Timekettle WT2 Edge - Ακουστικά μεταφραστή Bluetooth φωνής

Κωδικός προϊόντος: 70-022 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Timekettle WT2 Edge - Ακουστικά μεταφραστή Bluetooth φωνής
Κατασκευαστής ΩΡΟΛΟΓΟΣ
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 256,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 308,00 U$ 352,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Timekettle WT2 Edge - Ακουστικά μεταφραστή Bluetooth φωνής

Timekettle WT2 Edge - Ακουστικά με μεταφραστή φωνής Bluetooth. Η επικοινωνία στο εξωτερικό θα είναι αρκετά εύκολη για εσάς, ανεξάρτητα από τα γλωσσικά εμπόδια. Το Timekettle WT2 Edge είναι ένας απολύτως μοναδικός μεταφραστής για αμφίδρομη μετάφραση φωνής σε πραγματικό χρόνο στον κόσμο, μπορείτε να τον αγοράσετε στο eshop μας προς πώληση. Ασύρματα ακουστικά με έξυπνο μεταφραστή, που φέρνουν επανάσταση στην επικοινωνία. Είναι ο πρώτος ομιλητής μεταφραστής στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη για άνετη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο απευθείας μέσω ακουστικών, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται μετάφραση απευθείας μέσω του smartphone σας.

Timekettle WT2 Edge - Μεταφραστής φωνής Bluetooth

Αυτός ο καλύτερος διαδικτυακός μεταφραστής ομιλίας συνδυάζει αλγόριθμο φωνής αιχμής και τεχνολογία αυτόματης μετάφρασης. έχει επαναπροσδιορίσει τους μεταφραστές με σημαντικό και καινοτόμο τρόπο, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στους χρήστες και τις εταιρείες της στην αγορά. Ένας ηλεκτρονικός μεταφραστής προτάσεων και κειμένων που θα αλλάξει την άποψή σας για την επικοινωνία και τα ταξίδια στον κόσμο, ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται να μεταφράσετε. Δεν θα χρειαστεί πιο ακριβός διερμηνέας γλώσσας ή μεταφραστής Google.

Ο μεταφραστής υποστηρίζει μετάφραση έως και 40 γλωσσών (συμπεριλαμβανομένων διαφόρων 93 προφορών)

Λίστα υποστηριζόμενων γλωσσών για μετάφραση:

Αραβικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά, Κινέζικα, Τσέχικα, Δανικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Χίντι, Ολλανδικά, Κροατικά, Ουγγρικά, Ινδονησιακά, Ιαπωνικά, Καντονέζικα (Χονγκ Κονγκ), Καταλανικά, Κορεάτικα, Μαλαισιανά, Γερμανικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Ισπανικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Σουηδικά, Ιταλικά, Ταμίλ, Τελούγκου (Ινδία), Ταϊλανδέζικα, Τουρκικά, Βιετναμέζικα κ.λπ.

Στα Αγγλικά μπορείτε να επιλέξετε έως και 13 διαφορετικές προφορές όπως (ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Η.Β. άλλα..) Επίσης στα Ισπανικά μπορείτε να επιλέξετε έως και 20 διαφορετικές προφορές (Ισπανία, ΗΠΑ, Δομινικανή Δημοκρατία, Μεξικό, Βενεζουέλα και άλλα.. ) επίσης στα Αραβικά έχετε τη δυνατότητα επιλογής έως και 15 διαφορετικών προφορών όπως (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Ισραήλ, Μαρόκο και άλλα..) Έτσι και μεταφραστής προτάσεων και κειμένων Αγγλικά-Ισπανικά ή Γερμανικά-Ισπανικά (φωνή) .

Μεταφραστής γλώσσας wt2 edge

Το WT2 Edge χρησιμοποιεί 15 διακομιστές παγκοσμίως για εξαιρετικά γρήγορη μετάφραση

wt2 edge - μετάφραση γλωσσών του κόσμου

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο WT2 Plus, το νέο WT2 Edge είναι 33% μικρότερο και 46% ελαφρύτερο

wt2 edge - ένας επαναστατικός μεταφραστής γλώσσας

Ο τρόπος χρήσης του μεταφραστή WT2 Edge είναι αρκετά απλός, απλώς κατεβάστε την δωρεάν διαθέσιμη εφαρμογή "timettle" (iOS, Android) στο κινητό σας τηλέφωνο, πραγματοποιήστε σύζευξη με το ακουστικό μέσω σύνδεσης Bluetooth (ελάχ. έκδοση Bluetooth 4.2 και νεότερη) και στη συνέχεια και τα δύο άτομα εισάγουν το ακουστικό στο αυτί και μπορούν να επικοινωνήσουν αμέσως. Η αρχή της επικοινωνίας είναι ότι μιλάτε στη γλώσσα σας και το άλλο άτομο ακούει τη μετάφραση στο ακουστικό στη γλώσσα της ρύθμισης. Επομένως, η πραγματική επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο δεν θα είναι πλέον πρόβλημα. Ο επαναστατικός μεταφραστής θα βρει τη χρήση του όταν ταξιδεύει, σε επαγγελματικά ταξίδια, επισκέπτεται διεθνή καταστήματα ή ξενοδοχεία και σε πολλές άλλες περιπτώσεις που η επικοινωνία αποτελεί εμπόδιο.

wt2 edge - μετάφραση γλώσσας παγκοσμίως

Συστηθείτε στον κόσμο!

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κολλάτε σε μια άγνωστη τοποθεσία χωρίς τη δυνατότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας. Με το WT2 Edge, δεν θα βρεθείτε ποτέ σε τέτοια κατάσταση, επειδή εξασφαλίζει φυσική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο χωρίς τη χρήση χεριών. Βυθιστείτε στην τοπική κουλτούρα ενώ ταξιδεύετε, εκφραστείτε ανοιχτά και δημιουργήστε πιο ουσιαστικές συνδέσεις με τους ανθρώπους που συναντάτε.

wt2 edge timekettle - άνετη μετάφραση ομιλίας

Άμεση ενεργοποίηση - έτοιμος για χρήση μεταγλωττιστής ανά πάσα στιγμή

Το WT2 Edge είναι μοναδικό στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος, που διαφέρει από άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Για επικοινωνία, δεν είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο ή άλλο άτομο δεν χρειάζεται να κατεβάσει την έξυπνη εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεστε για επικοινωνία είναι να βάλετε και οι δύο το ασύρματο ακουστικό στο αυτί και το WT2 θα φροντίσει για μια άνετη μετάφραση.

wt2 edge - μεταφραστής χρονοβραστήρα

Ευφυής αλγόριθμος ON-THE-GO

Ο κύριος αλγόριθμος επιτρέπει την επικοινωνία ακόμα και στο πιο θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον. Με αυτόματη ανίχνευση φωνής και λήψη σήματος, το WT2 παρέχει απόλυτη επικοινωνία hands-free σε διάφορες γλώσσες . Η επικοινωνία στο εξωτερικό θα είναι εύκολη για εσάς, ανεξάρτητα από γλωσσικά εμπόδια.

μετάφραση γλώσσας - timekettle wt2 edge

Διπλή μείωση θορύβου - κάθε λέξη μετράει!

Βασισμένο σε αλγόριθμους και μείωση θορύβου επιτρέπει στο WT2 Edge να έχει έως και 95% ακρίβεια στη μετάφραση , καθιστώντας την ομιλία σας με έναν ξένο εντελώς φυσικό.

μετάφραση γλώσσας - μεταφραστής φωνής

Πολυγλωσσική υποστήριξη με την παγκοσμιοποίηση

Το WT2 Edge υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή 40 γλώσσες και 93 διαλέκτους , οι οποίες θα προστεθούν και θα ενημερωθούν στο μέλλον.

Μεταφραστής wt2 edge - υποστήριξη γλώσσας

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας - μεγαλύτερη από ό, τι χρειάζεστε!

Το WT2 Edge παρέχει έως και 5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά μία φόρτιση, πάνω από 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με επαναφορτιζόμενη θήκη - Dock station και έως περίπου 30 ημέρες σε κατάσταση αναμονής.

χρονοβραστήρας wt2 plus

Συγκριτικός πίνακας μεταφραστών:

μεταφραστής μεταγλωττιστή

Χαρακτηριστικά:

Υπέροχο σχέδιο
Διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες
Αυτόματη σύνδεση
Μετάφραση 40 γλωσσών και 93 τόνους για κάθε γλώσσα
Συμβατό για iOS και Android
95% ακρίβεια μετάφρασης

Προδιαγραφές:

Προϊόν: Μεταφραστής WT2 Edge
Κατασκευαστής: Timekettle
Ασπρο χρώμα
Γλωσσική υποστήριξη: 40
Αριθμός τόνους: 93
Υποστήριξη: Bluetooth 4.2 και νεότερη έκδοση (σύνδεση κινητής τηλεφωνίας μέσω εφαρμογής)
Φόρτιση μπαταρίας: Πολυμερές λιθίου/90 λεπτά
Διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 12 ώρες/για 4 φορτίσεις από την υποδοχή τροφοδοσίας
Συνεχής μετάφραση: 3 ώρες
Υποστήριξη συστήματος: iOS 11.0 / Android 7.0 και νεότερη έκδοση

Η συσκευασία περιέχει:

2x ακουστικά Bluetooth
1x Βάση βάσης φόρτισης
1x καλώδιο τροφοδοσίας USB
2x άγκιστρο αυτιού
2x Ανταλλακτικές ωτοασπίδες (Ωτοασπίδες)

wt2 άκρη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα