Κατασκοπευτικό ακουστικό bluetooth + Εξαιρετικά ισχυρός ενισχυτής 7W + μικρόφωνο

Κωδικός προϊόντος: 09-040 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 174,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 209,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κατασκοπευτικό ακουστικό bluetooth + Εξαιρετικά ισχυρός ενισχυτής 7W + μικρόφωνο

Ακουστικό Spy bluetooth + Εξαιρετικά ισχυρός ενισχυτής 7W + μικρόφωνο είναι το πιο πρόσφατο αόρατο ακουστικό με εξωτερικό ευαίσθητο μικρόφωνο. Επί του παρόντος ΚΟΡΥΦΑΙΟ μοντέλο στην αγορά ακουστικών κατασκοπείας !!! Τα αόρατα ακουστικά - νανο μίνι κατασκοπευτικό ακουστικό + ενισχυτής 7W για λόγους ασφαλείας και φοιτητές (εξετάσεις) είναι το ιδανικό μικροακουστικό για εσάς.

Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στη ζωή σας όταν θα εκτιμούσατε ότι κάποιος θα μπορούσε να σας συμβουλέψει ή να σας βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις και χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Είναι κατασκευασμένο για φοιτητές κατά τη διάρκεια δοκιμών, εξετάσεων, τους εμπόρους κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων και για άλλες καταστάσεις. Το βελτιωμένο ακουστικό κατασκοπείας είναι μια επαναστατική συσκευή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με κάποιον εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο, αλλά χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Για τον έλεγχο του bluetooth box, απλώς τοποθετήστε την κάρτα SIM και ενεργοποιήστε τη συσκευή.

Spy ακουστικό με ενισχυτή 7W

Κρεμάστε το κολιέ bluetooth στο λαιμό για να αντιστοιχίσετε τη συσκευή εκπομπής με τα ακουστικά και τοποθετήστε τα μίνι ακουστικά στο αυτί. Χρησιμοποιώντας τον εξαιρετικά ισχυρό ενισχυτή με ισχύ 7W, το σήμα μεταδίδεται ασύρματα στον δέκτη, όπου το σήμα μετατρέπεται σε φωνή. Το κολιέ έχει το εκτεταμένο καλώδιο καλύτερα από το προηγούμενο μοντέλο, επομένως ολόκληρη η συσκευή μπορεί εύκολα να κρυφτεί στην τσέπη σας. Για επικοινωνία εξυπηρετεί ευαίσθητο μικρόφωνο που μπορείτε να κουμπώσετε στα ρούχα. Αφού καλέσετε την κάρτα SIM, η συσκευή λαμβάνει αυτόματα μια κλήση και μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία.

κατασκοπευτικό ακουστικό bluetooth με μικρόφωνο

Συνιστούμε στους πελάτες να μην αγοράζουν φτηνές απομιμήσεις κακής ποιότητας ακουστικών κατασκοπείας μέσω μη επαληθευμένων πωλητών.

Η εγγύηση του ακουστικού κατασκοπείας - 24 μήνες. Συμβουλές και εξυπηρέτηση ειδικών.

Τα ακουστικά κατασκοπείας είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να χωρούν στο τύμπανο - να είναι δυσδιάκριτα. Είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Πωλείται ακουστικό κατασκοπείας σε εξαιρετική τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο e-shop μας. Δείτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

χρήση ακουστικών κατασκοπείας

Το πιο πρόσφατο βελτιωμένο μοντέλο του δημοφιλούς ακουστικού κατασκοπείας. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο έχει βελτιωμένο ανατομικό σχήμα, ώστε να μπορεί να στεγανοποιεί πλήρως το αυτί από διαρροή ήχου στο περιβάλλον. Το ακουστικό αποτελείται από τον πιο πρόσφατο ευαίσθητο δέκτη (πηνίο), ένα σταθερό μικρο ηχείο με πολύ φωτεινό και καθαρό ήχο με ελαχιστοποιημένο θόρυβο. Το ακουστικό τροφοδοτείται από μια μικροσκοπική μπαταρία κουμπιού. Το ακουστικό μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στον ακουστικό πόρο. Στο ακουστικό είναι προσαρτημένο ένα διαφανές άγκιστρο με το οποίο μπορείτε να βγάλετε το ακουστικό από το αυτί. Για ακόμα πιο εύκολο χειρισμό με το ακουστικό προσφέρουμε στο e-shop μας τα μαγνητικά τσιμπιδάκια. Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία με διάρκεια μπαταρίας έως και 7 ώρες.

Χαρακτηριστικά:

Επαγγελματικός σχεδιασμός, εξαιρετική ποιότητα ήχου
Εργονομικός σχεδιασμός, άνετος χειρισμός
Διάρκεια μπαταρίας έως 7 ώρες
Απλή λειτουργία και λήψη κλήσεων.
Υποστήριξη hands-free για αμφίδρομη επικοινωνία.

Προδιαγραφές:

Απόκριση συχνότητας: 180Hz-5600Hz
Ποσοστό παραμόρφωσης <2%
Έξοδος: 115 db
Βέλτιστη τιμή: 40 db
Ευαισθησία: <100 db
Ρεύμα λειτουργίας: 0,65 mA
Θόρυβος: 20 db
Ενισχυτής: 7W
Χρόνος ομιλίας ανά φόρτιση: 12 ώρες
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10° C - 60° C
Τύπος μπαταρίας: SR416SW 337
Διάρκεια μπαταρίας: έως 7 ώρες
Διαστάσεις/βάρος: 13x6mm /0,5 g
Μέγεθος/βάρος συσκευασίας: 52x42x14mm/0,8 g


Η συσκευασία περιέχει:

1x ακουστικό Spy
1x μικρόφωνο με κλιπ
1x βρόχος Bluetooth 7w για κρέμασμα στο λαιμό
1x καλώδιο USB
1x Μετασχηματιστής ρεύματος
1x Μπαταρία
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα