Μπρελόκ κάμερα WIFI + βίντεο 4K με αξεσουάρ

Κωδικός προϊόντος: 10-188 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 155,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 187,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Μπρελόκ κάμερα WIFI + βίντεο 4K με αξεσουάρ

Μπρελόκ κάμερα WIFI + βίντεο 4K. Η κατασκοπευτική κάμερα στο μπρελόκ 808 με WIFI + 4K βίντεο + ανίχνευση κίνησης σε πολυτελή σχεδίαση με πολλά αξεσουάρ προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης WiFi, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την εγγραφή από απόσταση από οπουδήποτε έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η πολυτελής κάμερα 4K Wifi κρυμμένη στο κλειδί του αυτοκινήτου με υποστήριξη micro SD έως 128 GB είναι μια πρακτική συσκευή με πολλές δυνατότητες. Η ανάλυση βίντεο 3840x2160 με ρυθμό καρέ 25 fps εγγυάται βίντεο υψηλής ποιότητας με ήχο σε όλες τις συνθήκες - ενώ το κλειδί αυτοκινήτου φαίνεται απίστευτα πολυτελές. Η βιντεοκάμερα έχει επίσης λειτουργία φωτογραφικής μηχανής . Η κάμερα κατασκοπείας luxus 4K σε ένα κομψό κλειδί αυτοκινήτου μοιάζει με τηλεχειριστήριο πολυτελούς αυτοκινήτου. Η κάμερα είναι ενσωματωμένη σε μια ανθεκτική κομψή θήκη και αυτή η μίνι κάμερα είναι απλά τέλεια, απλά κουμπώστε την στο μπρελόκ σας - περιλαμβάνεται ένα πολυτελές μπρελόκ. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να ονειρευτεί ότι έχετε μαζί σας μια επαγγελματική βιντεοκάμερα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης ένα κομψό πολυλειτουργικό μπρελόκ, στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε το κλειδί του αυτοκινήτου

Μπρελόκ κάμερα 808

κάμερα wifi στο μπρελόκ

Όλα αυτά είναι κρυμμένα σε ένα δυσδιάκριτο κλειδί αυτοκινήτου. Τα δεδομένα αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD/TF μέχρι το μέγιστο. χωρητικότητα 128 GB. Η κάμερα τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 900 mAh που επαναφορτίζεται μέσω micro USB. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση είναι έως και 1,5 ώρα. Ωστόσο, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε έναν προσαρμογέα δικτύου USB (δεν περιλαμβάνεται) για συνεχή εγγραφή. Η κρυφή κάμερα στο κλειδί αυτοκινήτου λειτουργεί σαν φορητή μονάδα flash USB, όταν συνδέεται μέσω USB σε υπολογιστή . Ζαλίστε το περιβάλλον σας ενώ αποτυπώνετε τα γεγονότα γύρω σας εντελώς απαρατήρητα.

μπρελόκ κατασκοπευτική κάμερα wifi 5k

Τεχνικές προδιαγραφές:

Ανάλυση - 4K UHD (3840x2160 / 25fps)
WiFi - ναι
Ανίχνευση κίνησης - ναι
Μνήμη - κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται)
Μέγιστη χωρητικότητα κάρτας micro SD έως 128 GB
Μπαταρία - Μπαταρία λιθίου 900mAh


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Κάμερα στο κλειδί του αυτοκινήτου
1x καλώδιο φόρτισης
1x Μπρελόκ
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα