Κάμερα επιθεώρησης με οθόνη LCD 2,4" στο ρολόι

Κωδικός προϊόντος: 92-012 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 165,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 198,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα επιθεώρησης με οθόνη LCD 2,4" στο ρολόι

Κάμερα επιθεώρησης με οθόνη LCD 2,4" σε ρολόγια και άλλες κάμερες ελέγχου σε ηλεκτρονική πώληση - καλή τιμή. Είμαστε ειδικοί στον κόσμο των καμερών. Κάμερα επιθεώρησης με διάμετρο 8,5 mm, η οποία είναι στερεωμένη στο λαιμό της χήνας με μήκους 800 χλστ., η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής μακρύτερου λαιμού χήνας (απαραίτητο για αγορά ξεχωριστά) Η κάμερα καταγράφει την εικόνα σε ανάλυση 640 x 480 και ρυθμό καρέ 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Για να εξερευνήσετε τις δυσπρόσιτες περιοχές και κυρίως τις σκοτεινές περιοχές, θα εκτιμήσετε τη δυνατότητα φωτισμού από 6 LED, τα οποία είναι ενσωματωμένα στον φακό και η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί με ποτενσιόμετρο. Η ενδοσκοπική κάμερα τροφοδοτείται από το ρολόι, στο οποίο είναι ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 950 mAh και επίσης ενσωματωμένη οθόνη LCD 2,4" για ζωντανή προβολή της κάμερας. Το ρολόι επιτρέπει επίσης την αποθήκευση των εγγραφών στην κάρτα μνήμης, η οποία έχει μέγιστη χωρητικότητα μπορεί να είναι έως 32 GB.

Εφαρμογή: Κατάλληλο για χρήση σε τοπογραφικούς σωλήνες, για συσκευές, εξοπλισμό συσκευών, υποβρύχια εξερεύνηση, εγκατάσταση, μοντάζ, κατασκευή, αίθουσες εργασίας, εργαστήρια, εκπαίδευση, συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων, έλεγχο δυσπρόσιτων χώρων κ.λπ.

Προδιαγραφές:
Μοντέλο: 88G
Οθόνη: 2,4" TFT LCD (480x234)
Αισθητήρας: 1/6 "VGA CMOS
Ανάλυση βίντεο: 640x480px
Ρυθμός καρέ: 30 / fps - καρέ ανά δευτερόλεπτο
Διάμετρος κεφαλής κάμερας: 8,5 mm
Διάμετρος σωλήνα: 4,8 mm
Πηγές φωτός: LED (6 τεμ.)
Μήκος λαιμού χήνας: 800 mm
Αδιάβροχο: IP67
Γωνία θέασης: 65 °
Εστιακή απόσταση: 2-8 cm

Περιεχόμενα:

1x Ρολόι με οθόνη
1x Ενδοσκόπιο
1x λαιμό χήνας
1x καλώδιο USB
1x καλώδιο βίντεο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα