Ανιχνευτής κρυφής κάμερας - Spy finder Mini με IR LED 940nm + οθόνη 2,2"

Κωδικός προϊόντος: 09-081 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής κρυφής κάμερας - Spy finder Mini με IR LED 940nm + οθόνη 2,2"

Ανιχνευτής κρυφής κάμερας - Spy finder Mini με οθόνη IR LED 940nm + 2,2" για χρήση ημέρας και νύχτας χάρη στο IR LED 940nm με μπαταρία για πολυλειτουργική χρήση. Αυτός ο ανιχνευτής κρυφής κάμερας προορίζεται για την προστασία του προσωπικού απορρήτου. Είναι εύκολος στη χρήση και βρείτε γρήγορα τον φακό της κρυφής κάμερας.Καταγράφει επίσης την αόρατη νυχτερινή όραση κρυφών καμερών για νυχτερινή κατασκοπεία (940nm) Σίγουρα θα βρει την εφαρμογή του σε ξενοδοχεία, πανσιόν, γραφεία, αποδυτήρια, δημόσιες τουαλέτες, γυμναστήρια κ.λπ.

Οι κάμερες κατασκοπείας μπορούν να κρυφτούν σε διάφορα πράγματα , όπως λαμπτήρα, ανιχνευτή καπνού, ρολόι τοίχου, λάμπα, τηλεόραση, ξυπνητήρι, μετεωρολογικό σταθμό, ηχείο, στυλό, μπρελόκ, γυαλιά ή άλλα αντικείμενα. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, μπορείτε να αποτρέψετε αποτελεσματικά την υποκλοπή, τη μυστική μαγνητοσκόπηση και την κακή χρήση προσωπικών πληροφοριών . Ο ανιχνευτής σίγουρα θα εκτιμηθεί από ανθρώπους που χρησιμοποιούν συχνά τραπεζικές κάρτες, συχνά ταξιδεύουν και κοιμούνται σε ξενοδοχεία, όμορφες γυναίκες που προστατεύουν την ιδιωτικότητά τους από τους παπαράτσι . Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικές συναντήσεις, μυστικές συναντήσεις, εξετάσεις και συνεντεύξεις.

Ανιχνευτής κάμερας - ανιχνευτής κατασκόπων

Ανιχνευτής κάμερας - ανιχνευτής κατασκόπων

Ο ανιχνευτής έχει 2 τρόπους χρήσης:

Λειτουργία φωτός - που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και τη νύχτα - αφού ανάψετε τα φώτα ανίχνευσης, απλώς κοιτάξτε στο σκόπευτρο και ελέγξτε το δωμάτιο, αντίστοιχα. τη θέση όπου πρέπει να βρίσκονται οι κρυφές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα επίπεδα συχνοτήτων που αναβοσβήνουν. Θα δείτε τον φακό της κρυφής κάμερας ως ένα φωτεινό λαμπερό κόκκινο σημείο (κουκκίδα) όταν κατευθύνετε το φως ανίχνευσης στην κρυφή κάμερα.

Λειτουργία οθόνης LCD - που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο τη νύχτα - αφού ανάψετε τα φώτα ανίχνευσης και την οθόνη, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σάρωση του δωματίου, αντίστοιχα των τοποθεσιών όπου θα πρέπει να βρίσκονται οι κρυφές κάμερες. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα επίπεδα συχνοτήτων που αναβοσβήνουν. Θα δείτε τον φακό της κρυφής κάμερας ως ένα φωτεινό λαμπερό κόκκινο σημείο (κουκκίδα) όταν κατευθύνετε το φως ανίχνευσης στην κρυφή κάμερα.

Ο καλύτερος ανιχνευτής κρυφής κάμερας

καλύτερος ανιχνευτής κρυφής κάμερας με IR LED και οθόνη 2,2".

Χάρη στις μικροσκοπικές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος, μπορείτε να έχετε πάντα αυτόν τον ανιχνευτή μαζί σας.

Μίνι ανιχνευτής κρυφής κάμερας

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης έναν δοκιμαστικό φακό και ένα αόρατο φως IR LED νύχτας δοκιμής, με το οποίο θα μάθετε να αποκαλύπτετε γρήγορα κρυφές κάμερες και κάμερες νυχτερινής όρασης.

ανιχνευτής κάμερας - επαγγελματική ανίχνευση κρυφών καμερών

Χαρακτηριστικά:

μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος
ρυθμιζόμενη συχνότητα των φώτων ανίχνευσης
οθόνη
επαναφορτιζόμενη μπαταρία
κάμερα δοκιμής


Προσδιορισμός:

Τροφοδοσία: ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 450mAh
Φόρτιση: με καλώδιο USB DC5V/1A
Λειτουργία αναμονής: περίπου. έως 3 μήνες
Χρόνος φόρτισης: 3-4 ώρες
Χρόνος λειτουργίας: 2-2,5 ώρες
Μέγεθος οθόνης: 2,2"
Βάρος: 160g
Διαστάσεις: 10,3x6,2x1,5 cm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής κρυφής κάμερας
1x Καλώδιο φόρτισης micro USB
1x δοκιμαστική κάμερα - φακός + IR LED φως για νυχτερινή όραση
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα