Ψηφιακός διερμηνέας WT2 Plus - μετάφραση μέσω ακουστικών

Κωδικός προϊόντος: 70-001 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής ΩΡΟΛΟΓΟΣ
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 247,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 297,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ψηφιακός διερμηνέας WT2 Plus - μετάφραση μέσω ακουστικών

Ο ψηφιακός διερμηνέας WT2 Plus - ηλεκτρονική μετάφραση μέσω ακουστικών bluetooth είναι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ μεταφραστής στην αγορά και ο πιο αναμενόμενος μεταφραστής φωνής του μέλλοντος. Ασύρματα ακουστικά με τον έξυπνο μεταφραστή που φέρνουν την εξέλιξη στην επικοινωνία, ανεξάρτητα από γλωσσικά εμπόδια. Ο μεταφραστής ομιλίας με τεχνητή νοημοσύνη για βολική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο απευθείας μέσω των ακουστικών σας, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μεταφράζετε απευθείας μέσω του smartphone σας .

Αυτός ο επαγγελματίας σε απευθείας σύνδεση μεταφραστής φέρνει έναν συνδυασμό κορυφαίου αλγορίθμου φωνής και τεχνολογίας αυτόματης μετάφρασης. Το WT2 Plus έχει επαναπροσδιορίσει τους μεταφραστές με έναν σημαντικό και καινοτόμο τρόπο, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στους χρήστες και τις εταιρείες του στην αγορά. Ένας ηλεκτρονικός μεταφραστής κειμένων και προτάσεων που θα αλλάξει την άποψή σας για την επικοινωνία και τα ταξίδια στον κόσμο, αν χρειαστεί να μεταφράσετε οτιδήποτε. Δεν θα είναι πλέον απαραίτητη η χρήση του μεταφραστή Google ή του διερμηνέα Lingo Peiko.

Ο μεταφραστής WT2 είναι μια απόλυτη καινοτομία και ένα από τα καλύτερα προϊόντα για το 2019

wt2 plus μεταφραστής

Ο μεταφραστής υποστηρίζει μετάφραση έως και 36 γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων 84 διαφορετικών προφορών)

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες μετάφρασης εδώ:

Αραβικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Κινέζικα, Τσέχικα, Δανικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ολλανδικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιαπωνικά, Καντονέζικα, Καταλανικά, Κορεατικά, Μαλαισιανά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Ιταλικά, Ταμίλ, Τελούγκου (Ινδία), Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά, Βιετναμέζικα

Μπορείτε να επιλέξετε έως και 13 διαφορετικές προφορές στα Αγγλικά (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ.). Επίσης στα Ισπανικά, έχετε έως και 20 διαφορετικές προφορές (Ισπανία, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό, Βενεζουέλα κ.λπ.) Μπορείτε να επιλέξετε έως και 15 διαφορετικές προφορές στα Αραβικά (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Ισραήλ, Μαρόκο κ.λπ.) .

γλωσσική υποστήριξη μεταφραστής w2t

Promo VIDEO για WT2 Translator

Υπάρχουν 3 διαθέσιμοι τρόποι μετάφρασης

Μεταφραστής για φορητές συσκευές wt2 plus app μέσω ακουστικών

Αυτόματη λειτουργία

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης χρησιμοποιώντας 2 ακουστικά bluetooth ( ιδανικά σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον χωρίς θόρυβο από το περιβάλλον ). Όλα όσα λέτε μεταφράζονται αυτόματα απευθείας στη γλώσσα που έχετε ορίσει και λαμβάνετε μια μετάφραση ήχου μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα χωρίς την ανάγκη άμεσης μετάφρασης μέσω του smartphone σας . Όλη η επικοινωνία σας, φυσικά, εμφανίζεται και αρχειοθετείται σε εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας. Κατάλληλο για μεγαλύτερες συνομιλίες, επαγγελματικές συναντήσεις.

Χειροκίνητη λειτουργία

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης με 2 ακουστικά bluetooth ( για επικοινωνία με άτομο σε θορυβώδες περιβάλλον ). Για μετάφραση, απλώς αγγίξτε απευθείας τα ακουστικά bluetooth (που ενεργοποιεί τη μετάφραση) και στη συνέχεια όλα όσα λέτε μεταφράζονται αυτόματα απευθείας στη γλώσσα που έχετε ορίσει και λαμβάνετε μετάφραση ήχου μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε άνετα χωρίς την ανάγκη άμεσης μετάφρασης μέσω του smartphone σας . Όλη η επικοινωνία σας, φυσικά, εμφανίζεται και αρχειοθετείται σε εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας.

Λειτουργία ομιλίας

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με βάση την αρχή της άμεσης μετάφρασης χρησιμοποιώντας 1 ακουστικά bluetooth και τηλέφωνο ( ιδανικά για μια σύντομη συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο με το άλλο άτομο ). Το άλλο άτομο με το οποίο επικοινωνείτε, θα μιλήσει απευθείας στο smartphone σας και θα μεταφραστεί αυτόματα απευθείας στη γλώσσα που έχετε επιλέξει και θα λάβετε μετάφραση ήχου μέσω του τοποθετημένου ακουστικού. Έτσι, μπορείτε να επικοινωνείτε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε (αυτό που μάλλον δεν είναι κατάλληλο και ευγενικό), αρκεί να έχετε τοποθετήσει μόνο ένα ακουστικό. Όλη η επικοινωνία σας, φυσικά, εμφανίζεται και αρχειοθετείται σε εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σωστή αναγνώριση της φωνής σας.

Η χρήση του μεταφραστή WT2 Plus είναι αρκετά απλή, απλώς κατεβάστε την δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή "WT2 Plus" (iOS, Android) στο κινητό σας τηλέφωνο, για να πραγματοποιήσετε σύζευξη με το ακουστικό μέσω σύνδεσης Bluetooth (ελάχ. έκδοση Bluetooth 4.2 και νεότερη). δύο άτομα θα τοποθετήσουν ένα ακουστικό στο αυτί και μπορούν να επικοινωνήσουν αμέσως. Η αρχή της επικοινωνίας είναι ότι μιλάτε στη δική σας γλώσσα και ο άλλος θα ακούσει στο ακουστικό τη μετάφραση στη γλώσσα που έχει ορίσει. Επομένως, η πραγματική επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο δεν θα είναι πλέον πρόβλημα. Ο επαναστατικός μεταφραστής θα βρει τη χρήση του όταν ταξιδεύει, για επαγγελματικούς λόγους, όταν επισκέπτεται διεθνή καταστήματα ή ξενοδοχεία και σε πολλές άλλες περιπτώσεις όπου η επικοινωνία στην ξένη γλώσσα αποτελεί εμπόδιο.

Το WT2 Plus κέρδισε το διάσημο Βραβείο Σχεδίασης 2018 για την εξαιρετική του σχεδίαση

βραβεία wt2

 

Συστηθείτε στον κόσμο!

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κολλάτε σε μια άγνωστη τοποθεσία χωρίς τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας. Με το WT2 Plus, δεν θα βρεθείτε ποτέ σε τέτοια κατάσταση, επειδή εξασφαλίζει φυσική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο χωρίς τη χρήση χεριών. Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα ενώ ταξιδεύετε, εκφραστείτε ανοιχτά και δημιουργήστε πιο ουσιαστικές συνδέσεις με τους ανθρώπους που συναντάτε.

wt2 plus μεταφραστής φωνής

Άμεση ενεργοποίηση - ένας μεταφραστής έτοιμος για χρήση ανά πάσα στιγμή

Το WT2 Plus είναι μοναδικό στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, που διαφέρει από άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Για επικοινωνία, δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο ή άλλο άτομο δεν χρειάζεται να κατεβάσει την έξυπνη εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεστε για επικοινωνία είναι να βάλετε και οι δύο το ασύρματο ακουστικό στο αυτί και το WT2 θα φροντίσει για μια άνετη μετάφραση.

ψηφιακός διερμηνέας wt2 plus ακουστικά

Έξυπνος αλγόριθμος ON-THE-GO

Ο κύριος αλγόριθμος επιτρέπει την επικοινωνία ακόμα και στο πιο θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον. Με αυτόματη ανίχνευση φωνής και λήψη σήματος, το WT2 παρέχει απόλυτη επικοινωνία hands-free σε διάφορες γλώσσες .
Η επικοινωνία στο εξωτερικό θα είναι εύκολη για εσάς, ανεξάρτητα από γλωσσικά εμπόδια.

διαδικτυακή φωνητική μετάφραση wt2 plus

Διπλή μείωση θορύβου - κάθε λέξη μετράει!

Βασισμένο σε αλγόριθμους και μείωση θορύβου, το WT2 Plus έχει έως και 95% ακρίβεια στη μετάφραση , καθιστώντας την ομιλία σας με έναν ξένο εντελώς φυσικό.

wt2 plus φωνητικά ακουστικά

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών με την παγκοσμιοποίηση

Το WT2 Plus υποστηρίζει επί του παρόντος 36 γλώσσες και 84 διαλέκτους , οι οποίες θα προστεθούν και θα ενημερωθούν στο μέλλον.

Υποστήριξη γλώσσας WT2 Plus

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - μεγαλύτερη από ό, τι χρειάζεστε!

Το WT2 παρέχει έως και 5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά μία φόρτιση, πάνω από 12 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με επαναφορτιζόμενη θήκη - Dock station και έως και 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

Επαναφορτιζόμενη θήκη WT2 plus

Μείνετε έκπληκτοι με το WT2 Plus!

Οι λειτουργίες αλληλεπίδρασης που είναι ενσωματωμένες στο WT2 Plus πληρούν όλες τις απαιτήσεις για την πραγματοποίηση των ονείρων. Παρέχει μια μοναδική και άψογη εμπειρία επικοινωνίας.

Ηλεκτρονικός μεταφραστής ακουστικών wt2 plus

Εφάπαξ επένδυση!

Με τη χρήση της τεχνολογίας OTA (over the air), το WTA2 Plus υποστηρίζει αναβαθμίσεις on-line, η ενημέρωση των οποίων διαρκεί μόνο έως και 3 λεπτά τόσο για το λογισμικό όσο και για το υλικό.
Η ανάπτυξη δεν θα τελειώσει και ο μεταφραστής θα συνεχίσει να παρέχει την καλύτερη τεχνολογία στους χρήστες και ακόμη και να βελτιώνει τη μετάφραση.

ο καλύτερος διαδικτυακός μεταφραστής wt2

Σχεδιασμένο για κοινή χρήση!

Ο σχεδιασμός του WT2 Plus βασίζεται στην ιδέα του «sharing». Είτε ταξιδεύετε σε διακοπές είτε σε επαγγελματικό ταξίδι, όταν έρθει η ευκαιρία να ξεκινήσετε επικοινωνία με ξένο, προσφέρετέ του ένα από τα ακουστικά και ξεκινήστε την επικοινωνία φυσικά με έναν από τους πιο εύκολους τρόπους.

wt2 plus μεταφραστής στο αυτί

Χαρακτηριστικά: πώς να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή wt2

Υπέροχο σχέδιο
Διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες
Αυτόματη σύνδεση
Περισσότερες από 36 γλώσσες και προφορές σε κάθε γλώσσα
Συμβατό για iOS και Android
95% ακρίβεια μετάφρασης

Προδιαγραφές:

Προϊόν: WT2 Plus Translator
Ασπρο χρώμα
Γλωσσική υποστήριξη: 36
Υποστήριξη: Bluetooth 4.2 και νεότερη έκδοση (σύνδεση εφαρμογής για κινητά)
Φόρτιση μπαταρίας: Πολυμερές λιθίου/90 λεπτά
Διάρκεια μπαταρίας έως 15 ώρες/για 3 φόρτιση από τη βάση σύνδεσης
Υποστήριξη συστήματος: iOS 11.0 / Android 7.0 και νεότερη έκδοση
Τάση: DC 5 +/0,25 V
Τροφοδοσία: 110 mA (ακουστικά) 320 mA (σταθμός βάσης)
Διαστάσεις προϊόντος: Μήκος: 20 mm/Πλάτος: 10 mm/Ύψος: 35 mm
Διαστάσεις συσκευασίας: Μήκος: 75 mm/Πλάτος: 75 mm/Ύψος: 36 mm
Καθαρό βάρος προϊόντος: 93,5g
Μικτό βάρος προϊόντος: 404g
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0 - 35° C

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1x Κύριο ακουστικό bluetooth
1x Guest bluetooth ακουστικό
1x Επαναφορτιζόμενη βάση σύνδεσης
1x καλώδιο τροφοδοσίας USB
1 x τσάντα αποθήκευσης
2x άγκιστρο αυτιού
6x Ωτοασπίδες
1x Εγχειρίδιο χρήσης

wt2 μεταφραστή στο περιεχόμενο αυτιού της συσκευασίας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα