Υβριδική οθόνη αυτοκινήτου 5" AHD/CVBS 2 καναλιών με όπισθεν

Κωδικός προϊόντος: 15-040 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Υβριδική οθόνη αυτοκινήτου 5" AHD/CVBS 2 καναλιών με όπισθεν

Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 2 καναλιών 5" AHD/CVBS. Οθόνη αυτοκινήτου για άνετη όπισθεν για 2 κάμερες αυτοκινήτου, με τηλεχειριστήριο. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο σήματος AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS σε διάφορες μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL/ NTSC Μια νέα γενιά συστήματος στάθμευσης, που σας φέρνει μια καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών. Η οθόνη επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ δύο καμερών , (εικόνα που εμφανίζεται χωριστά από τη μία ή την άλλη κάμερα). Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η εικόνα μεταβαίνει αυτόματα στην κάμερα οπισθοπορείας (κανάλι 2), όπου εμφανίζονται επίσης οι κατευθυντήριες γραμμές , η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί στο Μενού οθόνης Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μεικτή είσοδο σήματος AHD 720P/960P/1080P/CVBS σε πολλαπλές μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL/NTSC.

Οθόνες αυτοκινήτου (όπισθεν ή στάθμευση) - 5"

Οθόνη στάθμευσης αυτοκινήτων 5 ιντσών με όπισθεν

Σε κάθε κάμερα, μπορείτε να ρυθμίσετε για παράδειγμα τον κατοπτρισμό εικόνας μέσω της οθόνης ή να ενεργοποιήσετε τους οδηγούς αντιστροφής, τους οποίους μπορείτε να βαθμονομήσετε με ακρίβεια για κάθε κάμερα ξεχωριστά στο μενού. Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά λεωφορεία, τροχόσπιτα, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που τοποθετείτε στην απαιτούμενη θέση και αλεξήλιο.

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας - δύο εισόδους AV

ahd και cvbs μόνιτορ αυτοκινήτου όπισθεν παρκαρίσματος

Είναι δυνατή η σύνδεση 2 καμερών στην οθόνη - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης καλώδια μεταγωγής μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα με τα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Η δεύτερη είσοδος στην οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την κάμερα, π.χ. για DVD/VCR.

Οθόνη αυτοκινήτου για άνετη όπισθεν

υβριδική οθόνη αυτοκινήτου για στάθμευση

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα . Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

οθόνες αυτοκινήτου με όπισθεν

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη οπισθοπορείας 5 ιντσών
και για σήμα AHD και CVBS
Μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων στο μενού οθόνης
Δυνατότητα σύνδεσης 2 καμερών
Διάφορες επιλογές εμφάνισης κάμερας

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: PROFIO-W50
Οθόνη: 5" LCD οθόνη
Σύστημα: PAL/NTSC 50/60Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9/4:3
Ανάλυση οθόνης: 800x480 RGB
Ορατότητα οθόνης: 70° από κάθε πλευρά
Συμβατό σήμα: Σήμα AHD720P/960P/1080P/CVBS (σήμα AHD + CVBS)
Είσοδοι: 2x κανάλια AHD/CVBS (AV1 για DVD, VCR ή άλλη συσκευή στο αυτοκίνητο, AV2 για κάμερα οπισθοπορείας - όταν μπαίνει η όπισθεν, η εικόνα αλλάζει αυτόματα σε AV2)
Φωτεινότητα: 500cd/㎡
Ηχογράφηση: όχι
Διάταξη οθόνης: 1/2 κάμερα
Δυνατότητα ρύθμισης OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 9-32V
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις οθόνης LCD: 14 x 10 x 2,5 cm
Αντιηλιακό: ναι


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 5" οθόνη LCD
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1x Καλώδιο με 2 εισόδους για κάμερες
1x Τηλεχειριστήριο
1x Σετ βιδών
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα