Meteo Ξυπνητήρι κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi&P2P

Κωδικός προϊόντος: 10-531 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 143,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 171,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Meteo Ξυπνητήρι κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi&P2P

Η κάμερα ξυπνητηριού Meteo FULL HD με IR LED + WiFi&P2P​, διαθέτει επίσης ανίχνευση κίνησης και ενσωματωμένη μπαταρία και θερμόμετρο 3000 mAh. Με την κομψή σχεδίασή του σε μαύρο ματ, ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι πρόκειται για συσκευή με κρυφή κάμερα. Η οθόνη υψηλής ποιότητας στο ξυπνητήρι διασφαλίζει την απρόσκοπτη αναγνωσιμότητα των παρεχόμενων δεδομένων ακόμα και σε έντονο φως της ημέρας. Η οθόνη του ξυπνητηριού δείχνει την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα ξυπνητήρι. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία έως 3000 mAh και νυχτερινή όραση IR LED έως 6 m. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε νοικοκυριό ως ψηφιακό ξυπνητήρι με όλες τις δυνατότητες. Αναμφίβολα η πιο σημαντική και χρήσιμη λειτουργία είναι η απαρατήρητη παρακολούθηση του περιβάλλοντος. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης την εμφάνιση της τρέχουσας ημερομηνίας και ώρας.

Ξυπνητήρι - κάμερα κρυμμένη στο ξυπνητήρι

κρυφή κάμερα στο ξυπνητήρι

Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει βίντεο σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , δηλαδή επαρκή για λεπτομερείς λήψεις. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED σε απόσταση έως και 6 μέτρων, θα έχετε ποιοτική εικόνα ακόμα και τη νύχτα. Το ψηφιακό ξυπνητήρι υποστηρίζει σύνδεση P2P και WiFi και είναι ασύρματο, κάτι που του επιτρέπει να τοποθετείται απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας από απόσταση μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής «TinyCam» για smartphone (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το ξυπνητήρι με κάμερα μπορεί να συνδεθεί με έναν οικιακό δρομολογητή μέσω WIFI ή P2P, το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

κάμερα wifi στο ξυπνητήρι

Το ψηφιακό ξυπνητήρι περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , η οποία χρησιμοποιείται για την έναρξη της εγγραφής κατά την καταγραφή κίνησης στο διάστημα. Ο αισθητήρας έχει εμβέλεια 5 μέτρων. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό χάρη στο οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή οι λήψεις θα αποτυπωθούν μόνο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι καταγεγραμμένες εγγραφές υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα micro SD έως 128 GB . Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία από απόσταση - μπορείτε να ηρεμήσετε ένα κατοικίδιο, να μιλήσετε σε ένα παιδί κ.λπ.

κάμερα σε ψηφιακό ξυπνητήρι - εφαρμογή για κινητά

Νυχτερινή όραση - χάρη στο ενσωματωμένο φως IR LED , θα τραβήξετε τέλεια εικόνα ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι σε απόσταση έως και 6 μέτρων

κάμερα wifi στο ξυπνητήρι - νυχτερινή όραση και ανίχνευση κίνησης

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ξυπνητήρι
συν WiFi και μετάδοση βίντεο P2P σε πραγματικό χρόνο
συν Ρολόι, ημερομηνία, ξυπνητήρι, θερμοκρασία - εμφανίζονται στην οθόνη
συν Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
συν Νυχτερινή IR όραση LED έως 6 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: FULL HD 1920x1080p
Φακός: 1MP CMOS
Ανάλυση φωτογραφίας: 1920x1080 pixel
Ανάλυση βίντεο στην εφαρμογή: 1920x1080 pixel
Ανάλυση βίντεο σε κάρτα/υπολογιστή: 1280x720 pixel
Απεικόνιση: 25 fps
Μορφές συμπίεσης: H.264
Γωνία σάρωσης: 120°
Εμβέλεια νυχτερινής όρασης: 6 μέτρα
Ανίχνευση κίνησης: ναι, αισθητήρας PIR
Κάρτα μνήμης: υποστήριξη κάρτας Micro SD έως 128 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 3000mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Φόρτιση: καλώδιο micro USB
Διαστάσεις: 11,2x4,3x4 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD
1x καλώδιο USB
1x Προσαρμογέας
1x USB reader για κάρτα micro SD
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα