Μεταφραστής μέσω ακουστικών bluetooth με θήκη Supreme BTLT 200

Κωδικός προϊόντος: 70-016 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής ΑΝΩΤΑΤΟΣ
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 155,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 187,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μεταφραστής μέσω ακουστικών bluetooth με θήκη Supreme BTLT 200

Μεταφραστής μέσω ακουστικών με θήκη και βάση φόρτισης και σύνδεση bluetooth με Smartphone - Supreme BTLT 200. Online και offline μετάφραση ακουστικών bluetooth 2 σε 1 για Android & iOS με αμφίδρομη άμεση επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το πανίσχυρο Supreme BTLT 200 προσφέρει 6 διαφορετικούς τρόπους μετάφρασης για όλες τις μεταφραστικές σας ανάγκες, με αμφίδρομη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερες από 33 γλώσσες. Και έχει εύκολη χρήση και εξαιρετικές δυνατότητες. Ο μεταφραστής βοηθά τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά και το ταξίδι σε όλο τον κόσμο είναι πολύ πιο εύκολο και ασφαλές. Αυτός ο ψηφιακός διερμηνέας μπορεί χωρίς αμφιβολία να γίνει το πιο πολύτιμο εργαλείο σας σε μια ξένη χώρα. Η εφαρμογή ελέγχου του μεταφραστή, καθώς και όλες οι μελλοντικές ενημερώσεις, είναι εντελώς δωρεάν για τον κάτοχο του φωνητικού διερμηνέα SUPREME.

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του μεταφραστή τσέπης περιλαμβάνουν αμφίδρομη φωνητική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο και τη δυνατότητα λήψης κλήσεων και ακρόασης μουσικής.

Ο διαδικτυακός μεταφραστής ταξιδιού έχει μίνι συμπαγές μέγεθος 38 x 22 x 54 mm και το βάρος της θήκης φόρτισης είναι μόνο 22,4 g. Έχει χωρητικότητα μπαταρίας 50 mAh με συνεχή λειτουργία έως και 3 ώρες ( έως και 120 ώρες σε κατάσταση αναμονής ), η φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η αποκλειστική εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android . Μιλήστε όλες τις γλώσσες χρησιμοποιώντας αυτόν τον μεταφραστή γλώσσας σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να μεταφράσει τις ομιλούμενες γλώσσες στη μητρική σας γλώσσα και αντίστροφα. Με τη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά για Android και iOS και το ακουστικό Bluetooth 5.0 διπλού καναλιού , είναι μια πραγματικά εξαιρετική τεχνολογική εμπειρία.
μεταφραστής bluetooth

Σας αρέσουν τα ταξίδια, η εργασία σε διεθνές περιβάλλον ή θέλετε να μάθετε νέες γλώσσες; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς - Μεταφραστής φορητών ακουστικών SUPREME BTLT 200 , μια απλή συσκευή που μεταφράζει τις συνομιλίες σας σε πραγματικό χρόνο! Όταν επισκέπτεστε μια ξένη χώρα, το γλωσσικό εμπόδιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ένας έξυπνος μεταφραστής ομιλίας με μια δωρεάν εφαρμογή μπορεί να μεταφράσει άμεσα αυτά που λέτε σε πραγματικό χρόνο και να τα αναπαράγει στους ντόπιους στη μητρική τους γλώσσα. Στη συνέχεια, αυτό που λένε θα μεταφραστεί αμέσως πίσω στο ακουστικό σας. Με τον μεταφραστή φωνής Supreme BTLT 200, η ​​συνομιλία είναι εύκολη ακόμα και σε μια γλώσσα που δεν έχετε μιλήσει ποτέ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μετάφρασης. Μετάφραση πρόσωπο με πρόσωπο "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ" σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να επικοινωνήσει προσωπικά με άτομα ενώ ταξιδεύει. Λειτουργία συνάντησης "MEETING" ,   επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με άτομα σε μια συνάντηση, συνέδριο ή σεμινάριο, όλοι μιλούν και ακούν στη γλώσσα τους. Ή κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, για μια ομαδική μετάφραση για επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο "GROUP TALK" με πολλά άτομα οπουδήποτε στον κόσμο, το καθένα στη γλώσσα του. "DIRECT TALK" - άμεση μετάφραση για ιδιωτική προφορική επικοινωνία ένας προς έναν, με οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο. Και τη λειτουργία εκπομπής "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ" για να μιλήσετε σε μια ομάδα ατόμων σε μια συνάντηση, το καθένα στη γλώσσα του. Ο μεταφραστής διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο καθηγητή γλώσσας "ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ" που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξασκηθούν και να μάθουν μια ξένη γλώσσα. Προς το παρόν υποστηρίζει περισσότερες από 33 γλώσσες και παρέχει λεκτικές και οπτικές μεταφράσεις που καλύπτουν όλα τα βασικά.

Πρακτική σχεδίαση - άνετη στη χρήση

Η συσκευή δεν είναι μόνο μια εξαιρετική συσκευή μετάφρασης, αλλά εξασφαλίζει επίσης καθαρές και σταθερές τηλεφωνικές κλήσεις. Ο σχεδιασμός είναι εργονομικός και ελαφρύς, άνετος για το αυτί σας.

ασύρματος μεταφραστής bluetooth

Υποστηριζόμενες γλώσσες για μετάφραση προφορικών λέξεων σε πραγματικό χρόνο - 44 γλώσσες

Αραβικά, Καντονέζικα, Καταλανικά, Κροατικά, Τσέχικα , Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά (Αυστραλία), Αγγλικά (Καναδάς), Αγγλικά (Ηνωμένο Βασίλειο), Αγγλικά (Ινδία), Αγγλικά (Ιρλανδία), Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες), Φινλανδικά, Γαλλικά ( Καναδάς), Γαλλικά (Ελβετία), Γαλλικά (Γαλλία), Γερμανικά (Αυστρία), Γερμανικά (Γερμανία), Γερμανικά (Ελβετία), Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Μαλαισιανά, Μανδαρινικά, Νορβηγικά Μποκμάλ , Πολωνικά, Πορτογαλικά (Βραζιλία), Πορτογαλικά (Πορτογαλία), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σλοβακικά , Ισπανικά (Μεξικό), Ισπανικά (Ισπανία), Ισπανικά (ΗΠΑ), Σουηδικά, Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά και Βιετναμέζικα.

μεταφραστής γλωσσών ακουστικών

Υποστηριζόμενες γλώσσες για μετάφραση κειμένου εκτός σύνδεσης (όχι προφορική λέξη) - 60 γλώσσες

Αλβανικά, Αφρικάανς, Αραβικά, Λευκορωσικά, Βουλγαρικά, Μπαγκλαντές, Καταλανικά, Κινέζικα, Κροατικά, Τσέχικα, Δανικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Εσπεράντο, Εσθονικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γαλικιανά, Γεωργιανά, Γερμανικά, Ελληνικά, Αϊτινά, Γκουτζαράτι, Εβραϊκά, Χίντι, Ουγγρικά, Ισλανδικά, Ινδονησιακά, Ιρλανδικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Καναδά, Κορεάτικα, Λιθουανικά, Λετονικά, Μακεδονικά, Μαράθι, Μαλαισιανά, Μαλτέζικα, Νορβηγικά Μποκμάλ, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Ισπανικά, Σουαχίλι , Σουηδικά, Ταμίλ, Τελούγκου, Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Βιετναμέζικα και Ουαλικά

μεταφραστής bluetooth στο ακουστικό

Μεταφραστής Bluetooth Supreme BTLT 200 - 6 κύριες λειτουργίες και 2 πρόσθετες λειτουργίες

μεταφραστής supreme BTLT 200

Λειτουργία πρόσωπο με πρόσωπο: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με τα άτομα που συναντάτε στο δρόμο, όλοι μιλούν και ακούν στη δική τους γλώσσα.
Λειτουργία συνάντησης: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με άτομα σε μια συνάντηση, συνέδριο ή σεμινάριο, όλοι μιλούν και ακούν στη γλώσσα τους.
Λειτουργία άμεσης ομιλίας: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με άλλο άτομο οπουδήποτε, όλοι μιλούν και ακούν στη γλώσσα τους.
Λειτουργία ομαδικής ομιλίας: επικοινωνήστε σε πραγματικό χρόνο με μια ομάδα ανθρώπων από διαφορετικά μέρη, ο καθένας από αυτούς μιλά και ακούει στη γλώσσα του.
Λειτουργία μετάδοσης: μιλήστε με μια ομάδα ανθρώπων, ο οικοδεσπότης μιλά στη δική του γλώσσα, κάθε κοινό μπορεί να ακούσει στη δική του γλώσσα.
Λειτουργία εκμάθησης γλωσσών: εξασκηθείτε και μάθετε γλώσσες με έναν μεταφραστή φωνής τελευταίας τεχνολογίας.
Λειτουργία εκτός σύνδεσης - μηνύματα κειμένου: για να εισάγετε κείμενα και να τα μεταφράσετε στην απαιτούμενη γλώσσα.
Λειτουργία εκτός σύνδεσης - φωτογραφική μηχανή: τραβήξτε μια φωτογραφία με τα κείμενα και η συσκευή θα τη μεταφράσει αμέσως στην απαιτούμενη γλώσσα.

ανώτατος μεταφραστής στο ακουστικό

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: BTLT-200
Χρώμα: μαύρο, ματ επιφάνεια
Υποστηριζόμενο προφίλ Bluetooth Έκδοση V. 5.0+ HEP, A2DP, HSP, AVRCP, εμβέλεια 10 μέτρα
Μπαταρία Li-Polymer - χωρητικότητα 50 mAh (ακουστικό), θήκη φόρτισης 300 mAh
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες, DC 5V
Χρόνος αναμονής έως 120 ώρες
Συνεχής χρόνος εργασίας έως 3 ώρες
Μικρόφωνο: ναι, ενσωματωμένο
Ηχείο: ηχείο με κινούμενο πηνίο 7 mm
Τύπος εισόδου/εξόδου: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Χειροκίνητο κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, MFB (κουμπί μετάφρασης ομιλίας, απάντηση κλήσης/τερματισμός κλήσης/επανάκληση κ.λπ.)
Εφαρμογές και λογισμικό: Android 5.0 και νεότερη έκδοση, IOS 10.0+
Διαστάσεις ακουστικού: 15 x 24 x 16 mm, θήκη φόρτισης 38 x 22 x 54 mm (φορτιστής)
Βάρος προϊόντος χωρίς αξεσουάρ: ακουστικό 4,2 g, θήκη 22,4 g

Η συσκευασία περιέχει:

1 x Μεταφραστής ακουστικών ακουστικών
1x Σταθμός φόρτισης
1x καλώδιο φόρτισης USB
3x Ανταλλακτικό κάλυμμα ακουστικών σιλικόνης
1x Εγχειρίδιο χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα