4G DVR LCD οθόνη 10,1" για αυτοκίνητο + LIVE ροή και παρακολούθηση GPS

Κωδικός προϊόντος: 15-045 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 320,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 385,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 4G DVR LCD οθόνη 10,1" για αυτοκίνητο + LIVE ροή και παρακολούθηση GPS

Οθόνη 4G DVR LCD 10,1" στο αυτοκίνητο + LIVE ροή και παρακολούθηση θέσης οχήματος με GPS. Η οθόνη διαθέτει έως και 2 υποδοχές κάρτας SD, για εγγραφή σε 2 κάρτες χωρητικότητας 512 GB. Οθόνη για 4 κάμερες AHD/HD με εγγραφή σε κάρτες 2xSD + 2xUSB για ζωντανή παρακολούθηση της κίνησης του οχήματος μέσω της εφαρμογής στο smartphone. Σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου - Η υβριδική οθόνη στάθμευσης με είσοδο για 4 κάμερες είναι επίσης μια συμπαγής συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή βίντεο κατά τη στάθμευση ή μετακίνηση μεγαλύτερων αυτοκινήτων, φορτηγών, minibus, λεωφορείων, φορτηγών, γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων.

Είναι μια ιδανική λύση όπου χρειάζεται όχι μόνο να έχετε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά και να έχετε μια επαρκή εγγραφή βίντεο αυτών των δραστηριοτήτων. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, η οθόνη DVR έχει ένα πραγματικά ευρύ φάσμα χρήσης σε διάφορους τομείς. Καταγράφει την εικόνα από κάθε κάμερα στην κάρτα SD που έχει τοποθετηθεί μέχρι τη μέγιστη χωρητικότητα των 256 GB. Η οθόνη διαθέτει έως και 2 υποδοχές κάρτας SD, ώστε να μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε δύο κάρτες και να έχετε χωρητικότητα αποθήκευσης 512 GB.

Μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, είναι δυνατή η παρακολούθηση της LIVE προβολής από τις κάμερες και η τρέχουσα θέση GPS του οχήματος στον χάρτη.

4g wifi οθόνη αυτοκινήτου gps

Η οθόνη LCD 4G DVR εκτελεί τη λειτουργία ενός μαύρου κουτιού, το οποίο είναι ιδανικό για την παρακολούθηση της εργασίας γεωργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, φορτηγών, φορτηγών κ.λπ. Η οθόνη DVR μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μεταφορές με λεωφορείο, όπου έχετε μια επισκόπηση όχι μόνο των κίνηση του λεωφορείου, αλλά και ένα αρχείο από το εσωτερικό, για παράδειγμα κατά την παρακολούθηση επιβατών ή το άνοιγμα των θυρών κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση του λεωφορείου. Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια ρυθμιζόμενη κονσόλα στο ταμπλό, την οποία μπορείτε να συνδέσετε στο επιθυμητό σημείο. Το δεύτερο στήριγμα χρησιμοποιείται για τοποθέτηση στην οροφή. Περιλαμβάνεται επίσης ένα αλεξήλιο , το οποίο εγγυάται καθαρή εικόνα και χωρίς αντανακλάσεις. Για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο, η οθόνη διαθέτει και τηλεχειριστήριο.

Οθόνη αυτοκινήτου dvr με ζωντανή προβολή gps + κάμερες

Η οθόνη διαθέτει σύνδεση Wi-Fi και υποδοχή κάρτας SIM για σύνδεση δεδομένων 4G . Χάρη σε αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε την εικόνα από τις κάμερες και να βλέπετε βίντεο ακόμα και από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας. Χάρη στη σύνδεση 4G, αυτή η οθόνη γίνεται σύστημα ασφαλείας για το αυτοκίνητο . Η εγγραφή από τις κάμερες μπορεί να καταγραφεί ακόμη και αφού το όχημα είναι σταθμευμένο. Η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και 2x θύρες USB για σύνδεση ποντικιού USB και προβολή περιεχομένου πολυμέσων - MP5 player.

Σύστημα ασφαλείας αυτοκινήτου - Οθόνη 4G με ζωντανή παρακολούθηση

οθόνη αυτοκινήτου με όπισθεν - για φορτηγό

Δυνατότητα εμφάνισης και των 4 καμερών στην οθόνη ταυτόχρονα σε διάφορους συνδυασμούς

Οθόνη LCD αυτοκινήτου με 4 κάμερες

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες AHD ή HD. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων με επιλέξιμα μήκη 5m, 10m, 15m και 20m. Η υποδοχή 4 ακίδων που συνδέει την κάμερα με το καλώδιο είναι αδιάβροχη καθώς και οι κάμερες της προσφοράς μας, οι οποίες είναι ανθεκτικές στη σκόνη και τις φθορές. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι απλή. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης, η οποία προστατεύεται από την υπέρταση με μια αντικαταστάσιμη ασφάλεια. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιέχει επίσης 3 καλώδια μεταγωγής, μέσω των οποίων μπορείτε να εμφανίσετε γραμμές οδήγησης σε επιλεγμένες κάμερες μετά την εμπλοκή της όπισθεν. Είναι δυνατή η ταυτόχρονη εμφάνιση πολλών καμερών σε διαφορετικούς συνδυασμούς στην οθόνη.

οθόνη στάθμευσης αυτοκινήτων - σύνδεση

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα . Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

υβριδική οθόνη για μηχανήματα και φορτηγά

Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Εγγραφή λειτουργίας DVR από 4 κάμερες
συν Εγγραφή σε δύο κάρτες SD έως 2x256 GB
συν Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών οπισθοπορείας
συν Δυνατότητα εμφάνισης και των 4 καμερών στην οθόνη ταυτόχρονα σε διάφορους συνδυασμούς
συν Απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω εφαρμογής (PC και smartphone)
συν Σύνδεση 4G, GPS, WIFI


Προσδιορισμός:

Μέγεθος οθόνης: 10,1" Ψηφιακή οθόνη IPS, οπίσθιος φωτισμός LCD
Ανάλυση: 1024x600 RGB
Αριθμός καναλιών βίντεο: 4 είσοδοι για κάμερες (υποδοχή 4 ακίδων)
Υποστήριξη σήματος εισόδου: Είσοδος σήματος βίντεο 1080P/720P/960P/CVBS
CPU: Hi3520DV300
Λειτουργικό σύστημα: Ενσωματωμένο Linux OS
Έλεγχος: Μενού OSD/τηλεχειριστήριο/ποντίκι USB
Υλικό: Σώμα οθόνης - κράμα αλουμινίου
Απομακρυσμένη παρακολούθηση: ναι, για υπολογιστές και smartphone που χρησιμοποιούν την εφαρμογή
Τροφοδοσία: DC8V-36V
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C
Φωτεινότητα: 500cd/㎡
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα/διαιρούμενη οθόνη/πολλαπλές λειτουργίες διαχωρισμού
Αποθήκευση: υποστήριξη για κάρτες SD έως 256 GB, 2x slot SD, 2x256GB max.
Θύρα USB: ναι, 2x (για σύνδεση ποντικιού USB και αναπαραγωγή πολυμέσων - MP5 player)
GPS: ναι + καταγραφή θέσης GPS σε αρχείο βίντεο
2G/3G/4G: ναι, υποστηρίζεται CDMA / EDVO / GPRS / WCDMA / FDD LTE / TDD LTE
Wi-Fi: ναι, 802.11b/g/n 2,4 GHz
Ηχεία: ναι, ενσωματωμένα
Μέγεθος οθόνης LCD: Π/Υ/Β 25 x 16 x 3 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 10,1" οθόνη LCD 4G
1x Τηλεχειριστήριο
1x κεραία Wi-Fi
1x κεραία GPS
1 x 4G κεραία
1x στήριγμα ταμπλό για την τοποθέτηση της οθόνης
1x Στήριγμα οροφής για την τοποθέτηση της οθόνης
2x Αυτοκόλλητο κάτω από την κονσόλα
1x κιτ τοποθέτησης
1x καλώδιο τροφοδοσίας με ασφάλεια
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα