LANGIE LT-52 online ηλεκτρονικός μεταφραστής φωνής σε 52 γλώσσες

Κωδικός προϊόντος: 11-259 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής LANGIE
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 330,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 396,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος LANGIE LT-52 online ηλεκτρονικός μεταφραστής φωνής σε 52 γλώσσες

Ηλεκτρονικός μεταφραστής φωνής LANGIE LT-52 online/offline σε 52 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών. Μεταφραστής λέξεων, κειμένων ή λέξεων, με τον οποίο μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε ό,τι θέλετε. Ταξιδεύετε και ανακαλύπτετε νέα μέρη; Χρειάζεται να μεταφράσετε μια γλώσσα; Σίγουρα θυμάστε τις δυσάρεστες καταστάσεις που συνέβησαν λόγω του γλωσσικού φραγμού. Οχι πια! Αυτός ο μεταφραστής LANGIE, που περιέχει έως και 52 απίστευτες γλώσσες, θα κάνει την επικοινωνία σας στο εξωτερικό εύκολη για εσάς.

Ο μεταφραστής φωνής LANGIE θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για εσάς παντού στον κόσμο! Προορίζεται για όλους , είτε για παιδιά είτε για ηλικιωμένους , που θα εκτιμήσουν την εύκολη χρήση του μεταφραστή. Μεταφραστής φωνής , ο οποίος θα είναι μαζί σας όπου κι αν πάτε. Ο διαδικτυακός μεταφραστής LANGIE βρίσκεται στο απόθεμά μας απευθείας προς πώληση - μια τιμή που είναι περισσότερο από επαρκής για τη χρήση του.

Αυτή η επαναστατική συσκευή χρησιμεύει επίσης ως συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για βίντεο, εικόνες ή ως ομαδικός μεταφραστής (μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερους μεταφραστές LANGIE) - ιδιαίτερα κατάλληλο για πολλές ξένες αντιπροσωπείες. Μια άλλη επιλογή για εσάς θα είναι η δυνατότητα εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας - ένα εξελιγμένο λογισμικό εκμάθησης. Έχετε λοιπόν στη διάθεση σας το λεξικό μετάφρασης σε 52 γλώσσες (όχι μόνο αγγλικό λεξικό) και μπορείτε να μεταφράσετε προτάσεις ή άλλα κείμενα online/offline.

LANGIE PROMO VIDEO

Αυτή είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Langie Translator υποστηρίζει 52 γλώσσες, και όλα αυτά σε μορφή ήχου και πραγματικά με απίστευτη ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ!

Πώς λειτουργεί πραγματικά;

Το Langie είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη οθόνη αφής 1" LCD και διπλό σύστημα ηχείων και μικροφώνων υψηλής ποιότητας. Η Langie διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο στην μπροστινή πλευρά της συσκευής, μέσω των οποίων μπορείτε να εκφωνείτε το μήνυμα στη δική σας γλώσσα, και ένα άτομο δίπλα σας (ξένος) θα ακούσει αμέσως τη μετάφραση στη γλώσσα του. Και, σε αντάλλαγμα, ένας ξένος μπορεί να πει την απάντηση στη γλώσσα του, μέσω του μικροφώνου και του ηχείου στην πίσω πλευρά της συσκευής, και θα ακούστε αμέσως τη μετάφραση στη γλώσσα σας.
πώς λειτουργεί η διαδικτυακή μετάφραση του langie
Εάν θέλετε να μεταφράσετε κάποιο κείμενο ή λέξεις σε άλλη γλώσσα, απλώς πατήστε παρατεταμένα το μπλε κουμπί του μικροφώνου και αφήστε το αφού τελειώσει το προφορικό μήνυμα (κείμενο). Μέσα σε 1-2 δευτερόλεπτα, ο μεταφραστής μεταφράζει το μήνυμά σας με τη μορφή κειμένου που εμφανίζεται στην οθόνη και αυτό το μήνυμα θα είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή ήχου (αυτή η γλώσσα πρέπει να υποστηρίζεται). Εάν θέλετε να μεταφράσετε αυτό που σας λέει ο άλλος, απλώς πατήστε παρατεταμένα το κίτρινο κουμπί του μικροφώνου και αφήστε το ξανά όταν τελειώσει το μήνυμα. Η όλη διαδικασία είναι απίστευτα απλή.
langie πώς λειτουργεί

Πολύ πρακτική είναι και η λειτουργία του μεταφραστή GROUP και σίγουρα θα βρει την εφαρμογή του σε διάφορες ξένες αντιπροσωπείες.

Απλώς συνδυάστε δύο ή περισσότερους χρήστες LANGIE στο Διαδίκτυο μέσω WiFi (ώστε να μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε ακόμα και με κάποιον που βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου).

Ένας μεταφραστής τσέπης μπορεί να αναγνωρίσει τη φωνή σας και στη συνέχεια να τη μεταφράσει σε πραγματικό χρόνο σε μεγάλο αριθμό γλωσσών, καθιστώντας τον ένα εξαιρετικό γλωσσικό εργαλείο για ταξίδια, αυτοεκπαίδευση, ψώνια ή επιχειρήσεις. Μεταφράζει τα λόγια σας αμέσως και επομένως σας κάνει να νιώθετε σαν να επικοινωνείτε απευθείας με άλλο άτομο. Χάρη στον πρακτικό μίνι σχεδιασμό, είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά , μπορείτε να το βάλετε στην τσέπη, στις τσάντες σας κ.λπ.. Λειτουργεί με μια πολύ απλή και διαισθητική αρχή . Απλώς κρατήστε πατημένο το πλήκτρο αφής στη συσκευή ενώ λέτε λέξεις, στη συνέχεια αφήστε το και η συσκευή μεταφράζει αμέσως τις απαιτούμενες λέξεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση πώς να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο χωρίς άγχος και επιπλοκές με 52 γλώσσες στην τσέπη σου, κυριολεκτικά. Χρειάζεστε, για παράδειγμα, μεταφραστή Αγγλικά-Ισπανικά; Κανένα πρόβλημα! Αυτός ο μεταφραστής κειμένων και προτάσεων θα το διαχειριστεί εύκολα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία είναι έως και 5 ημέρες σε κατάσταση αναμονής/5 ώρες συνεχούς λειτουργίας, είναι επίσης ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Πώς λειτουργεί βίντεο

Εδώ μπορείτε να δείτε τον πίνακα με τις υποστηριζόμενες γλώσσες του μεταφραστή LANGIE.

Δεν έχουν όλες οι γλώσσες διαθέσιμη προφορική φωνητική μετάφραση
(όλες οι γλώσσες μεταφράζουν φράσεις σε μορφή κειμένου στην οθόνη LCD).

μεταφραστής γλωσσών langie

Ο μεταφραστής τσέπης σε λειτουργία εκτός σύνδεσης χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο προσφέρει:

Υποστήριξη πολυμέσων - γκαλερί εικόνων, ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής, συσκευή αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής.
Εκπαιδευτική λειτουργία - περιέχει εκπαίδευση φωνής και εικόνας για βασικές γλώσσες. Έτσι μπορείτε να μάθετε τη γλώσσα όπου κι αν πάτε.
Ενισχυτής ήχου - καταγράφει και στη συνέχεια ενισχύει τις προφορικές σας λέξεις, βοηθάει πολύ στην επικοινωνία με άτομα που έχουν χειρότερη ακοή.

Εάν αντιστοιχίσετε έναν μεταφραστή τσέπης με Wi-Fi, θα λάβετε μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:

Φωνητική αναζήτηση για εικόνες - Αναγνωρίζει τη φωνή σας και, στη συνέχεια, αναζητά το επιθυμητό πράγμα με τη μορφή εικόνας.
Διερμηνέας ομάδας - Λάβετε μέρος σε μια ομαδική συνομιλία με άτομα σε διαφορετικές γλώσσες.

μετάφραση μέσω langie Μεταφραστής φωνής σε 52 γλώσσες
Αναγνωρίζει τη φωνή σας και στη συνέχεια τη μεταφράζει σε μεγάλο αριθμό γλωσσών. Για καλύτερη αναγνώριση λέξεων, απαιτείται σύνδεση στο internet WiFi.
φωνητική αναζήτηση εικόνων Φωνητική αναζήτηση για εικόνες
Αναγνωρίζει τη φωνή σας και στη συνέχεια αναζητά την εικόνα που θέλετε. Απαιτείται σύνδεση στο internet WiFi.
μεταφραστής ομάδας - διερμηνέας ομάδας Διερμηνέας ομάδας
Η διαδικτυακή συνδεσιμότητα επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες με άτομα σε διαφορετικές γλώσσες. Απαιτείται σύνδεση στο internet WiFi.
μετάφραση εκτός σύνδεσης μέσω langie Μεταφραστής λέξεων χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο
Αναγνωρίζει τη φωνή σας και μπορεί να μεταφράσει σύντομες φράσεις ή απλές λέξεις με βάση τον ενσωματωμένο αλγόριθμο που χρησιμοποιείται για κατανοητές μεταφράσεις. Υποστηρίζει μόνο 12 γλώσσες του κόσμου.
εκμάθηση γλωσσών langie Επιλογή αυτομάθησης χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο
Με το ενσωματωμένο λογισμικό, μπορείτε να μάθετε την επιλεγμένη παγκόσμια γλώσσα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά:

Άμεση μετάφραση σε 52 γλώσσες
Ευαίσθητο μικρόφωνο με αναγνώριση φωνής
Ψηφιακή συσκευή εγγραφής φωνής
Μουσική και βίντεο
Online/Offline μετάφραση
Διάρκεια μπαταρίας: 5 ημέρες σε αναμονή/5-8 ώρες συνεχούς λειτουργίας

Προδιαγραφές:

Επεξεργαστής: ARM Cortex 1,3 GHz QUAD-core
LCD: Οθόνη αφής 1,08" (27,5 mm)
Μπαταρία: 3,7V/2000 mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Κάρτα Micro SD: Υποστήριξη έως 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Είσοδος ακουστικών - Jack 3,5mm
Είσοδος: 100V - 240V
Έξοδος: 5V DC 1500mA
Διαστάσεις: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Βάρος: 125 g

Περιεχόμενο του πακέτου LANGIE:

1 x μεταφραστής φωνής LANGIE
1x φορτιστής USB
1x καλώδιο USB
1x Ακουστικά
1x Προστατευτική θήκη

περιεχόμενο του πακέτου LANGIE

Γιατί είναι καλύτερο να έχετε ONLINE σύνδεση παρά μετάφραση OFFLINE όταν χρησιμοποιείτε το LANGIE;​

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οποιαδήποτε λειτουργία μετάφρασης OFFLINE όλων των μεταφραστών περιέχει μόνο περιορισμένο λεξιλόγιο (μόνο βασικό) και η μετάφραση είναι συχνά ανακριβής ή ακατανόητη. Η λειτουργία ONLINE μετά τη σύνδεση στο δίκτυο WiFi εξασφαλίζει συνεχή ενημέρωση και διόρθωση της μετάφρασης , η βάση δεδομένων είναι αρκετές φορές μεγαλύτερη από τη μετάφραση εκτός σύνδεσης, ώστε να έχετε την εγγύηση ότι η μετάφραση θα είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη και θα μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς καμία δυσκολία. Για σύνδεση WiFi, συνιστούμε να δημιουργήσετε σημείο πρόσβασης WiFi για κινητά HOT SPOT απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο (το οποίο θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας).

Μπορεί η Langie να μεταφράσει πραγματικά αξιόπιστα;

Το LANGIE είναι ένα προηγμένο προϊόν πληροφορικής τελευταίας γενιάς . Προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα μετάφρασης, συνεργάζεται με 7 ηλεκτρονικές μηχανές αναζήτησης. Ο κατασκευαστής έχει ακόμη περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά εκπαίδευσης και μετάφρασης σε διάφορες γλώσσες του κόσμου. Η LANGIE επεκτείνει και ενημερώνει συνεχώς τη βάση δεδομένων OTA απευθείας στη συσκευή σας για να παρέχει το πιο αποτελεσματικό εργαλείο τσέπης για μετάφραση σε άλλες γλώσσες των ημερών μας.

ο καλύτερος μεταφραστής

Σχόλια

Αλλα προϊόντα