4G WiFi και κάμερα διπλού αυτοκινήτου SIM με εφαρμογή Live + GPS - PROFIO X4

Κωδικός προϊόντος: 55-209 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 338,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 405,90 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 4G WiFi και κάμερα διπλού αυτοκινήτου SIM με εφαρμογή Live + GPS - PROFIO X4

4G HOTSPOT WiFi και κάμερα διπλού αυτοκινήτου SIM με εφαρμογή Live + GPS - PROFIO X4. Cloud αυτοκίνητο διπλής κάμερας για απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο. Συσκευές παρακολούθησης GPS σε οχήματα με υποστήριξη WiFi και 4G SIM για τέλεια επισκόπηση της οδήγησης. Διπλή κάμερα αυτοκινήτου με απομακρυσμένη παρακολούθηση GPS - PROFIO X4 1080p και 720p + 4G + Εφαρμογή παρακολούθησης Live . Αυτή η κάμερα αυτοκινήτου από την PROFIO Electronics Tracking Cam X4 προσφέρει λειτουργίες όπως GPS Tracker , ζωντανή online παρακολούθηση του οχήματος μέσω GPS μέσω μιας εφαρμογής σε τηλέφωνο ή υπολογιστή, καθώς και προβολή ζωντανής εικόνας από την κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Πρόκειται για μια διπλή κάμερα αυτοκινήτου (μπροστινή και εξωτερική), η οποία επιτρέπει την εγγραφή και από τις δύο κάμερες , η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση FULL HD 1920x1080p με γωνία 120°. Θα εκτιμήσετε επίσης την υποστήριξη για τη δημιουργία σημείου πρόσβασης WiFi 4G μέσω της τοποθετημένης κάρτας SIM 4G . Η κάμερα μπορεί επίσης να εγγράψει ήχο μέσω ενός μικροφώνου που βρίσκεται ακριβώς στο σώμα της κύριας κάμερας.

Οι εικόνες αποθηκεύονται σε υποστηριζόμενη κάρτα μνήμης micro SD έως 128 GB . Το σώμα της κάμερας είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, γεγονός που την καθιστά ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες ή το υπερβολικό κρύο . Προσφέρει τη δυνατότητα κλειδώματος της κάρτας SIM και Micro SD έναντι μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας εγγραφών. Μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι επίσης η δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης του κινητήρα του οχήματος (με χρήση ρελέ) σε περίπτωση κλοπής οχήματος. Εάν είναι απαραίτητο (SOS, αφαίρεση ρεύματος, αυτόματη αποτυχία μπαταρίας), η κάμερα λειτουργεί επίσης με την εξωτερική μπαταρία που περιλαμβάνεται σε ένα καλώδιο χωρητικότητας 450 mAh. Αυτή η κάμερα δεν έχει κουμπιά απευθείας στη συσκευή, επομένως αποτρέπει κάθε πιθανό χειρισμό και προσπαθεί να επεξεργαστεί/διαγράψει εγγραφές.

Cloud κάμερες αυτοκινήτου διπλές για απομακρυσμένη παρακολούθηση + παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

διπλό cloud σύστημα κάμερας αυτοκινήτου profio x4 με gps

Έχετε επίσης ένα εξωτερικό κουμπί SOS στο καλώδιο και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να το πατήσετε για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Στη συνέχεια, η κάμερα στέλνει ένα SOS SMS στους προκαθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου και αρχίζει να καλεί τηλ. αριθμούς μέχρι να λάβετε μια κλήση. Θα εκτιμήσετε επίσης τη δυνατότητα Συναγερμός κραδασμών - Ο συναγερμός κραδασμών ενεργοποιείται όταν ο κινητήρας σταματά μετά από 5 λεπτά. Εάν ανιχνευτεί δόνηση στο σταθμευμένο όχημα, το Tracksolid APP θα σας ειδοποιήσει με μια ειδοποίηση. Ανάλυση συμπεριφοράς οδηγού - Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας G 9 αξόνων επιτρέπει στη βιντεοκάμερα να εκτελεί καλύτερα την ανάλυση συμπεριφοράς του οδηγού. Σε περίπτωση ακατάλληλης συμπεριφοράς του οδηγού, όπως γρήγορη επιτάχυνση, ισχυρό φρενάρισμα ή υψηλή ταχύτητα κινητήρα, η κάμερα του αυτοκινήτου θα σας ειδοποιήσει με τη βοήθεια της εφαρμογής και ταυτόχρονα θα αποθηκεύσει το αρχείο οδήγησης στην κάρτα SD καθώς και στο Cloud υπηρέτης. Το Profio Tracking CAM X4 είναι ένας ιδανικός και εξελιγμένος τρόπος για να αυξήσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας με συνεχή παρακολούθηση ή μια ολοκληρωμένη λύση για τις εταιρείες όσον αφορά την παρακολούθηση της κίνησης του στόλου τους.

Σύγκριση μεμονωμένων μοντέλων συστημάτων κάμερας PROFIO Cloud

συστήματα cloud κάμερας επαγγελματικών οχημάτων

επαγγελματικές κάμερες αυτοκινήτου profio - σύγκριση

Κάμερα αυτοκινήτου PROFIO X4 με λειτουργίες προστασίας οχήματος και απομακρυσμένη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά βίντεο από την κάμερα μέσω μιας δωρεάν διαθέσιμης εφαρμογής για κινητά (υποστήριξη για Android/iOS ) που ονομάζεται " Tracksolid ", ή μέσω της πλατφόρμας Web σε υπολογιστή. Με αυτήν την εφαρμογή είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση της θέσης GPS του οχήματος στο χάρτη στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο. Το σετ καλωδίων έχει σχεδιαστεί για άμεση σύνδεση με την ασφαλειοθήκη 12/24V , επιτρέποντας τη μόνιμη τροφοδοσία της κάμερας του αυτοκινήτου. Ένα πλεονέκτημα είναι ένα σύστημα διπλής κάμερας που παρέχει τις εγγραφές από την μπροστινή ή την πίσω κάμερα. Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου καθώς και μέσω της πλατφόρμας ή του tablet του υπολογιστή . Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προβολής σε πραγματικό χρόνο.

Λειτουργία προστασίας οχήματος - κάμερα profio x4

Μπορείτε να συνδεθείτε με το όχημα μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο καθώς και στην πλατφόρμα WEB , σε υπολογιστή ή tablet.

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία ζωντανής προβολής σε πραγματικό χρόνο.

εφαρμογή για κινητά tracksolid - profio x4

Απολαύστε την παρακολούθηση GPS απευθείας μέσω της διεπαφής ιστού www.tracksolid.com

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό. Όλα είναι διαθέσιμα μέσω του Διαδικτύου από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον επιτραπέζιο υπολογιστή, τον φορητό υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Η βασική λειτουργία είναι η παρακολούθηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος, είτε είναι αυτοκίνητο είτε φορτηγό. Εάν το όχημα είναι συνδεδεμένο, θα δείτε την τρέχουσα θέση του στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή του. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Κάθε όχημα έχει τον δικό του μοναδικό αριθμό ταυτότητας μετά την εγγραφή και με τη χρήση αυτού του αναγνωριστικού μπορείτε να βρείτε τα αρχεία οδήγησης στο ιστορικό οδήγησης (ιστορικό 7 ημερών). Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνηση στον χάρτη. Στο αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε ποια ώρα και σε ποια διεύθυνση ήταν το ακριβές όχημα εκείνη τη στιγμή. Η λειτουργία GEO FENCE σάς επιτρέπει να στέλνετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από τον σημειωμένο χώρο (εάν ο οδηγός του οχήματος εγκαταλείψει κατά λάθος την προγραμματισμένη διαδρομή). Για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες, πρέπει να αγοράσετε μια άδεια παρακολούθησης.

Παρακολούθηση αυτοκινήτου gps - profio x4
εφαρμογή για κινητά tracksolid profio x4

Συμβάντα βίντεο στο σύννεφο

Σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος, σύγκρουσης ή μη φυσιολογικής συμπεριφοράς, το βίντεο μεταφορτώνεται αυτόματα στο cloud . Χάρη στη σύνδεση 4G, μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων και μεγαλύτερη κάλυψη, επιτρέποντάς σας να αντιδράσετε ή να ενεργήσετε άμεσα.

μετάδοση viedo cloud - κάμερα profio x4

DBA - Ανάλυση συμπεριφοράς οδήγησης

Η παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με τη συμπεριφορά του οδηγού, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής επιτάχυνσης, του δυνατού φρεναρίσματος και των ακραίων καμπυλών, θα συμβάλει στη μείωση των ατυχημάτων του στόλου σας και στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου.

Ανάλυση οδηγικής συμπεριφοράς οδηγού - profio x4

Τηλεχειριστήριο

Αυτό το μοναδικό σύστημα επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο της αναπαραγωγής εγγραφών από την κάμερα. Επίσης η δυνατότητα λήψης στιγμιότυπου φωτογραφίας ή βίντεο από απόσταση απευθείας από την κάμερα. Η λειτουργία απομακρυσμένης απενεργοποίησης του κινητήρα τον καθιστά εξαιρετικό εργαλείο ως αντικλεπτική προστασία. Ένας συναγερμός δόνησης σας ειδοποιεί για ανεπιθύμητα χτυπήματα (εισβολή σε αυτοκίνητο, πρόσκρουση ή σύγκρουση).

τηλεχειριστήριο οχήματος - profio cam x4

Ασύρματο σημείο σύνδεσης

Όταν τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας, το WiFi Hotspot θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Το όνομα του hotspot είναι "IMEI", ενώ ο κωδικός πρόσβασης είναι τα τελευταία οκτώ ψηφία του IMEI. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Car-Matrix, να συνδεθείτε στο κατάλληλο WiFi και, στη συνέχεια, να παίξετε εύκολα τις εγγραφές σας ή να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις.
wifi hotspot 4G - κάμερα αυτοκινήτου profio x4

4G μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας

Απλώς τοποθετήστε μια κάρτα SIM 4G και μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο διαδίκτυο. Η κάμερα παρακολούθησης Profio X4 υποστηρίζει μετάδοση δεδομένων 2G GSM, 3G WCDMA και 4G. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε σε internet υψηλής ταχύτητας σχεδόν οπουδήποτε.

4G κάμερα μετάδοσης δεδομένων υψηλής ταχύτητας profio x4

Αντικλεπτικός συναγερμός κραδασμών

Όταν το ACC είναι ενεργοποιημένο, ο συναγερμός και οι ενδείξεις σταματούν αμέσως. Η συσκευή μεταβαίνει στη λειτουργία προστασίας οχήματος 5 λεπτά αφού σταματήσει ο κινητήρας του οχήματος. Εάν οι αισθητήρες της κάμερας εντοπίσουν κραδασμούς στο όχημα, ο συναγερμός θα ηχήσει και θα σας ειδοποιήσει με τη μορφή ειδοποίησης μέσω της εφαρμογής στο smartphone εντός 10 δευτερολέπτων.

Αντικλεπτικός συναγερμός - κάμερα αυτοκινήτου profio x4

Διακοπή καυσίμου/τροφοδοσίας

Όταν το τηλέφωνο λαμβάνει έναν συναγερμό εισβολέα μέσω ειδοποίησης, είναι δυνατή η αποστολή εντολής τερματισμού λειτουργίας του κινητήρα. Είναι δυνατό να γίνει μόνο για λόγους ασφαλείας και μόνο σε περίπτωση που η συσκευή έχει την καθορισμένη θέση GPS και η ταχύτητα του οχήματος είναι μικρότερη από 20 km/h.

Διακοπή παροχής καυσίμου - κάμερες αυτοκινήτου profio x4

Ζωντανή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Παρακολουθήστε εικόνες από την κάμερα του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά CarMatrix απευθείας στο Smartphone σας.

Ζωντανή επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο - κάμερα profio x4

Ενσωματωμένος αισθητήρας G

Σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης, κατά τη σύγκρουση ή την πρόσκρουση, ο αισθητήρας G αξιολογεί την κατάσταση ως σοβαρή και ξεκινά αυτόματα την εγγραφή. Στη συνέχεια, κλειδώνει το αρχείο βίντεο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Αυτό το βίντεο μπορεί να χρησιμεύσει ως απόδειξη σε περίπτωση ατυχήματος.

λειτουργία g-sensor profio x4 κάμερα αυτοκινήτου

Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί SOS για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό SOS. Στη συνέχεια, η κάμερα στέλνει SOS sms στους προκαθορισμένους αριθμούς τηλεφώνου και ξεκινά τον κύκλο επανάκλησης των προκαθορισμένων αριθμών μέχρι να απαντήσει στην κλήση.

Κουμπί έκτακτης ανάγκης sos - επαγγελματική κάμερα x4 αυτοκινήτου

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων στην εταιρεία σας, μπορείτε να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Tracksolid, μπορείτε να παρακολουθείτε μεγάλο αριθμό συσκευών σε έναν λογαριασμό. Είναι βολικό για εσάς να παρακολουθείτε τον στόλο σας όλη την ώρα.

διαχείριση στόλου οχημάτων - επαγγελματική κάμερα x4

Ποιότητα βίντεο FULL HD 1080

Η κάμερα παρακολούθησης Profio X4 προσφέρει τέλειες δυνατότητες εικόνας. Οι λήψεις θα αποτυπωθούν με μεγάλη ευκρίνεια. Ό,τι καταγράψει αυτή η βιντεοκάμερα θα μεταφερθεί σε ομαλά και εκπληκτικά βίντεο. Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε κοφτερές και όμορφες λήψεις.

Ποιότητα βίντεο FULL HD 1080 - κάμερα profio x4 cam

Εγγραφή βρόχου

Τα βίντεο θα αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD κάθε 3 λεπτά (ανάλογα με τις ρυθμίσεις) Εάν η κάρτα SD είναι γεμάτη, οι παλαιότερες εγγραφές θα διαγραφούν αυτόματα και θα αντικατασταθούν με νέες.

Εγγραφή βρόχου σε κάρτα sd - profio x4

Υποστήριξη WDR (Wide Dynamic Range).

Αυτή η βιντεοκάμερα υποστηρίζει τη λειτουργία WDR. Το WDR είναι η τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζεται στη βιντεοκάμερα, ανεξάρτητα από το αν το περιβάλλον είναι πολύ φωτεινό ή σκοτεινό. Η εικόνα της κάμερας είναι πάντα καθαρή και φωτεινή.

Υποστήριξη λειτουργίας WDR - κάμερα αυτοκινήτου profio x4

Πλήρης κάλυψη 3 λωρίδων

Προκειμένου να μειωθούν τα τυφλά σημεία, η κάμερα παρακολούθησης Profio X4 χρησιμοποιεί έναν ευρυγώνιο γυάλινο φακό 120 °, ο οποίος καταγράφει άνετα 3 λωρίδες στους δρόμους. Η κάμερα είναι πολύ ευαίσθητη και επιτρέπει την ακριβή και λεπτομερή εγγραφή εικόνας.

Ευρυγώνιος φακός από γυαλί 120 μοιρών profio x4

Προδιαγραφές:

Μοντέλο: PROFIO Tracking Cam X4
Επεξεργαστής: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 8,1 GO
Μνήμη Flash: eMMC 16G
Μνήμη RAM: LPDDR3 1GB
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G,
Μπροστινή κάμερα ανάλυσης βίντεο: Full HD 1080p με 30fps, κωδικοποίηση H.264, γωνία λήψης 120°
Εξωτερική κάμερα ανάλυσης βίντεο: 720p, γωνία λήψης 100°
Wi-Fi: 802,11 b/g/n, συχνότητα 2,4 GHz, hotspot
Απομακρυσμένη παρακολούθηση: PC & App - Διεπαφή υπολογιστή: www.tracksolid.com, APP για κινητά: Tracksolid
Ζωντανή παρακολούθηση: Και οι δύο διπλές κάμερες web ή μέσω APP
Αισθητήρας G: Ναι (6 κατευθύνσεων)
Μικρόφωνο: Ναι
Ενσωματωμένα ηχεία: Ναι
Υποστήριξη Micro SD: έως 128 GB
Διεπαφή δεδομένων USB: Micro USB 5 Pin
Εξωτερική μπαταρία: 450mAh
Τροφοδοσία: 12V - 24V
Θερμοκρασία λειτουργίας -20° C ~ 65° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)
Διαστάσεις κύριας κάμερας: Π / Υ / Β 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Διαστάσεις εξωτερικής κάμερας: Π / Υ / Β 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Βάρος κάμερας: 225 g

περιεχόμενα συσκευασίας - cam profio x4

Profio electronics Η Profio Tracking Cam X4 είναι ένα κορυφαίο προϊόν της νέας μάρκας PROFIO ELECTRONICS , η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων καμερών που δίνουν μια νέα διάσταση στη χρήση τους στην καθημερινή πρακτική.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα