4 CH καναλιών κάμερα αυτοκινήτου Εγγραφή DVR + GPS/WIFI/4G + παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο - PROFIO X6

Κωδικός προϊόντος: 55-229 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 458,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 550,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 4 CH καναλιών κάμερα αυτοκινήτου Εγγραφή DVR + GPS/WIFI/4G + παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο - PROFIO X6

Εγγραφή DVR κάμερας αυτοκινήτου 4 καναλιών + GPS/WIFI/4G + γωνία θέασης 120°. Παρακολούθηση από κάμερες σε πραγματικό χρόνο - PROFIO X6 από την PROFIO ELECTRONICS. Ένα πλήρες σύστημα παρακολούθησης αυτοκινήτου ή φορτηγού, φορτηγού κ.λπ. ως συσκευή εντοπισμού GPS με υποστήριξη WIFI και 4G SIM για τέλεια επισκόπηση της οδήγησης σε πραγματικό χρόνο.

Κάμερα αυτοκινήτου με απομακρυσμένη παρακολούθηση GPS - προσφέρει λειτουργίες όπως GPS Tracker και ζωντανή online παρακολούθηση οχήματος μέσω GPS μέσω εφαρμογής τηλεφώνου (Android/iOS) ή διαδικτυακής πλατφόρμας υπολογιστή, καθώς και ηχογράφηση ήχου στην περιοχή όπου βρίσκεται η κύρια κάμερα. Για να ρυθμίσετε την κάμερα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε οθόνη 5"/7"/10" συμβατή με AHD (μπορείτε να επιλέξετε απευθείας από την προσφορά μας)

PROFIO X6 - 4-κάναλη wifi κάμερα αυτοκινήτου 4G SIM FULL HD

PROFIO X6 - 4-κάναλη wifi κάμερα αυτοκινήτου 4G SIM FULL HD

Το σύστημα προσφέρει επίσης LIVE εικόνα από τις κάμερες σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι ένα DVR αυτοκινήτου 4 καναλιών με ενσωματωμένη μπροστινή κάμερα FULL HD 1080P με γωνία θέασης 120° και δυνατότητα σύνδεσης οποιωνδήποτε άλλων 3 καμερών για το εξωτερικό ή το εσωτερικό του οχήματος (πλάγια, πίσω, όπισθεν) το οποίο μπορείτε επίσης να αγοράσετε απευθείας στο κατάστημά μας με υποδοχή 4PIN (είναι επίσης δυνατή η χρήση ενσωματωμένων καμερών στο όχημά σας). Οι εξωτερικές κάμερες μπορούν να συνδεθούν με ανάλυση 3x Full HD ή συνδυασμό 1x Full HD + 2x HD . Μια ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής που επιτρέπει την εγγραφή και από τις τέσσερις κάμερες ταυτόχρονα. Υποδοχή για 2x κάρτα μνήμης SD έως 256 GB , δηλαδή μέγιστο αποθηκευτικό χώρο 512 GB . Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V

Σύστημα παρακολούθησης με υποστήριξη 4G SIM και σύνδεση επιπλέον 3 καμερών για LIVE παρακολούθηση και εγγραφή από αυτές

κάμερα αυτοκινήτου profio x6 4 είσοδοι κάμερας

Η υποστήριξη για τη δημιουργία ενός hotspot Wifi 4G μέσω μιας τοποθετημένης κάρτας SIM 4G θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Η κάμερα μπορεί επίσης να εγγράψει ήχο μέσω του μικροφώνου , το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο σώμα της κύριας κάμερας. Οι εικόνες αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα μνήμης SD μεγέθους έως 256 GB - η συσκευή διαθέτει δύο υποδοχές κάρτας SD . Το σώμα της κάμερας είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες ή σε υπερβολικό κρύο (-20°C έως 70°C). Ο ενσωματωμένος αισθητήρας G, η κυκλική εγγραφή, η περιστροφή, η αναστροφή και ο καθρέφτης της εικόνας της κάμερας είναι αυτονόητα. Προσαρτάτε την κάμερα στο παρμπρίζ χάρη στο αυτοκόλλητο 3M.

Ζωντανή παρακολούθηση τοποθεσίας GPS σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση ζωντανής εικόνας με έως και 4 κάμερες

4 κανάλια wifi κάμερα αυτοκινήτου

Προαιρετικά αξεσουάρ - δυνατότητα σύνδεσης έως και 3 εξωτερικών καμερών με υποδοχή 4 PIN

Δυνατότητα αγοράς (σύνδεσης) έως και 3 εξωτερικών καμερών με υποδοχή 4PIN, η οποία επιτρέπει συνδυασμό καμερών ανάλογα με τις ανάγκες ( ανάλογα με τον τύπο τοποθέτησης ή τις διαστάσεις και τον προτιμώμενο σχεδιασμό της κάμερας, με ή χωρίς νυχτερινή όραση κ.λπ.). Στην περίπτωση προσωπικού οχήματος, μπορείτε να διαμορφώσετε τις κάμερες έτσι ώστε να καταγράφουν τα πλαϊνά του οχήματος και τον χώρο πίσω από το όχημα. Στην περίπτωση μεταφορικών μέσων εκτός του λεωφορείου , μπορείτε να συνδυάσετε κάμερες που 2 κάμερες καταγράφουν την πόρτα εισόδου του λεωφορείου και 1 κάμερα μπορεί να καταγράψει τον χώρο πίσω από το όχημα ή τη συμπεριφορά του οδηγού. Για να ρυθμίσετε την κάμερα, είναι απαραίτητο να συνδέσετε οποιαδήποτε ΟΘΟΝΗ με υποδοχή 4 PIN στην κάμερα, στην οποία το πρόγραμμα οδήγησης θα έχει μια επισκόπηση των καμερών και της εγγραφής τους (ή μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βοηθητικός κατά την όπισθεν) ή μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας. Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη, η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Η οθόνη και οι εξωτερικές κάμερες δεν αποτελούν μέρος της συσκευασίας, αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε από εμάς.

Διάγραμμα καλωδίωσης του συστήματος PROFIO X6 - ένα καθολικό σύστημα κάμερας για οχήματα

profio x6 - γενική κάμερα για αυτοκίνητα, φορτηγά, φορτηγά

Σχέδιο με δυνατότητα κλειδώματος

Ο ανθεκτικός στην παραβίαση σχεδιασμός που κλειδώνει παρέχει ασφαλή εφαρμογή που αποτρέπει τη φυσική πρόσβαση στην υποδοχή κάρτας microSD και την υποδοχή κάρτας SIM , μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων.

Κάρτα SD και SIM κλειδώματος κάμερας profio x6

Ενσωματωμένο κουμπί SOS

Το κουμπί SOS είναι ενσωματωμένο στην κάμερα του ταμπλό, η οποία επιτρέπει στους οδηγούς να ειδοποιούν τη διαχείριση του στόλου ή άλλο άτομο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή δυνητικά επικίνδυνου σεναρίου. Όταν πατηθεί το κουμπί, στέλνει γρήγορα μια ειδοποίηση στο σύστημα.

Ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης - Όταν πατήσετε το κουμπί SOS, ο διαχειριστής ή άλλο εξουσιοδοτημένο άτομο θα λάβει αυτόματες ειδοποιήσεις με τις ακριβείς συντεταγμένες GPS του αυτοκινήτου μέσω του ταμπλό λογισμικού, επιτρέποντάς τους να επέμβουν γρήγορα και να βοηθήσουν τον οδηγό.

profio x6 - σύστημα κάμερας full fd για το αυτοκίνητο

Διπλή υποδοχή κάρτας μνήμης

Η κάμερα διαθέτει 2 υποδοχές για κάρτα μνήμης με χωρητικότητα έως 256 GB ανά υποδοχή. Συνολικά, η κάμερα μπορεί να έχει έως και 512 GB αποθηκευτικού χώρου . Η εγγραφή που είναι αποθηκευμένη στην κάρτα αντιπροσωπεύει περίπου 2 GB ανά ώρα ανά 1 εγγεγραμμένο κανάλι σε ανάλυση Full HD. Οι κάρτες μνήμης δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

wifi κάμερα αυτοκινήτου profio x6 διπλής υποδοχής κάρτα sd

Εξωτερική μονάδα GPS με καλώδιο 3m

Οι περισσότερες κάμερες αυτοκινήτων έχουν μια μονάδα GPS ενσωματωμένη απευθείας στο σώμα της κάμερας, αυτό μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει προβλήματα κατά την αναζήτηση σήματος GPS, ειδικά εάν το παρμπρίζ έχει πρόσθετη επεξεργασία επιφάνειας, όπως θέρμανση παρμπρίζ κ.λπ. Η κάμερα αυτοκινήτου Profio X6 είναι εξοπλισμένη με μια εξωτερική μονάδα GPS, η οποία έχει ένα μακρύ καλώδιο 3 μέτρων , ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τη μονάδα GPS οπουδήποτε στο όχημα.

DVR 4 καναλιών για φορτηγό, φορτηγό, λεωφορείο, μηχανή εργασίας - τέλεια εγγραφή βίντεο - χωρίς τυφλό σημείο

σύστημα dvr

Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου καθώς και της πλατφόρμας WEB σε υπολογιστή ή tablet.

Ο χάρτης θα σας δείξει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο. Στο σύστημα παρακολούθησης (εφαρμογή, πλατφόρμα web, λογισμικό υπολογιστή) μπορείτε να παρακολουθείτε πολλές συσκευές.

Ανακατεύθυνση στην πλατφόρμα WEB

εφαρμογή πλατφόρμας web profio x6

CMSV7 εφαρμογή AndroidΕφαρμογή CMSV7 IOS
Εφαρμογή Android Εφαρμογή IOS

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο - Παρακολουθήστε πλάνα από την κάμερα ταμπλό οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο - κάμερα προφίλ x6

Wifi internet στο όχημα - 4G HOTSPOT

Απλώς τοποθετήστε μια κάρτα SIM 4G και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο Διαδίκτυο. Αφού τοποθετήσετε την κάρτα SIM στη συσκευή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία hotspot και θα δημιουργήσει ένα σημείο πρόσβασης WiFi 4G (οι υπηρεσίες δεδομένων πρέπει να είναι ενεργοποιημένες στην κάρτα SIM). Υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων 2G GSM, 3G WCDMA και 4G (LTE). Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε σε Internet υψηλής ταχύτητας σχεδόν οπουδήποτε έχετε κάλυψη. Μετά την εκκίνηση του κινητήρα, το hotspot wifi θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.
Wifi internet στο όχημα - 4G HOTSPOT profio x6

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή

Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην τοποθετημένη κάρτα micro SD είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νεότερα, ώστε τα αρχεία να ανανεώνονται συνεχώς.

camera profio x6 - Εγγραφή σε βρόχο - κυκλική εγγραφή

Αξιόπιστος μάρτυρας ατυχήματος - ενσωματωμένος αισθητήρας G

Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα G, η κάμερα αυτοκινήτου Profio X6 είναι αξιόπιστος συνεργάτης ακόμα και σε καταστάσεις κρίσης. Η κάμερα εντοπίζει αυτόματα την πρόσκρουση και κλειδώνει το αρχείο έτσι ώστε να μην διαγράφεται αυτόματα. Ένα τέτοιο αρχείο αποθηκεύεται σε έναν αποκλειστικό φάκελο όπου δεν μπορεί να διαγραφεί από τη λειτουργία εγγραφής βρόχου.

κάμερες αυτοκινήτου g αισθητήρας profio x6

Εγγραφή βρόχου

Τα βίντεο θα αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD κάθε 5 λεπτά. Εάν η κάρτα SD είναι γεμάτη, οι παλαιότερες εγγραφές θα διαγραφούν αυτόματα και θα αντικατασταθούν με νέες.

κάμερα αυτοκινήτου εγγραφή full hd σε βρόχο

Υποστήριξη λειτουργίας WDR (Ευρύ δυναμικό εύρος)

Αυτή η κάμερα αυτοκινήτου υποστηρίζει τη λειτουργία WDR, η WDR είναι μια κορυφαία τεχνολογία που εφαρμόζεται σε κάμερες, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό ή σκοτεινό ή αν υπάρχει σκιά, ανάκλαση, θαμπάδα κ.λπ. Το WDR είναι η διαφορά στα επίπεδα φωτός σε μια εικόνα μεταξύ τις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές.

υποστηρίζει τη λειτουργία WDR Profio X6

WDR - ευρύ δυναμικό εύρος - κάμερες αυτοκινήτου

Profio electronics Η κάμερα Profio Tracking Cam X6 είναι ένα κορυφαίο προϊόν της νέας μάρκας PROFIO ELECTRONICS , η οποία είναι στενά εξειδικευμένη στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στη χρήση τους στην καθημερινή πρακτική.

Προσδιορισμός:

Επεξεργαστής: Hi3521A
Λειτουργικό σύστημα: Linux
Σύστημα τηλεόρασης: PAL
Συμπίεση βίντεο: H.264
Ανάλυση: 1080P/720P/960H/D1/CIF
Αριθμός καναλιών: 4
Συμπίεση ήχου: G.726
Ηχογράφηση: ναι
Αποθήκευση: 2xSD κάρτα μέγ. 256 GB (δεν περιλαμβάνεται)
Μπροστινή κάμερα: Ναι, AHD 1080P
Έξοδος AV: CVBS
Είσοδος συναγερμού: 4
GPS: ναι
Wi-Fi: ναι, 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Τροφοδοσία: DC: 8V~36V
Διαστάσεις κύριας κάμερας: 141,5 mm (w) x 83 mm (h) x 47,5 mm (d)
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C έως 70°C


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x σύστημα DVR Profio X6
1x Εξωτερική μονάδα GPS με καλώδιο 3m
1x κιτ συναρμολόγησης
1x καλώδιο επέκτασης ρεύματος (μήκος 5m)
1x καλώδια ρεύματος
1x Τηλεχειριστήριο
2x κλειδί κάμερας
1x Εγχειρίδιο

περιεχόμενο πακέτου profio x6

Σχόλια

Αλλα προϊόντα