Moto κάμερα για μοτοσικλέτα DUAL (εμπρός + πίσω) με εφαρμογή Full HD + WiFi για κινητά + προστασία IP69

Κωδικός προϊόντος: 55-227 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 366,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 440,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Moto κάμερα για μοτοσικλέτα DUAL (εμπρός + πίσω) με εφαρμογή Full HD + WiFi για κινητά + προστασία IP69

ΔΙΠΛΗ κάμερα μοτοσικλέτας (εμπρός + πίσω) με εφαρμογή για κινητά Full HD + WiFi με ζωντανή παρακολούθηση της τοποθεσίας GPS μέσω του Cloud με προστασία IP69, με την οποία μπορείτε να καταγράψετε τις βόλτες σας με μοτοσικλέτα στη φύση ή στο δρόμο για να παρέχετε στοιχεία σε περίπτωση ατύχημα . Διαθέσιμες υπάρχουν 2 βιντεοκάμερες για την κάλυψη του μπροστινού και του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας , οι οποίες είναι καθολικές για κάθε μοτοσυκλέτα. Είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχους και ανθεκτικούς στη σκόνη φακούς με το πρότυπο IP69 και σύνδεση WiFi, χάρη στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή στο smartphone σας (iOS, Android).

Οι καλύτερες κάμερες για διπλή μοτοσυκλέτα με WiFi

Κάμερες μοτοσυκλετών WiFi με ζωντανή παρακολούθηση της θέσης GPS μέσω Cloud με IP69

Μέσω της εφαρμογής, είναι δυνατό να ορίσετε μεμονωμένες λειτουργίες κάμερας ή να αναπαράγετε εγγεγραμμένα βίντεο και επίσης να το μοιραστείτε με τους φίλους σας κοινοποιώντας το στα κοινωνικά δίκτυα. Οι φακοί της φωτογραφικής μηχανής καταγράφουν σε ανάλυση Full HD 1920 x 1080 στα 30 fps για βίντεο υψηλής ποιότητας και είναι εξοπλισμένοι με σταθεροποίηση εικόνας ενάντια στο κούνημα. Οι δεδομένες εγγραφές καταγράφονται σε κάρτα micro sd 64 GB, η οποία αποτελεί μέρος της συσκευασίας.

κάμερες για μηχανάκια - gnet app full hd

Στην κύρια μονάδα του σετ, υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας κρούσης G , ο οποίος, σε περίπτωση σύγκρουσης μοτοσυκλέτας, κλειδώνει αυτόματα τα αρχεία βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος έναντι της μεταγραφής, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το αποδεικτικό υλικό βίντεο. Στη συσκευασία θα βρείτε κιτ τοποθέτησης με το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα τις κάμερες στη μοτοσυκλέτα σας. είναι   ένα υψηλής ποιότητας σετ μοτοσικλέτας με μπροστινή και πίσω κάμερα, με το οποίο οι εικόνες που τραβήξατε θα είναι της καλύτερης ποιότητας και τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με αδρεναλίνη με τους φίλους σας.

διπλή κάμερα moto - κάμερα full HD

DUAL MOTO CAM - μπροστινή και πίσω κάμερα Full HD moto

διπλή κάμερα μοτοσικλέτας full hd

Εφαρμογή για κινητά για έλεγχο της κάμερας και λήψη βίντεο - CLOUD Ready

Χρησιμοποιήστε τον δικό σας ασύρματο δρομολογητή ή μια μονάδα USB, όπως ένα dongle Wi-Fi και μια κάρτα sim δεδομένων, για να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες cloud. Επιπλέον βελτιωμένες εγγραφές μεγαλύτερης διάρκειας είναι διαθέσιμες ως συνδρομές στο cloud.

κάμερα μοτοσυκλέτας - εφαρμογή καταγραφής cloud

Αποκλειστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής αρχείων βίντεο για υπολογιστή - G-NET PC VIEWER

Μια προσαρμοσμένη συσκευή αναπαραγωγής εγγεγραμμένων αρχείων βίντεο για επιτραπέζιο υπολογιστή με σαφή διάταξη και διαισθητική λειτουργία.

G-NET PC VIEWER - κάμερα μοτοσυκλέτας

Μοναδική κάμερα MOTO με εξωτερική πίσω κάμερα και ζωντανή παρακολούθηση της θέσης GPS μέσω Cloud

Παρακολούθηση τοποθεσίας gps κάμερας moto

Ζωντανή μετάδοση - Ζωντανή παρακολούθηση GPS

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά του οδηγού και ελέγξτε την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σε πραγματικό χρόνο. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα η moto camera μας είναι διαθέσιμη. Εάν η μοτοσυκλέτα είναι online (σε κίνηση), η τρέχουσα θέση της θα εμφανιστεί στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή της. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνησή της στον χάρτη. Με ένα αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε τι ώρα, σε ποιο μέρος και σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση που ακριβώς βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η μοτοσυκλέτα. Η λειτουργία GEO FENCE επιτρέπει την αποστολή ειδοποίησης μέσω email κατά την έξοδο από τη σημειωμένη περιοχή (Εάν τυχαία ο οδηγός της μοτοσικλέτας βγει από την προγραμματισμένη διαδρομή). Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες, είναι απαραίτητο να αγοράσετε άδεια για παρακολούθηση μέσω Cloud. Μέσω του cloud, μπορείτε επίσης να δείτε εγγραφές βίντεο της διαδρομής όπου αρχειοθετούνται τα δεδομένα. Η προϋπόθεση είναι να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο (ιδανικά μέσω φορητού δρομολογητή κινητής τηλεφωνίας με υποστήριξη SIM).

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων στο CLOUD (δωρεάν ή επί πληρωμή ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο ή την υποστήριξη λειτουργιών).

κάμερα μοτοσικλέτας - υποστήριξη cloud

Νέα συμπίεση βίντεο H.265

Η κάμερα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένη με τη νέα συμπίεση H.265, η οποία διασφαλίζει ότι οι εγγραφές αποθηκεύονται σε μικρότερο μέγεθος. Η εγγραφή σε αυτή τη συμπίεση θα καταλαμβάνει 30% λιγότερο χώρο στην κάρτα μνήμης , ενώ η ποιότητα της εικόνας θα παραμείνει διατηρημένη. Έτσι, η κάρτα μνήμης μπορεί να πάρει πολύ περισσότερες εγγραφές σε σύγκριση με την παλαιότερη συμπίεση H.264.

h.265 συμπίεση


Χαρακτηριστικά:

συν Πλάνα HD 1920 x 1080 στα 30 fps
συν Μπροστινή + πίσω κάμερα moto
συν Αδιάβροχο βαθμό IP69
συν Κρούση αισθητήρα G
συν Σταθεροποίηση εικόνας

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας: FULL HD HDR CMOS
Ήχος: ενσωματωμένο μικρόφωνο
Συμπίεση βίντεο: H.265
Συμπίεση ήχου: ASPCM
Ανάλυση κάμερας: FULL HD 1920x1080 pixel
Ρυθμός καρέ: 30 fps
3G/4G: σύνδεση cloud
Συνδεθείτε στον διακομιστή FMS "withCLOUD" μέσω dongle 3G/4G ή απευθείας σε δεδομένα Διαδικτύου από το smartphone σας
WIFI: σύνδεση με την εφαρμογή
GPS: ναι
Αισθητήρας G: ναι
Γωνία θέασης (πλάνο): 140°
Αποθήκευση: κάρτα micro SD 8-512 GB (μια κάρτα micro SD χωρητικότητας 64 GB είναι μέρος της συσκευασίας)
Τροφοδοσία: DC12-24V
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 60°C
Προστασία IP καμερών: IP69 ανθεκτική σε σκόνη και νερό
Υγρασία λειτουργίας: 10-95%
Διαστάσεις: κύρια μονάδα 52x95x17mm, κάμερες 26,2x26,2x47,5mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x μπροστινή κάμερα
1x πίσω κάμερα
2x καλώδια για σύνδεση καμερών
1x64GB κάρτα micro SD
1x μονάδα GPS
1x κύρια μονάδα
1x καλώδιο τροφοδοσίας
1x κιτ τοποθέτησης με βίδες, αυτοκόλλητα και θήκες κάμερας
1x εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα