Πολυλειτουργικός ανιχνευτής για ανίχνευση κατασκοπευτικών συσκευών

Κωδικός προϊόντος: 09-004 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 78,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 94,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Πολυλειτουργικός ανιχνευτής για ανίχνευση κατασκοπευτικών συσκευών

Πολυλειτουργικός ανιχνευτής για ανίχνευση πολλών ειδών κατασκοπευτικών συσκευών . Θα ανακαλύψει εάν το σφάλμα κατασκόπου βρίσκεται στο κινητό σας τηλέφωνο. Εάν η συσκευή καταγράψει το σήμα μετάδοσης, αρχίζει να σφυρίζει ή να δονείται και τα πράσινα LED ανάβουν. Αυτό το εξαιρετικό gadget είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως ανιχνευτής GSM, είτε πρόκειται για σφάλμα κατασκοπείας είτε για οποιοδήποτε ασύρματο σήμα στο σπίτι, το γραφείο ή άλλους χώρους.

Συσκευές ανίχνευσης σφαλμάτων - Το Professional CC308 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως ανιχνευτής είτε GSM είτε ως σφάλματα οποιουδήποτε ασύρματου σήματος στο διαμέρισμά σας, στο γραφείο ή σε άλλα μέρη. Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά στο κατάστημά μας.

Αυτό το ειδικά τροποποιημένο μηχάνημα εντοπίζει επίσης εάν το κινητό σας δεν υποκλαπεί. Εάν η συσκευή λάβει το σήμα εκπομπής θα αρχίσει να σφυρίζει ή να δονείται και το πράσινο LED θα ανάψει από την ένταση του σήματος.

  • Απόδοση 50mW - 200mW με εύρος ανίχνευσης 30-50 cm.
  • Απόδοση 300mW - 600mW με εύρος ανίχνευσης 100-200 cm.
  • Απόδοση 800mW - 1200mW με εύρος ανίχνευσης 300-1000 cm.
  • Ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου 1200mAh
  • Εύρος συχνοτήτων 1MHz-3000MHz.
  • Διαστάσεις: 93mm * 48mm * 17mm
  • Βάρος: 58g.

πολυλειτουργικός ανιχνευτής σφαλμάτων

Ο ανιχνευτής πολλαπλών σφαλμάτων λειτουργεί σε όλες τις συχνότητες GSM, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων καμερών. Μπορείτε εύκολα να μάθετε, ότι κάποιος καλεί στο περιβάλλον σας ή ότι κάποιος ελέγχει το τηλέφωνό σας. Το να αναβοσβήνει ένα σφύριγμα ή μια δόνηση πρέπει να συνεχιστεί για 1 λεπτό και περισσότερο, και αν ναι, είναι λιγότερο σίγουρο ότι μέσω του τηλεφώνου σας αποστέλλονται δεδομένα ή σήμα ήχου. Η συσκευή μπορεί εύκολα να καταγράψει ασύρματες κάμερες, σφάλματα ακρόασης και άλλες ασύρματες συσκευές. Πωλείται ανιχνευτής GSM σε καλή τιμή που μπορείτε να αγοράσετε online στο e-shop μας. Δείτε την προσφορά μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η συσκευή υποστηρίζει σύνδεση ακουστικών σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε αθόρυβη ανίχνευση, αυτό σημαίνει χωρίς ήχο. Το εύρος ανίχνευσης του σήματος GSM είναι έως και 10 M (εξαρτάται από την ισχύ του σήματος GSM που ανιχνεύεται).

Η συσκευασία περιέχει:

1 x πολλαπλός ανιχνευτής σφαλμάτων
1 x Ακουστικά

Σχόλια

Αλλα προϊόντα