Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα WiFi και νυχτερινή όραση IR LED

Κωδικός προϊόντος: 10-169 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα WiFi και νυχτερινή όραση IR LED

Ξυπνητήρι με κάμερα FULL HD με IR LED + WiFi + P2P. Είναι ένα πολύ κομψό ξυπνητήρι με μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες όπως ο μετεωρολογικός σταθμός. Συμπληρώνεται με ανίχνευση κίνησης και αισθητήρες για ανίχνευση θερμοκρασίας και υγρασίας στο διάστημα. Με την κομψή σχεδίασή του σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ταιριάζει σε κάθε είδους εσωτερικό χωρίς κανείς να παρατηρήσει ότι είναι μια κρυφή κάμερα στη συσκευή. Μια οθόνη υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει αναγνωσιμότητα χωρίς προβλήματα των παρεχόμενων δεδομένων, ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας.

Το ψηφιακό ξυπνητήρι εκτός από την πραγματική ώρα ενημερώνει επίσης για τη θερμοκρασία και την υγρασία

ψηφιακός συναγερμός με κάμερα HD
Η ενσωματωμένη κρυφή κάμερα καταγράφει εικόνες σε ανάλυση Full HD 1920x1080 με ήχο , ό,τι αρκεί για λεπτομερείς εγγραφές υψηλής ποιότητας. Χάρη στη νυχτερινή όραση IR LED έως 6 μέτρα θα έχετε καλή εικόνα ακόμα και τη νύχτα. Ο ψηφιακός συναγερμός υποστηρίζει WiFi και είναι ασύρματος, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε τη συσκευή σας απευθείας οπουδήποτε στο εσωτερικό και στη συνέχεια μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες της κρυφής κάμερας μέσω της δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για smartphone "TinyCam" (iOS, Android) μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε πραγματικό -χρονολογήστε τις εικόνες και αλλάξτε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Το ξυπνητήρι με κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε οικιακό δρομολογητή μέσω WiFi ή P2P, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο.

κάμερα σε συναγερμό με IR LED νυχτερινή όραση
Ο ψηφιακός συναγερμός περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία ανίχνευσης κίνησης για να ξεκινήσει η εγγραφή όταν καταγράφει κίνηση στο διάστημα. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό με το οποίο δεν θα χάσετε καμία σημαντική λήψη, επειδή καταγράφει μόνο εικόνες κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Οι εγγραφές C υποβάλλονται σε συμπίεση H.264 για μείωση του μεγέθους του αρχείου και στη συνέχεια αποθηκεύονται σε μια κάρτα micro SD που υποστηρίζεται έως και 128 GB . Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη μπαταρία 300 mAh που παρέχει 2 ώρες συνεχούς εγγραφής ανά πλήρη φόρτιση και είναι επίσης δυνατή η σύνδεση της συσκευής σε ένα συμβατικό δίκτυο και επομένως η κρυφή κάμερα και ο μετεωρολογικός σταθμός μπορούν να λειτουργούν συνεχώς. Βρίσκει τη χρήση του σε κάθε σπίτι ως ένα πλήρως εξοπλισμένο ψηφιακό ξυπνητήρι που σας ενημερώνει για την ώρα και τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιό σας. Αναμφίβολα, το πιο σημαντικό και πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση απαρατήρητου περιβάλλοντος.

κατασκοπευτική κάμερα σε συναγερμό με ανίχνευση κίνησης

Χαρακτηριστικά:

Κατασκοπευτική κάμερα σε ψηφιακό ξυπνητήρι
WiFi μετάδοση βίντεο σε πραγματικό χρόνο
Μόνιμη τροφοδοσία από το δίκτυο
Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης
Νυχτερινή IR όραση LED έως 6 μέτρα

Προδιαγραφές:

Αισθητήρας εικόνας: HD 1920x1080p
Φακός: CMOS
Αναλογία καρέ: 25 fps
Μορφές συμπίεσης: H.264
Γωνία θέασης: 120°
Εμβέλεια νυχτερινής όρασης: 6 μέτρα
Κάρτα μνήμης: Κάρτα Micro SD/TF έως μέγ. 128 GB
Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου 300mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Χρόνος εργασίας (ημέρα): περίπου 8 ώρες
Χρόνος εργασίας (νύχτα): περίπου 3 ώρες
Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες
Τροφοδοσία: DC-5V/2A
Διαστάσεις: (Πλάτος) 109 x (Ύψος) 46 mm x (Βάθος) 39 mm
Βάρος: 150 g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ψηφιακό ξυπνητήρι με κάμερα HD
1x καλώδιο USB
1x Μετασχηματιστής ρεύματος
1x USB με οδηγίες
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα