4k κάμερα αυτοκινήτου GPS DOD GS980D + 5G WiFi + διάφραγμα f/1,5 + οθόνη 3"

Κωδικός προϊόντος: 55-220 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 366,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 440,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος 4k κάμερα αυτοκινήτου GPS DOD GS980D + 5G WiFi + διάφραγμα f/1,5 + οθόνη 3"

Κάμερα αυτοκινήτου 4k GPS DOD GS980D +5G WiFi + διάφραγμα f/1,5 + οθόνη 3". Κάμερες αυτοκινήτου νέας γενιάς NEXT GEN - DOD GS980D με υποστήριξη έως και 256 GB κάρτας micro SD. Κάμερα αυτοκινήτου με εντελώς νέο αισθητήρα εικόνας OmniVison OS08A10 για την μπροστινή κάμερα και το SONY STARVIS IMX307 CMOS Ο αισθητήρας για την πίσω κάμερα εγγυάται την επαναστατική νυχτερινή όραση ακόμα και τη νύχτα και ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Η DOD GS980D είναι μια κάμερα αυτοκινήτου με πλήρη εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K για το μπροστινό μέρος και FULL HD ανάλυση για την πίσω κάμερα σε απαράμιλλη ποιότητα και στα δύο κανάλια βίντεο κάμερας με συχνότητα εγγραφής 30 fps, συμπίεση βίντεο H.265 και διάφραγμα f/1,5 για κρυστάλλινη εικόνα.

Ενσωματωμένος Super πυκνωτής αντί για μπαταρία Li-Ion - για ακόμα καλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής της κάμερας. Το σετ κάμερας διαθέτει ευρυγώνιο φακό έως 140° για την μπροστινή και την πίσω κάμερα, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μια πραγματικά ευρεία γωνία γύρω από το αυτοκίνητό σας, προσεγγίζοντας τις παραμέτρους ενός fisheye. Οι μικρές διαστάσεις της μπροστινής κάμερας, μόνο 97x54x40mm εγγυώνται ότι δεν θα τραβήξει την προσοχή ή δεν θα εμποδίσει την προβολή σας.

Κάμερα αυτοκινήτου - Διπλή κάμερα 4k + 1K με πρόσθετη πίσω κάμερα

Έτσι δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια και έχετε και εγγραφή από το πίσω μέρος του οχήματος (σε περίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης κ.λπ.). Η χρήση της πίσω κάμερας είναι προαιρετική, η μπροστινή κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά. Η δυνατότητα περιστροφής της εικόνας κατά 180 μοίρες για την μπροστινή και την πίσω κάμερα (η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί «ανάποδα»).

η καλύτερη κάμερα αυτοκινήτου GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1,5 και οθόνη 3"

Φακός με διάφραγμα f/1,5 για φωτεινή και καθαρή εικόνα. H.265 συμπίεση εικόνας, αρχείο MP4. Υποστήριξη Micro SD έως 256 GB. Η κάμερα του αυτοκινήτου έχει επίσης ευαισθησία ISO έως και 6400 για εξαιρετική λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και νυχτερινό βίντεο. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής GPS επιτρέπει στους οδηγούς να καταγράφουν ταχύτητα και θέση με υψηλή ακρίβεια. Η κάμερα μπορεί να ελεγχθεί εύκολα χρησιμοποιώντας κουμπιά και μια καθαρή οθόνη LCD 3,0" . Η καλωδιακή σύνδεση μεταξύ των καμερών έχει μήκος περίπου 6 μέτρα . Η κάμερα DOD S980D μπορεί να συνδεθεί σε τροφοδοτικό 12/24V , ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία προβλήματα σε άλλα οχήματα, π.χ. φορτηγά ή λεωφορεία. Η μπροστινή κάμερα συνδέεται επίσης εύκολα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας την αυτοκόλλητη βάση 3M με καταγραφικό GPS.

Η καλύτερη διπλή κάμερα αυτοκινήτου GPS με υποστήριξη 5G Wifi και ανάλυση 4K

Η καλύτερη κάμερα αυτοκινήτου 4k 5G με GPS

Κάμερα αυτοκινήτου με πιστοποίηση CE για λειτουργία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πιστοποιημένη κάμερα αυτοκινήτου για χρήση σε όλη την ΕΕ (δηλαδή επίσης στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη). Πληροί τα κριτήρια των τεχνικών προδιαγραφών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο όχημα.

Πιστοποιημένη κάμερα αυτοκινήτου CE για την ΕΕ - κάμερες αυτοκινήτου

Έκκεντρα ταμπλό για το αυτοκίνητο νέας γενιάς NEXT GEN - DOD GS980D

Κορυφαία κάμερα αυτοκινήτου και η νέα ναυαρχίδα του βραβευμένου Ταϊβανέζου κατασκευαστή DOD-TECH.  

επαγγελματική κάμερα αυτοκινήτου dod gs980d - μια νέα γενιά καμερών

Ανάλυση εγγραφής έως 4K + 1K από την κάμερα

Έτσι δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια (όπως η αναγνωσιμότητα της πινακίδας) εάν οδηγείτε γρήγορα, σε συνθήκες κακού φωτισμού (βροχή, χιόνι, σκοτάδι κ.λπ.)

Μέχρι 4K + 1K ανάλυση εγγραφής από την κάμερα - dod gs980d

Μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας - 5G WIFI

Προβολή και κοινή χρήση δεδομένων απευθείας μέσω του κινητού τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την κάρτα μνήμης

5G wifi μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας κάμερα dod

Εφαρμογή για Android/iOS

Μια καθαρή εφαρμογή από το DOD (Android/iOS) για smartphone ή tablet, όπου θα μπορείτε να αναπαράγετε τα βίντεο οδήγησης μετά τη σύζευξη μέσω Wifi, να παρακολουθείτε την τρέχουσα θέση σας μέσω των χαρτών Google ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας.

εφαρμογή από το DOD Android/iOS - κάμερα αυτοκινήτου dod

Το διάφραγμα f/1,5 εγγυάται υψηλή ευαισθησία και ευκρινή εικόνα ακόμα και σε συνθήκες κακού φωτισμού κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα

Υψηλή απόδοση σε χαμηλό φωτισμό - Το μέγεθος του διαφράγματος αντανακλά την ποσότητα φωτός που χτυπά τον αισθητήρα κατά τη λήψη. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάφραγμα (μικρότερος αριθμός f), τόσο περισσότερο φως θα συλλαμβάνεται από τον αισθητήρα της κάμερας. Χάρη στο ευρύτερο διάφραγμα, το οποίο είναι 66% μεγαλύτερο σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό της αγοράς, οι κάμερες DOD παράγουν την πιο ευκρινή εικόνα.
Κάμερα 4k με διάφραγμα f/1,5 ultra HD 4k dod gs980d

Ενσωματωμένη μονάδα GPS σε πατενταρισμένη βάση με αυτοκόλλητο 3M

Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πολύ ισχυρή βάση στήριξης για την εξάλειψη των κραδασμών ή των ανεπιθύμητων ήχων στην εγγραφή με αυτοκόλλητο 3M (με υποδοχή USB-C για τροφοδοσία απευθείας από τη θήκη) με ενσωματωμένο αισθητήρα GPS.

dod gs980d - ενσωματωμένη μονάδα GPS στη θήκη

Η κάμερα του αυτοκινήτου τροφοδοτείται μέσω της διεπαφής USB-C

Η κάμερα αυτοκινήτου DOD GS980D τροφοδοτείται μέσω διασύνδεσης USB-C (όχι του κλασικού micro ή mini USB), δηλαδή ένα νέο πρότυπο για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας καθώς και τροφοδοσία της κάμερας αυτοκινήτου.

τροφοδοτικό για την κάμερα DOD GS980D - καλώδιο usb C

Η τέλεια νυχτερινή όραση χάρη στην τεχνολογία HDR εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα ακόμα και μετά το σκοτάδι

Αυτή είναι η τεχνολογία High Dynamic Range , η οποία θα επιτρέψει πολύ καλύτερη προβολή πολύ φωτεινών και πολύ σκοτεινών τμημάτων της εικόνας ταυτόχρονα . Η συντομογραφία HDR, είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει βελτιωμένη αναπαραγωγή λεπτομερειών σε σκοτεινά και φωτεινά μέρη της σκηνής που τραβήξατε ταυτόχρονα
Τεχνολογία High Dynamic Range - GS980D

Ηγέτης στην αγορά παρακολούθησης και ασφάλειας αυτοκινήτου - Ολοκαίνουργια 5η ΓΕΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι το βελτιωμένο σύστημα λειτουργίας parking mode της νέας γενιάς αναβάθμισης 5.0. Μια καλή κάμερα καταγράφει κατά την οδήγηση, αλλά μια καλύτερη κάμερα θα κρατήσει το όχημά σας υπό επιτήρηση 24/7 . Η κάμερα παρέχει δύο επιλογές για προστασία στάθμευσης. Η πρώτη είναι η εγγραφή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία TIMELAPS . Αυτή είναι μια εγγραφή time-lapse όπου η κάμερα δημιουργεί εικόνες κάθε 1 δευτερόλεπτο , οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται σε ένα βίντεο, έτσι δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια εγγραφής που θα χρειαστεί να ελέγξετε.

Η δεύτερη λειτουργία είναι η εγγραφή κατά την ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ . Σε αυτήν τη λειτουργία, η κάμερα διαθέτει έναν ενεργό αισθητήρα G , ο οποίος ανιχνεύει υπερφόρτωση και ξεκινά την εγγραφή βίντεο σε περίπτωση πρόσκρουσης. Η λειτουργία στάθμευσης απαιτεί μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος, ιδανικά μέσω μιας σειράς μόνιμων καλωδίων στην προσφορά μας.

νέα λειτουργία στάθμευσης 5ης γενιάς - ισχυρή κάμερα αυτοκινήτου

Υπερπυκνωτής

Η κάμερα DOD GS980D έχει ενσωματωμένο σούπερ πυκνωτή αντί για μπαταρίες λιθίου. Ο υπερπυκνωτής εξασφαλίζει καλύτερη προστασία από υψηλότερες θερμοκρασίες και δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς ή έκρηξης όπως με τις κλασικές μπαταρίες. Παρέχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις κάμερες ταμπλό με μπαταρίες ιόντων λιθίου.

super capacitor - dod car car GS980D

Υποστήριξη κάρτας micro SD έως 256 GB

Η κάμερα αυτοκινήτου υποστηρίζει κάρτες micro SD έως 256 GB (κανονικές κάμερες αυτοκινήτου μόνο έως 128 GB). Σε περίπτωση σύγκρουσης, απότομου φρεναρίσματος ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σετ κάμερας διαθέτει λειτουργία αισθητήρα G που χρησιμεύει για την προστασία των αρχείων σε περίπτωση πρόσκρουσης. Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύουν χειροκίνητα ένα υπάρχον αρχείο πατώντας το κουμπί «SOS».
κάρτα μνήμης - 256 GB κάρτα micro SD

Προστασία δεδομένων αισθητήρα G σε περίπτωση πρόσκρουσης

Σε περίπτωση πρόσκρουσης, πέδησης έκτακτης ανάγκης ή κλίσης του αυτοκινήτου, θα προστατεύσει αυτόματα όλα τα αποθηκευμένα και τρέχοντα αρχεία. Μέσω αυτής της λειτουργίας, σημαντικά αρχεία δεν θα διαγραφούν ή θα αντικατασταθούν , ακόμη και κατά την εγγραφή σε βρόχο χρόνου.

Προστασία δεδομένων αισθητήρα G

Εγγραφή βρόχου - Κυκλική εγγραφή

Όταν ο αποθηκευτικός χώρος στην τοποθετημένη κάρτα micro SD είναι πλήρης, μπορεί να αντικαταστήσει αυτόματα παλαιότερα αρχεία με νεότερα, έτσι ώστε τα αρχεία να διαγράφονται ξανά συνεχώς.

εγγραφή σε βρόχο - κυκλική εγγραφή της κάμερας

Νέα συμπίεση βίντεο H.265

Η κάμερα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένη με τη νέα συμπίεση H.265 , η οποία διασφαλίζει ότι οι εγγραφές αποθηκεύονται σε μικρότερο μέγεθος. Η εγγραφή σε αυτή τη συμπίεση θα καταλαμβάνει 30% λιγότερο χώρο στην κάρτα μνήμης , ενώ η ποιότητα της εικόνας θα παραμείνει διατηρημένη. Έτσι η κάρτα μνήμης μπορεί να χωρέσει πολύ περισσότερες εγγραφές σε σύγκριση με την παλαιότερη συμπίεση H.264. Για 1 λεπτό χρειάζονται περίπου 215 MB στην μπροστινή κάμερα 4k και περίπου 70 MB στην πίσω κάμερα 1K.

, Συμπίεση βίντεο H.265 - Κάμερες αυτοκινήτου DOD

Προδιαγραφές:

Ανάλυση βίντεο: μπροστινή κάμερα: 3840x2160@30fps, πίσω κάμερα 1920x1080@30fps
Αισθητήρας: μπροστινή κάμερα: OmniVison OS08A10, πίσω κάμερα: SONY STARVIS IMX307 CMOS Αισθητήρας
Οθόνη: Οθόνη IPS 3".
Ευρυγώνιος φακός: 140° (μπροστινή και πίσω κάμερα)
Διάφραγμα: f/1,5
Ευαισθησία ISO: έως ISO 6400
Μορφή βίντεο: H.265 MP4
Μέσα εγγραφής: Micro SDHC/SDXC class 10 (έως 256 GB)
Ήχος: μικρόφωνο και μονοφωνικό ηχείο (περιλαμβάνεται)
Μπαταρία: σούπερ πυκνωτής
Ισχύς εισόδου: 5V 2,5A
Διαστάσεις μπροστινής κάμερας (l/w/h): 97x54x40mm
Διαστάσεις πίσω κάμερας: 60x30x33 mm
Βάρος μπροστινής κάμερας: 91,6 g
Βάρος πίσω κάμερας: 28,2 g
Θερμοκρασία λειτουργίας -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x DOD GS980D μπροστινή κάμερα αυτοκινήτου
1x Στήριγμα με αυτοκόλλητο 3M + μονάδα GPS
1x Πίσω κάμερα
1x καλώδιο σύνδεσης για πίσω κάμερα (6M)
1x φορτιστής αυτοκινήτου 12-24V
2x Διαφανές προστατευτικό αυτοκόλλητο για εύκολη στερέωση της θήκης στο τζάμι
1x Εγχειρίδιο

DOD κάμερα αυτοκινήτου GS980D - περιεχόμενο συσκευασίας

Σχόλια

Αλλα προϊόντα