Κατασκοπευτική συσκευή ήχου για ακρόαση - ευαίσθητη

Κωδικός προϊόντος: 09-001 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 64,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 77,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κατασκοπευτική συσκευή ήχου για ακρόαση - ευαίσθητη

Εξαιρετικά ευαίσθητη κατασκοπευτική συσκευή ήχου για ακρόαση μέσα από τους τοίχους. Με αυτό το σφάλμα κατασκόπων, η ακρόαση κατασκόπων γίνεται πιο διασκεδαστική και παραγωγική. Απλή και αποτελεσματική συσκευή ακρόασης κατασκόπων . Με αυτήν τη συσκευή ακρόασης κατασκοπείας ήχου, μπορείτε να ακούτε συνομιλίες μέσα από τοίχους και άλλα εμπόδια.

Πως λειτουργεί, λοιπόν? Απλά ενεργοποιείτε τη συσκευή ακρόασης, τοποθετείτε τα ακουστικά και, στη συνέχεια, τοποθετείτε το σφάλμα ήχου στον τοίχο και ακούτε τι λέγεται.

Αυτή η συσκευή ακρόασης κατασκοπείας λειτουργεί ενισχύοντας τους κραδασμούς του ήχου. Όταν οι άνθρωποι μιλούν σε ένα δωμάτιο, οι φωνές τους είναι σε μια συγκεκριμένη ζώνη κύματος και ανάλογα με το πόσο δυνατά μιλάνε, η ζώνη κύματος ταξιδεύει μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, τις οποίες συλλαμβάνει και ενισχύει αυτή η συσκευή.

Προς πώληση συσκευή ακρόασης κατασκόπων που μπορείτε να αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καλύτερη τιμή.

συσκευή ακρόασης κατασκόπων

Ο αισθητήρας καταγράφει τους κραδασμούς των τοίχων, της οροφής και του δαπέδου και τους ενισχύει, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τι μιλούν. Εάν η ζώνη κύματος είναι χαμηλή, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μιλούν πιο ήσυχα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο έντασης ήχου, το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά της συσκευής για να ρυθμίσετε την ένταση και να αυξήσετε την ενίσχυση των αισθητήρων. Αυτό κάνει τον κατάσκοπο να ακούει πιο αστείο και παραγωγικό.


Κανείς δεν λέει την αλήθεια απευθείας στο πρόσωπό σας. Γιατί λοιπόν να μην μάθετε την αλήθεια! Και θα αναρωτιέστε τι μπορεί να πουν οι άνθρωποι όταν δεν είστε κοντά ;-). Έτσι, είτε βρίσκεστε σε ξενοδοχείο, στο διαμέρισμά σας ή απλώς στο διπλανό δωμάτιο, θα ξέρετε τι συμβαίνει.

Η συσκευή ακρόασης Inspector Gadget είναι εξαιρετικά ευαίσθητη συσκευή κατασκοπείας και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με μεγάλη προφύλαξη.

Προδιαγραφές προϊόντος

 • Βασικές λειτουργίες: ακρόαση κατασκοπευτικού σφάλματος
 • Χρώμα: ασημί
 • Παράμετροι:
  - Υποδοχή ακουστικών 3,5 mm
  - Υποδοχή USB
  - Αισθητήρας
  - Κουμπί ON/OFF
 • Τροφοδοσία: Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου
 • Διαστάσεις: Μήκος:43 x Διάμετρος:36 (mm)

Χρησιμοποιώντας

 • Λειτουργεί καλά σε ξύλινους τοίχους, πόρτες, παράθυρα, μεταλλικές πλάκες. Εξαιρετικά ευαίσθητο, ρυθμίστε την ευαισθησία αργά για να αποφύγετε βλάβη της ακοής.

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Συσκευή ακρόασης κατασκόπων
 • Ακουστικά
 • Καλώδιο USB
 • Τροφοδοτικό (110-220V)
 • Εγχειρίδιο χρήστη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα