Κάμερα σε ξυπνητήρι WiFi P2P με 10 IR LED + παρακολούθηση 24/7 και ανίχνευση κίνησης

Κωδικός προϊόντος: 10-631 Έχω μία ερώτηση
νέος Κάμερα σε ξυπνητήρι WiFi P2P με 10 IR LED + παρακολούθηση 24/7 και ανίχνευση κίνησης
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα σε ξυπνητήρι WiFi P2P με 10 IR LED + παρακολούθηση 24/7 και ανίχνευση κίνησης

Κάμερα σε ξυπνητήρι WiFi P2P με 10 IR LED + 24/7 λειτουργία παρακολούθησης και ανίχνευσης κίνησης. Η κάμερα στο ψηφιακό ρολόι υποστηρίζει επίσης αμφίδρομο ήχο. Ο τέλειος συνδυασμός κάμερας κατασκοπείας και ξυπνητηριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για να παρακολουθήσετε το σπίτι σας - να παίξετε μουσική - να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι. Ποιότητα εικόνας ανάλυση FULL HD . Η κάμερα wifi προσφέρει εικόνα υψηλής ποιότητας 30 fps με πιο ευκρινείς και καθαρότερες λεπτομέρειες. Ευρεία γωνία θέασης 150° και νυχτερινή όραση, έχει ενσωματωμένες 10 υπέρυθρες λυχνίες LED για να βλέπετε πιο καθαρά στο νυχτερινό περιβάλλον, αυτά τα φώτα υπερύθρων είναι εντελώς αόρατα κατά τη νυχτερινή εγγραφή.

Η ρύθμιση της τρέχουσας ώρας και της ώρας αφύπνισης εμφανίζει επίσης την τρέχουσα θερμοκρασία.

full hd wifi p2p κάμερα σε ξυπνητήρι με IR LED φώτα

Ο αμφίδρομος ήχος και η ακρόαση σας επιτρέπει να μιλάτε και να ακούτε μέσω κινητού τηλεφώνου όταν βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh. Υποστηρίξτε την εφαρμογή iOS/Android για άμεση παρακολούθηση μέσω Διαδικτύου 24ωρη συνεχή απομακρυσμένη παρακολούθηση P2P με λειτουργία ανίχνευσης κίνησης .

Η μορφή συμπίεσης βίντεο είναι H.264, η οποία έχει υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit και εξοικονομεί μνήμη. Ένα ξυπνητήρι με μια κρυφή κάμερα WiFi παρακολουθεί τι συμβαίνει στο διαμέρισμά σας κατά τη διάρκεια της απουσίας σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από απόσταση online ή να την επαναλάβετε. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως αφήσετε παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι χωρίς επίβλεψη. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις και την διακριτική του εμφάνιση, ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο και μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο σας.

ρολόι με κρυφή κάμερα wifi

Η κρυφή κάμερα με νυχτερινή όραση έως απόσταση 6 μέτρων καλύπτει γωνία 150°, καταγράφει σε ανάλυση FULL HD και σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης θα λάβετε ειδοποίηση push στο smartphone σας. Οι εγγεγραμμένες εγγραφές αποθηκεύονται προαιρετικά είτε σε τοποθετημένη κάρτα microSD με μέγιστη χωρητικότητα 128 GB (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), είτε απευθείας στο τηλέφωνό σας και χάρη στην υποστήριξη σύνδεσης Wi-Fi, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν μπροστά από την κάμερα απομακρυσμένα στο smartphone σας. Όπως συμβαίνει με ένα κλασικό ξυπνητήρι, η τρέχουσα ώρα και η ώρα αφύπνισης μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο επάνω μέρος, εμφανίζει επίσης την τρέχουσα θερμοκρασία. Τα χειριστήρια της κάμερας βρίσκονται στο πίσω μέρος του ξυπνητηριού κάτω από το κάλυμμα μαζί με την μπαταρία, ο φακός της κάμερας είναι όμορφα κρυμμένος κάτω από το καπνιστό γυαλί στην οθόνη του ρολογιού.

κατασκοπευτική κάμερα στο ξυπνητήρι

Για να συνδέσετε την κρυφή κάμερα στο ξυπνητήρι με το κινητό ή το tablet σας μέσω δικτύου Wi-Fi, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο Google Play/App Store. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας, όπως τη δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανής προεπισκόπησης, εγγραφής και, στη συνέχεια, αναπαραγωγής των εγγραφών που έγιναν απευθείας στο τηλέφωνο ή σύνθετες ρυθμίσεις των παραμέτρων της κάμερας. Τα βίντεο που τραβήξατε μπορούν επίσης να αναπαραχθούν εύκολα στον υπολογιστή σας. Η μπαταρία στο ξυπνητήρι μπορεί να επαναφορτιστεί με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται από έναν υπολογιστή ή από έναν κανονικό προσαρμογέα USB. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου είναι αρκετή για να λειτουργήσει η κάμερα έως και 2 ώρες, με μόνιμη σύνδεση στο δίκτυο, τόσο το ξυπνητήρι όσο και η κάμερα μπορούν να λειτουργήσουν σχεδόν ασταμάτητα.

Χαρακτηριστικά:

Κρυφή κάμερα στην οθόνη του ξυπνητηριού
Ανίχνευση κίνησης σε απόσταση 6 μέτρων
Εγγραφή βίντεο σε ανάλυση Full HD
Αόρατος φωτισμός υπερύθρων για νυχτερινή όραση έως απόσταση περίπου. 5-8 μέτρα
Πλήρως λειτουργική συσκευή για χρήση ως κλασικό ξυπνητήρι ή ψηφιακό ρολόι
Αυτή η κάμερα WiFi είναι συμβατή με το δίκτυο 2,4 GHz

Προδιαγραφές:

Ανάλυση FULL HD 1080p
Υποστήριξη για κάρτες μνήμης έως 128 GB (δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία)
Νυχτερινή όραση: ναι, 10 IR LED
Χωρητικότητα μπαταρίας; 2000 mAh
Βάρος: 175 g
Διαστάσεις: 131x37,5x62,5mm

Γωνία θέασης κρυφής κάμερας 150°
Υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD έως 128 GB
Επιλογή ζωντανής ροής βίντεο
Υποστηρίζει εγγραφή βρόχου
Ειδοποίηση στην εφαρμογή για κινητά όταν ανιχνεύεται κίνηση
Εύκολη ρύθμιση κάμερας
Δυνατότητα ρύθμισης της ανάλυσης ή ρύθμισης της φωτεινότητας και της αντίθεσης της κάμερας στην εφαρμογή
Δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ή βίντεο (αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου)
Λήψη 30 FPS
Εμφάνιση της τρέχουσας ώρας, ώρας αφύπνισης και θερμοκρασίας στην οθόνη
Διάρκεια μπαταρίας έως 5 ώρες
Μπαταρία 3,7V χωρητικότητας 2000mAh
Δυνατότητα ασταμάτητης λειτουργίας με σταθερή παροχή ρεύματος από το δίκτυο
Θερμοκρασία λειτουργίας -10-60°C


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ξυπνητήρι με κρυφή κάμερα WiFi
1x καλώδιο τροφοδοσίας USB
1x εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα