Μεταφραστής γλώσσας σε πραγματικό χρόνο - ακουστικό Supreme BTLT 160

Κωδικός προϊόντος: 70-015 Έχω μία ερώτηση
νέος Μεταφραστής γλώσσας σε πραγματικό χρόνο - ακουστικό Supreme BTLT 160
Κατασκευαστής ΑΝΩΤΑΤΟΣ
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 128,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 154,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μεταφραστής γλώσσας σε πραγματικό χρόνο - ακουστικό Supreme BTLT 160

Ασύρματος μεταφραστής 33 διαφορετικών γλωσσών σε πραγματικό χρόνο Supreme BTLT 160 - Σύνδεση Bluetooth ακουστικού (ακουστικού) με Smartphone . Μεταφραστής ακουστικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης . Το Supreme BTLT160 translator είναι ένας συμπαγής μεταφραστής που μπορεί να εφαρμοστεί και να χρησιμοποιηθεί ως ακουστικά. Ο έξυπνος μεταφραστής ομιλίας υποστηρίζει 33 γλώσσες, όπως αγγλικά, κινέζικα και αραβικά, συμπεριλαμβανομένων των σλοβακικών και των τσεχικών . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες λειτουργίες συνδέοντας στην αποκλειστική εφαρμογή Smartphone και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 8 λειτουργίες, όπως "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ" , που μεταφράζει φωνή και κείμενο στο Smartphone όταν μιλάτε με το ακουστικό και "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ" , η οποία διατηρεί ιστορικό για επισκόπηση του συνεδρίου.

Supreme BTLT160 - ακουστικά μεταφραστή φωνής, βολικός ψηφιακός διερμηνέας, άμεση και εύκολη μετάφραση 33 γλωσσών!

Ο μεταφραστής τσέπης ταξιδιού έχει μίνι συμπαγείς διαστάσεις περίπου 68 mm x 18 mm x 25 mm και το βάρος είναι μόνο 8,6 g. Έχει χωρητικότητα μπαταρίας 90 mAh με συνεχή λειτουργία έως και 5 ώρες , η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η αποκλειστική εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android . Μιλήστε όλες τις γλώσσες χρησιμοποιώντας αυτόν τον μεταφραστή γλώσσας σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να μεταφράσει τις ομιλούμενες γλώσσες στη μητρική σας γλώσσα και αντίστροφα. Με το Cloud, τη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά για Android και iOS και το ακουστικό Bluetooth 5.0 με δύο κανάλια , είναι μια πραγματικά εξαιρετική τεχνολογική εμπειρία.
μεταφραστής bluetooth

Σας αρέσουν τα ταξίδια, η εργασία στο εξωτερικό ή θέλετε να μάθετε νέες γλώσσες; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς - το φορητό ακουστικό Supreme , μια απλή συσκευή που μεταφράζει τις συνομιλίες σας σε πραγματικό χρόνο! Τοποθετώντας το ακουστικό στο αυτί σας, μπορείτε να κατανοήσετε οποιονδήποτε μιλάει σχεδόν οποιαδήποτε γλώσσα. Εάν δύο άτομα χρησιμοποιούν αυτήν τη συσκευή, μπορούν να μιλήσουν μαζί ακόμα κι αν κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει μια κοινή γλώσσα. Αυτή η πλατφόρμα τρέχει στο Cloud, αλλά υπάρχει στη διάθεση του ακουστικού Bluetooth V.4.2 , το οποίο βελτιώνει την εμπειρία και υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία με την εφαρμογή μετάφρασης . Μπορείτε να στείλετε τον μεταφρασμένο ήχο στα ακουστικά. Το μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτού του ακουστικού είναι η ευελιξία που προσφέρουν οι μεταφραστικές υπηρεσίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύστημα για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με μια ομάδα ατόμων. Κάθε άτομο μπορεί να έχει μια διαφορετική γλώσσα μετάφρασης, με κατεύθυνση μέσω του δικού του ακουστικού.

ασύρματος μεταφραστής

Εάν χρειάζεστε φωνητική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, έχετε 33 διαθέσιμες γλώσσες . Εάν θέλετε να μεταβείτε στην πληκτρολόγηση κειμένου, ο συνολικός αριθμός γλωσσών θα αυξηθεί σε 59 . Η επιλογή των γλωσσών αυξάνεται συνεχώς. Θα δείτε αφού δοκιμάσετε αυτό το σύστημα, ότι λειτουργεί απίστευτα καλά. Ακόμη και σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, ο μεταφραστής δεν θα έχει πρόβλημα να αναγνωρίσει, να ερμηνεύσει και να μεταφράσει διαφορετικές γλώσσες. Φαίνεται ότι το μέλλον έχει ήδη έρθει και τίποτα δεν σας εμποδίζει να μιλήσετε με άλλο άτομο ζωντανά σε πραγματικό χρόνο, ακριβώς στο αυτί σας.

μεταφραστής γλώσσας

Εύχρηστος

Αυτός ο ασύρματος μεταφραστής Bluetooth λειτουργεί με μια εφαρμογή συμβατή με iOS και Android που μεταφράζει κάθε συνομιλία για εσάς, συμπεριλαμβανομένων λεκτικών και οπτικών στοιχείων, όταν συνδέεται. Επιπλέον, τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη κλήσεων απευθείας.

μεταφραστής στο ακουστικό

Πρακτική σχεδίαση - άνετη στη χρήση

Το ακουστικό Supreme δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό ακουστικό μετάφρασης, αλλά παρέχει επίσης καθαρές και καθαρές τηλεφωνικές κλήσεις. Το σχέδιο είναι απαλό και ελαφρύ, άνετο για το αυτί σας. Η μπαταρία διαρκεί έως και 5 ώρες και μπορεί να φορτιστεί εύκολα.

μεταφραστής σε πραγματικό χρόνο

33 γλώσσες για μετάφραση σε πραγματικό χρόνο - 59 γλώσσες σε μορφή κειμένου

Φωνητική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, έχετε 33 διαθέσιμες γλώσσες και περισσότερες θα προστεθούν σταδιακά. Εάν θέλετε να μεταβείτε στην πληκτρολόγηση κειμένου, ο συνολικός αριθμός γλωσσών θα αυξηθεί σε 59.

Γλώσσες μετάφρασης: Αραβικά, Κινέζικα (Μανταρινικά), Κινέζικα (Καντονέζικα), Τσεχικά , Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά (Αυστραλία), Αγγλικά (Καναδάς), Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Πορτογαλικά (Πορτογαλία), Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σλοβακικά, Ισπανικά (Ισπανία), Ισπανικά (Ηνωμένες Πολιτείες), Σουηδικά, Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά και πολλά άλλα...


Ανώτατος μεταφραστής Bluetooth - 6 κύριες λειτουργίες και 2 πρόσθετες λειτουργίες

μεταφραστής 33 γλωσσών
ασύρματος μεταφραστής γλωσσών

Λειτουργία πρόσωπο με πρόσωπο: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με τα άτομα που συναντάτε στο δρόμο, όλοι μιλούν και ακούν στη δική τους γλώσσα.
Λειτουργία συνάντησης: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με άτομα σε μια συνάντηση, συνέδριο ή σεμινάριο, όλοι μιλούν και ακούν στη γλώσσα τους.
Λειτουργία άμεσης ομιλίας: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με άλλο άτομο οπουδήποτε, όλοι μιλούν και ακούν στη γλώσσα τους.
Λειτουργία ομαδικής ομιλίας: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικά μέρη, ο καθένας από αυτούς μιλά και ακούει στη γλώσσα του.

Λειτουργία μετάδοσης: μιλήστε με μια ομάδα ανθρώπων, ο οικοδεσπότης μιλά στη δική του γλώσσα, κάθε κοινό μπορεί να ακούσει στη δική του γλώσσα.
Λειτουργία εκμάθησης γλωσσών: εξασκηθείτε και μάθετε γλώσσες με έναν μεταφραστή φωνής τελευταίας τεχνολογίας.
Λειτουργία εκτός σύνδεσης - μηνύματα κειμένου: για να εισάγετε κείμενα και να τα μεταφράσετε στην απαιτούμενη γλώσσα.
Λειτουργία εκτός σύνδεσης - φωτογραφική μηχανή: τραβήξτε μια φωτογραφία με τα κείμενα και η συσκευή θα τη μεταφράσει αμέσως στην απαιτούμενη γλώσσα.

μεταφραστής ακουστικών

Προδιαγραφές:
Μοντέλο: BTLT-160
Έκδοση Bluetooth: V 5.0, εμβέλεια 10 μέτρα
Υποστηριζόμενο προφίλ Bluetooth: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Τύπος εισόδου/εξόδου: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Ενσωματωμένη μπαταρία: Μπαταρία Li-Polymer 90mAh
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες, DC 5V
Χρόνος αναμονής: 120 ώρες
Συνεχής χρόνος εργασίας: 5 ώρες
Μικρόφωνο: ναι, ενσωματωμένο
Μεγάφωνο: μεγάφωνο με κινούμενο πηνίο 8 mm
Χειροκίνητα πλήκτρα: πλήκτρο λειτουργίας, πλήκτρο ομιλίας, πλήκτρα έντασης +/-.
Πλήκτρο αφής
Συμβατό λειτουργικό σύστημα (για APP): Android 5.0+, IOS 10.0+
Διαθέσιμα χρώματα: μαύρο
Επεξεργασία επιφάνειας: επίστρωση καουτσούκ
Διαστάσεις προϊόντος: 68 x 18 x 25 mm
Βάρος προϊόντος (χωρίς αξεσουάρ): 8,6 g

Η συσκευασία περιέχει:

1 x Μεταφραστής ακουστικών
1x καλώδιο φόρτισης USB
3x Ανταλλακτικό κάλυμμα ακουστικών σιλικόνης
1x Εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα