Στυλό κάμερας Full HD με μνήμη 8 GB

Κωδικός προϊόντος: 10-079 Έχω μία ερώτηση
νέος Στυλό κάμερας Full HD με μνήμη 8 GB
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 90,75 U$
Τιμή με ΦΠΑ 108,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Στυλό κάμερας Full HD με μνήμη 8 GB

Στυλό κάμερας Full HD με μνήμη 8 GB - νέα και μοναδική βιντεοκάμερα, η οποία είναι πολύ χρήσιμο προϊόν κατασκοπείας. Εγγραφή σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο σε υψηλή ποιότητα βίντεο.

Η μίνι κάμερα στο στυλό ή το στυλό κατασκοπείας έχει ενσωματωμένη κάμερα ποιότητας που καταγράφει βίντεο ή τραβάει φωτογραφίες σε εξαιρετική ποιότητα. Ο σούπερ αισθητήρας εικόνας μπορεί να εγγράψει βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Full HD 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή 720p έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο με συμπίεση βίντεο H.264. Το στυλό είναι επίσης εξοπλισμένο με μικρόφωνο, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ενσωματωμένη μνήμη 8 GB. Το στυλό είναι κατάλληλο για εγγραφή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ο έλεγχος του στυλό είναι πολύ απλός με ένα μόνο κουμπί. Με το στυλό Spy μπορείτε να γράφετε και μπορείτε να αλλάξετε την κασέτα.

Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού στην επάνω πλευρά, η κάμερα μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής, κάτι που σηματοδοτείται από το μπλε LED, δηλαδή στην απέναντι πλευρά του στυλό, που παραμένει κρυμμένο μπροστά από το περιβάλλον. Η εγγραφή βίντεο ξεκινά με το πάτημα του κουμπιού και με το επόμενο πάτημα θα σταματήσει η εγγραφή και το βίντεο αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη. Η εγγραφή βίντεο εμφανίζει την ημερομηνία και την ώρα της εγγραφής.

Πένα κάμερας HD

Με διπλό κλικ σε κατάσταση αναμονής, το στυλό μεταβαίνει σε λειτουργία λήψης (μπλε και πράσινη ένδειξη LED αναβοσβήνει). Με το επόμενο πάτημα του κουμπιού δημιουργείται μια εικόνα, η οποία αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη. Στη συνέχεια, με επαναλαμβανόμενο διπλό κλικ, το στυλό αλλάζει ξανά από τη λειτουργία φωτογραφίας στη λειτουργία βίντεο. Η φόρτιση είναι δυνατή είτε από τη θύρα USB που είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή είτε από φορτιστή USB (δεν παρέχεται). Όταν συνδέεται σε υπολογιστή, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπική μονάδα flash USB για αρχειοθέτηση δεδομένων.

Χαρακτηριστικά:
Μινιατούρα mini DVR κάμερα κρυμμένη σε στυλό γραφής.
Ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας.
Συνδεσιμότητα με υπολογιστή μέσω θύρας USB 2.0.

Τεχνικές προδιαγραφές:
Γωνία θέασης: 65 ̊
Ελάχιστος φωτισμός: 1 lux
Μορφή βίντεο: MOV
Μορφή συμπίεσης: H.264
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080, 1280x720
Συχνότητα βίντεο: 1080p max. 30 fps, 720p μέγ. 60 fps
Μορφή φωτογραφίας: JPG 204x1536
Διασύνδεση USB: USB 2.0
Δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας μέσω του προσαρμογέα DC 5V/500mA
Χωρητικότητα μπαταρίας: 380mAH
Διαστάσεις (μήκος, διάμετρος): 155 mm x 15 mm
Βάρος: 50 γρ

Η συσκευασία περιέχει:
1x στυλό γραφής με κρυφή κάμερα FULL HD και μνήμη 8 GB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα