπίτι σας, αυτή η κάμερα κατασκοπείας θα είναι μια εξαιρετική κρυφή κάμερα ασφαλείας ή ως μπέιμπι σίτερ για τις δραστηριότητες των παιδιών σας και για την ασφάλειά τους ή ως φύλακας για την παρακολούθηση κλεφτών, ηλικιωμένων, κατοικίδιων ζώων σε πραγματικό χρόνο.

έξυπνη ανίχνευση κίνησης με κρυφή κάμερα ηχείων


Η κάμερα κατασκοπείας WiFi με ηχείο ήχου μπορεί να μεταδίδει ζωντανά, να εγγράφει βίντεο και να τραβήξει φωτογραφίες από απόσταση. Η κρυφή κάμερα με ήχο αποθηκεύει αυτόματα το βίντεο σε κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), με υποστήριξη για μέγ. έως 128 GB και εγγραφή βρόχου. Οι κατασκοπευτικές κάμερες με ήχο και βίντεο υποστηρίζουν την online προβολή πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιραστείτε τις υπέροχες στιγμές και τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

περιστρεφόμενη κάμερα στο ηχείο 240 μοίρες


Αφού συνδέσετε το κινητό τηλέφωνο στο ηχείο μέσω bluetooth, μπορείτε να αναπαράγετε μουσική . Η κάμερα μπορεί να εγγράψει βίντεο τόσο κατά την αναπαραγωγή μουσικής όσο και κατά τη φόρτιση. Η συσκευή διαθέτει λειτουργία εγγραφής βρόχου, που σημαίνει ότι εάν η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη, αντικαθιστά αυτόματα το παλαιότερο αρχείο. Όταν είναι ενεργοποιημένη η κίνηση, η κρυφή κάμερα θα στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό σας και θα καταγράφει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SD, ώστε να μην χάνετε καμία σημαντική πληροφορία. Η μίνι κάμερα θα βγει αυτόματα από τη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης και θα εισέλθει στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Η ενσωματωμένη μπαταρία 3000 mAh παρέχει έως και 2 ώρες λειτουργίας, αλλά μπορεί να συνδεθεί σε μόνιμη τροφοδοσία από το δίκτυο μέσω προσαρμογέα USB 5V και έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν περιορίζεται.

Λειτουργεί επίσης ως κλασικό ηχείο bluetooth

κάμερα wifi σε ηχείο + πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής

Προδιαγραφές:

Ανάλυση κάμερας 1080p
Χρόνος φόρτισης περίπου. 5 ώρες
Υποστήριξη κάρτας Micro SD έως 128 GB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία)
Νυχτερινή όραση: όχι
Υποστήριξη Bluetooth: ναι
Εγγραφή βρόχου: ναι
H.264 συμπίεση
Μορφή βίντεο: mp4
Θύρα ακουστικών 3,5 χλστ
Μπαταρία 3000 mAh
Υποστήριξη συστήματος: iOS/Android
Διαστάσεις: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x ηχείο Bluetooth με κάμερα wifi
1x καλώδιο USB
Καλώδιο ήχου 1 x 3,5 mm
1x εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα