Κάμερα φορτιστή USB FULL HD WiFi + IR νύχτας LED

Κωδικός προϊόντος: 10-545 Έχω μία ερώτηση
νέος Κάμερα φορτιστή USB FULL HD WiFi + IR νύχτας LED
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα φορτιστή USB FULL HD WiFi + IR νύχτας LED

Κάμερα φορτιστή USB FULL HD έως 220V με WiFi + IR νύχτας LED 6m + ανίχνευση κίνησης. Αφανής κάμερα για την ασφάλεια του σπιτιού. Μυστική κάμερα Wi-Fi 2MP κρυμμένη σε προσαρμογέα USB με ανάλυση FULL HD 1080P . Ο ευρυγώνιος φακός της κάμερας με γωνία θέασης 90° καλύπτεται διακριτικά στον προσαρμογέα φόρτισης. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από το δίκτυο 230 V - δεν απαιτείται επαναφόρτιση ή αντικατάσταση μπαταρίας. Ο ίδιος ο προσαρμογέας λειτουργεί ως φορτιστής USB με όλες τις δυνατότητες (5V/1A) για π.χ. smartphone. Η κάμερα ελέγχεται μέσω της εφαρμογής HDSmartIPC για κινητά, η οποία είναι συμβατή με Android και iOS.

Η εγγραφή από την κάμερα αποθηκεύεται σε κάρτα micro SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 128 GB. Η κάμερα διαθέτει ένα ισχυρό φως IR για νυχτερινή όραση, το οποίο έχει εμβέλεια έως και 6 μέτρα και μπορεί να καταγράψει βίντεο ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Ο ευαίσθητος φακός CMOS καταγράφει βίντεο με ήχο σε ανάλυση FULL HD 1920x1080 pixel με ρυθμό καρέ 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο και συμπιέζεται σε μορφή H.264. Ο φακός της κάμερας έχει κλίση 15° προς τα πάνω - για χρήση με κοινές ηλεκτρικές πρίζες που βρίσκονται στο έδαφος.

Κρυφός φορτιστής κατασκοπευτική κάμερα FULL HD σε προσαρμογέα USB

wifi κατασκοπευτική κάμερα σε προσαρμογέα φορτιστή USB

Το πακέτο περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς τύπους υποδοχών δικτύου - ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή οπουδήποτε στον κόσμο για να παρακολουθείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας ενώ ταξιδεύετε.

Προσαρμογέας usb με κάμερα - ΗΠΑ EU AU UK

Χάρη στη σύνδεση Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο με ήχο σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Η κάμερα λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac για υπολογιστή και Android και iOS για κινητά τηλέφωνα. Μετά τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής HDSMARTIPC για κινητά, μπορείτε να ελέγξετε την κάμερα μέσω του τηλεφώνου σας. Στην εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα εγγραφής, τον ήχο, να περιστρέψετε και να αναστρέψετε την εικόνα και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ανίχνευση κίνησης, τη νυχτερινή όραση και να προβάλετε τις αποθηκευμένες εγγραφές στην κάμερα.

Είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που μπορεί να καταγράφει βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή να τραβήξει φωτογραφίες και διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης (για εξοικονόμηση χώρου στο αποθηκευτικό μέσο). Όλα τα δεδομένα εγγράφονται στην εξωτερική μνήμη της κάρτας micro SD έως το μέγιστο μέγεθος των 128 GB για μακροχρόνια εγγραφή (δεν περιλαμβάνεται η κάρτα SD). Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί μέσω WiFi μέσω τηλεφώνου ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS. Είναι το τέλειο εργαλείο για την παρακολούθηση εσωτερικών χώρων.

Ο προσαρμογέας λειτουργεί ως φορτιστής USB με όλες τις δυνατότητες (5V/1A) για φόρτιση τηλεφώνου ή tablet

κάμερα κατασκοπείας - φορτιστής προσαρμογέα usb με κάμερα wifi

Η κάμερα μεταδίδει "LIVE STREAM VIDEO" - ζωντανό βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω Wi-Fi . Η παρακολούθηση P2P LAN είναι δυνατή έως και 50 μέτρα. Όταν συνδέεστε μέσω δρομολογητή Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εικόνα της κάμερας οπουδήποτε στον κόσμο. Όταν εντοπιστεί ανίχνευση κίνησης, η κάμερα στέλνει μια ειδοποίηση μέσω email.

Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης - η εγγραφή θα ξεκινήσει μόνο όταν ανιχνευτεί η κίνηση στο δωμάτιο

κρυφή κάμερα - φορτιστής usb

Η δυσδιάκριτη κάμερα FULL HD που κρύβεται στον προσαρμογέα με νυχτερινή όραση θα βρει την εφαρμογή της στο σπίτι, το γραφείο, την τάξη, το κατάστημα, την αποθήκη...

Προσαρμογέας usb με κάμερα - νυχτερινή όραση

Χαρακτηριστικά:

συν Κάμερα κρυμμένη στον προσαρμογέα USB
συν Νυχτερινή όραση έως 6 μέτρα
συν Γωνία θέασης: 90°
συν Ανίχνευση κίνησης
συν Σύνδεση Wi-Fi - online παρακολούθηση - ζωντανή ροή
συν Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 Full HD στα 25 fps με ήχο


Προσδιορισμός:

Αισθητήρας: CMOS 2MP
Γωνία θέασης: 90°
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Καρέ ανά δευτερόλεπτο: 25 fps
WiFi: ναι
Συμπιεσμένη μορφή: H.264
Ανίχνευση κίνησης: ναι
Τύπος κάρτας μνήμης: κάρτα micro SD έως 128 GB, κατηγορία 10
Εφαρμογή για κινητά: ναι, για Android και iOS
Κατανάλωση ρεύματος: 300mA /3,7V
Νυχτερινή όραση: ναι, IR LED έως 6 μέτρα
Λειτουργικά συστήματα για smartphone: Android και iOS
Λογισμικό αναπαραγωγής: VLC/SMplayer
Κατανάλωση μνήμης κατά την εγγραφή βίντεο: 20 MB/1 λεπτό.
Χρήση: εσωτερικό
Είσοδος USB: 5V/1A
Τροφοδοσία: σε δίκτυο 230V

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Αντάπτορας (φορτιστής) με κάμερα
1x USB αναγνώστης καρτών micro SD
Υποδοχή 4x για σύνδεση με το δίκτυο σε άλλες χώρες
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα