Οθόνη οπισθοπορείας LCD 10" BSD με εγγραφή για 4 κάμερες

Κωδικός προϊόντος: 15-048 Έχω μία ερώτηση
νέος Οθόνη οπισθοπορείας LCD 10" BSD με εγγραφή για 4 κάμερες
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 238,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 286,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Οθόνη οπισθοπορείας LCD 10" BSD με εγγραφή για 4 κάμερες

Οθόνη οπισθοπορείας 10" TFT LCD BSD με εγγραφή σε κάρτα micro sd με σύνδεση 4 καμερών, ανίχνευση ατόμων και οχημάτων ή αντικειμένων (BSD). Με αυτήν την οθόνη, έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε έως και 4 κάμερες οπισθοπορείας με τυφλό σημείο σύστημα παρακολούθησης, καθιστώντας αυτήν την οθόνη ιδανικό βοηθό όταν κάνετε όπισθεν ή προσανατολίζεστε σε διάφορες εργασίες με μικρότερα και μεγαλύτερα οχήματα. Το σύστημα παρακολούθησης BSD θα διασφαλίσει ότι θα έχετε μια επισκόπηση των τυφλών σημείων. Το σύστημα BSD ανιχνεύει άτομα και αυτοκίνητα στη γωνία θέασης της κάμερας. Υποστηρίζεται σε δύο κάμερες στα κανάλια 3 και 4. Αυτή η λειτουργία δείχνει άτομα σε κίτρινο πλαίσιο και αυτοκίνητα σε κόκκινο πλαίσιο.

Εάν ένα άτομο ή ένα αυτοκίνητο κινηθεί απευθείας προς την κάμερα, το κίτρινο ή κόκκινο πλαίσιο θα χρωματιστεί ολόκληρο , υποδεικνύοντας ότι το εμπόδιο πηγαίνει απευθείας σε εσάς . Στις ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση ήχου . Απευθείας στην οθόνη έχετε κουμπιά με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα μεταξύ των καμερών ή να εμφανίσετε και τις 4 κάμερες ταυτόχρονα. Η οθόνη σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών επιλογών εμφάνισης κάμερας, ανάλογα με το πόσες κάμερες έχετε συνδέσει και ποιες θέλετε να εμφανίζονται ως κύριες. Έχετε επίσης ένα τηλεχειριστήριο για ακόμα καλύτερο έλεγχο της οθόνης. Μπορούν να συνδεθούν μόνο κάμερες HD και FULL HD την οθόνη DVR LCD

Λειτουργία BSD - ανιχνεύει PERSONS στο κίτρινο πλαίσιο και CARS στο κόκκινο πλαίσιο

όπισθεν και στάθμευση οθόνη 10 ιντσών bsd

Η οθόνη υποστηρίζει επίσης την εμφάνιση βοηθητικών γραμμών οδήγησης , όχι μόνο στην πίσω κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και στη δεξιά και την αριστερή κάμερα (αριθμοί καναλιών 3 και 4) . Οι γραμμές οδήγησης μπορούν να βαθμονομηθούν ανάλογα με το όχημα στο οποίο είναι εγκατεστημένες. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR με υποστήριξη κάρτας μνήμης έως 128 GB . Τα βίντεο βιντεοκάμερας αποθηκεύονται σε ξεχωριστά αρχεία σύμφωνα με τα κανάλια 1 έως 4 . Χάρη στις λειτουργίες του, αυτό το σύστημα οπισθοπορείας έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφάνισης κάμερας.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανιστούν δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυάσουν τη διάταξη των καμερών στην οθόνη.

οθόνη - για 4 κάμερες

Μόνο κάμερες με φωτισμό LED μπορούν να συνδεθούν στην οθόνη DVR (δεν είναι δυνατή η σύνδεση καμερών με νυχτερινή όραση υπερύθρων). Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα, βαν, minibus, τροχόσπιτα, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που μπορείτε να συνδέσετε στην απαιτούμενη θέση. Υπάρχει επίσης ένα αλεξήλιο για να εξασφαλίσει μια καθαρή εικόνα και χωρίς λάμψη και κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό διευκολύνουν τη λειτουργία στο σκοτάδι.

Οθόνη BSD για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας από 4 κάμερες (υποστήριξη micro SD έως 128 GB)

πάρκινγκ 10" οθόνη για φορτηγά

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες , τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από την προσφορά μας (μόνο κάμερες χωρίς νυχτερινή όραση υπερύθρων) και να τις συνδέσετε στην οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων 5, 10, 15 ή 20 μέτρων. Η υποδοχή 4 ακίδων που συνδέει την κάμερα με το καλώδιο είναι αδιάβροχη, καθώς και η κάμερα είναι ανθεκτική στη σκόνη και στη φθορά. Η εγκατάσταση είναι απλή. Τα καλώδια τροφοδοσίας βρίσκονται απευθείας στην οθόνη και οι μεμονωμένες κάμερες τροφοδοτούνται μέσω ενός καλωδίου 4 ακίδων απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι απαραίτητο να συνδέσετε κάθε κάμερα στην πηγή. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 3 καλώδια σύνδεσης για τη σύνδεση μιας κάμερας στα φώτα όπισθεν. Όταν κάνετε όπισθεν, η επιλεγμένη κάμερα θα εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη.

οθόνη οπισθοπορείας για μηχανές

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε παρμπρίζ ή όπου χρειάζεται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

οθόνη στάθμευσης αυτοκινήτων

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη LCD 10".
BSD - σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων (τυφλά σημεία)
Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών οπισθοπορείας
Κατοπτρισμός εικόνας
Δυνατότητα εμφάνισης και των 4 καμερών στην οθόνη ταυτόχρονα
Μενού OSD με τηλεχειριστήριο
Ανάλυση οθόνης 1024x600 pixel

Τεχνικές προδιαγραφές:

Μοντέλο: Profio - W100BSD
Οθόνη: 10" LED HD 16:9 RGB
Ανάλυση: 1024x600 pixel
Οπίσθιος φωτισμός: 500cd/m2
Γωνία θέασης: 180°
Είσοδος AV: 4 κανάλια AHD, 720p @ 25/30 υποστήριξη
Έναρξη: 4 κανάλια
Λειτουργίες προβολής: 4 κάμερες, 2 κάμερες, 1 κάμερα
Λειτουργίες: Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων 3 καναλιών (τυφλά σημεία) με συναγερμό (αριστερά, δεξιά πλευρά, πίσω), η απόσταση παρακολούθησης μπορεί να οριστεί από τον χρήστη
DVR: Εγγραφή 4 καναλιών, ανάλυση AHD 1280x720 / φορμά TS
Εγγραφή: υποστήριξη κάρτας SD έως 128 GB
Σύστημα: PAL/NTSC
OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα, ένταση, γλώσσα, κατοπτρισμός εικόνας, καθυστέρηση
Τροφοδοσία: Είσοδος 9-40V, Έξοδος 12V
Κατανάλωση: έως 7W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C
Υποδοχή βίντεο: RCA/4-pin
Μέγεθος: 250x160x26 (75) mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 10" οθόνη LCD
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1x βίδες στερέωσης οθόνης
1x καλώδιο ρεύματος
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα