Σετ αντιστροφής AHD - Οθόνη 5" 2CH + κάμερα υπερύθρων HD

Κωδικός προϊόντος: 19-115 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Σετ αντιστροφής AHD - Οθόνη 5" 2CH + κάμερα υπερύθρων HD
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 146,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 176,00 U$ 231,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Σετ αντιστροφής AHD - Οθόνη 5" 2CH + κάμερα υπερύθρων HD

Σετ κάμερας οπισθοπορείας AHD/CVBS HD - Υβριδική οθόνη αυτοκινήτου 5" 2CH + κάμερα HD με νυχτερινή όραση 11 IR LED . Η κάμερα στάθμευσης με οθόνη είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για κίνηση οχημάτων σε δύσκολες και συγκεχυμένες καταστάσεις σε οποιοδήποτε έδαφος. Η κάμερα από το PROFIO ELECTRONICS Η μάρκα έχει ανάλυση AHD 720p (1280x720 pixel) χάρη στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς.Η κάμερα AHD με πραγματικά πολύ μικρές διαστάσεις μόνο 55x55x55 mm φροντίζει για ποιοτικές εικόνες όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και μέσω της νυχτερινής όρασης με 11 IR LED που μπορείτε να δείτε καλά όταν κάνετε όπισθεν τις νύχτες.

Το μέγεθος της οθόνης LCD καθιστά αυτό το σετ ιδανικό βοηθό κατά την όπισθεν. Αυτό το σύστημα AHD είναι ένας συνδυασμός της καλύτερης τεχνολογίας που έχει αναπτυχθεί για βαν, minibus, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο, τρακτέρ, θεριζοαλωνιστική μηχανή και άλλα γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και οχήματα. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το σύστημα AHD όταν εγκαθίσταται σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες.

Δυνατότητα σύνδεσης έως 2 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφάνισης κάμερας.

Η οθόνη επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ δύο καμερών (εικόνα που εμφανίζεται χωριστά από τη μία ή την άλλη κάμερα).

κάμερα οπισθοπορείας με οθόνη αυτοκινήτου 5"

Κάμερα στάθμευσης με οθόνη αυτοκινήτου 5"

Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Το σετ αντιστροφής AHD/CVBS περιέχει μια υβριδική οθόνη LCD 5"+ κάμερα 1x με IR νυχτερινή όραση + 1x (5m, 10m, 15m, ή 20m καλώδιο) , η οποία περιλαμβάνεται στην τιμή του σετ και μπορείτε να την επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας (γράψτε σημείωση κατά την παραγγελία) Το σετ AHD είναι εξαιρετικό όχι μόνο από την άποψη της ποιότητας εικόνας αλλά και ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 2 κάμερες AHD στην οθόνη ταυτόχρονα . Αυτό το σετ οπισθοπορείας έχει μεγάλη γκάμα χρήσεων.   Ο βαθμός προστασίας IP της κάμερας είναι έως IP 68, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες.

σύστημα αυτοκινήτου ahd

Συμπαγής υβριδική οθόνη οπισθοπορείας αυτοκινήτου 5 ιντσών για 2 κάμερες αυτοκινήτου με σήμα AHD ή CVBS + τηλεχειριστήριο. Μια νέα γενιά συστήματος στάθμευσης που σας προσφέρει μια καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και τον έλεγχο των μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών. Η οθόνη επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ δύο καμερών, (εικόνα που εμφανίζεται χωριστά από τη μία ή την άλλη κάμερα). Όταν μπαίνει η όπισθεν, η εικόνα μεταβαίνει αυτόματα στην κάμερα οπισθοπορείας (κανάλι 2), όπου εμφανίζονται επίσης οι κατευθυντήριες γραμμές , η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί στο μενού της οθόνης. Ο καθρέφτης της εικόνας της επιλεγμένης κάμερας είναι αυτονόητο. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχειριστήριο, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο σήματος AHD 720P/960P/1080P/CVBS σε πολλαπλές μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL/NTSC.

Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 5" αυτοκινήτου

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 2 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, κάτι που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης καλώδια μεταγωγής μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα με τα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Η δεύτερη είσοδος στην οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την κάμερα, π.χ. σε DVD/VCR.

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας - δύο εισόδους AV

οθόνη αυτοκινήτου ahd cvbs αυτοκινήτου

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Χρήση κάμερας οπισθοπορείας με οθόνη σε ανάλυση HD, κατάλληλη και για μηχανήματα κατασκευής

σετ κάμερας οπισθοπορείας για φορτηγά και μηχανήματα

Μίνι κάμερα οπισθοπορείας 55x55x55 mm με ανάλυση HD 720P και νυχτερινή όραση 15m - 11 IR LED και προστασία IP68 και γωνία θέασης 145°. Αυτή η ισχυρή κάμερα οπισθοπορείας είναι η σωστή λύση για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος. Σας δίνει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει γύρω από το όχημα όταν κινείται ή κάνει όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας έχει νυχτερινή όραση με 11 IR LED και υστερία λάμψη 15 μέτρων. Η κάμερα έχει μεγάλη γκάμα χρήσεων, καθώς είναι κατάλληλη για μεγαλύτερα αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά λεωφορεία, λεωφορεία, ημιρυμουλκούμενα, τρέιλερ, γεωργικά μηχανήματα ή φορτηγά. Ο αισθητήρας εικόνας 1/4 CMOS με ανάλυση HD 1280x720 pixels επιτρέπει τη μετάδοση εικόνας υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.

Μίνι κάμερες οπισθοπορείας αυτοκινήτου με IR LED

Μίνι κάμερα οπισθοπορείας αυτοκινήτου με IR LED

Η κάμερα οπισθοπορείας έχει γωνία σάρωσης έως και 145° , που είναι επαρκής εμβέλεια για τις ανάγκες οπισθοπορείας ή παρακολούθησης της κίνησης του οχήματος σε περιβάλλον όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτή η κάμερα HD πληροί τον βαθμό προστασίας IP68 που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Το ίδιο το σώμα της κάμερας προστατεύεται από μια ανθεκτική θήκη από κράμα. Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες επιφάνειες, ό,τι είναι δυνατό χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό στήριγμα, χάρη στο οποίο μπορείτε να την γείρετε και να τη στερεώνετε στην επιθυμητή θέση. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα, κάτι που θα διευκολύνει την εργασία σας κατά την εγκατάσταση. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12-24V.


κάμερα στάθμευσης για παράδοση

Υβριδική οθόνη LCD AHD/CVBS 5"
Δυνατότητα σύνδεσης έως και 2 καμερών οπισθοπορείας
Νυχτερινή όραση έως 15μ
Γωνία θέασης κάμερας 145°
Δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ δύο καμερών στην οθόνη
Ανάλυση οθόνης 1080x720 px

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: PROFIO-W50
Οθόνη: 5" LCD οθόνη
Σύστημα: PAL/NTSC 50/60Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9/4:3
Ανάλυση οθόνης: 800x480 RGB
Ορατότητα οθόνης: 70° από κάθε πλευρά
Συμβατό σήμα: AHD720P / 960P / 1080P / σήμα CVBS (σήμα AHD + CVBS)
Είσοδοι: 2x κανάλια AHD / CVBS (AV1 για DVD, VCR ή άλλη συσκευή στο αυτοκίνητο, AV2 για κάμερα οπισθοπορείας - όταν μπαίνει η όπισθεν, η εικόνα αλλάζει αυτόματα σε AV2)
Φωτεινότητα: 500cd/m2
Ηχογράφηση: όχι
Διάταξη οθόνης: 1/2 κάμερα
Δυνατότητα ρύθμισης OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 9-32V
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις οθόνης LCD: 14 x 10 x 2,5 cm
Αντιηλιακό: ναι

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: CMOS 1/4"
Ανάλυση: HD 1280x720 (500 γραμμές τηλεόρασης)
Σύστημα: PAL / NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0 LUX (IR on)
IR νυχτερινή όραση: ναι 11 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 15 m
Γωνία θέασης: 145°
Βαθμός προστασίας IP: IP 68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70 ° C
Τροφοδοσία DC: 12-24V
Διεπαφή: RCA
Διαστάσεις: 55x55x55 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x Hybrid AHD/CVBS 5" LCD οθόνη
1x κάμερα οπισθοπορείας AHD
1x καλώδιο σύνδεσης 5m, 10m, 15m, 20m της επιλογής σας
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1x Στήριγμα για την τοποθέτηση της κάμερας
1x Εγχειρίδιο

Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος των καλωδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας 5m, 10m, 15m και 20m. Καθορίστε το μήκος του καλωδίου στη σημείωση παραγγελίας.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα