Ανιχνευτής σήματος ραδιοσυχνοτήτων + σάρωση σφαλμάτων για συσκευές GSM, GPS, RF

Κωδικός προϊόντος: 09-068 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 100,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 121,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ανιχνευτής σήματος ραδιοσυχνοτήτων + σάρωση σφαλμάτων για συσκευές GSM, GPS, RF

Ανιχνευτής σήματος ραδιοσυχνοτήτων + σάρωση σφαλμάτων για συσκευές GSM, GPS, RF. Ένας από τους καλύτερους ανιχνευτές h andheld με διπλή κεραία για ανίχνευση κατασκόπων συσκευές GSM, GPS, RF. Ο ανιχνευτής αποκαλύπτει την παρουσία ισχυρής ακτινοβολίας του ραδιοφωνικού σήματος στο δωμάτιο και έτσι ανιχνεύει ένα πιθανό σφάλμα. Είναι ένας βελτιωμένος ανιχνευτής με ισχυρή διπλή κεραία GSM και RF , που παρέχει καλύτερη ευαισθησία στον εντοπισμό ραδιοκυμάτων , κατασκοπευτικών συσκευών, καθώς και ανίχνευση μεγαλύτερης εμβέλειας . Η εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία και το ευρύ φάσμα ανίχνευσης θα εξασφαλίσουν υψηλή προστασία του απορρήτου σας από κατασκοπευτική ακρόαση του κινητού σας τηλεφώνου, παρακολούθηση κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, γραφείων, κατοικιών, τάξεων, αυτοκινήτων, ξενοδοχείων, αποδυτηρίων κ.λπ.

ανιχνευτής σήματος rf

Ο ανιχνευτής ανιχνεύει την παρουσία ισχυρής ακτινοβολίας στο χώρο. Με ακριβή ηχητική σηματοδότηση και ενδείξεις LED, δείχνει την ισχύ του σήματος για την κατεύθυνση στην πηγή ακτινοβολίας ή σε μια κρυφή συσκευή κατασκοπείας. Η ρύθμιση ευαισθησίας και το εύρος συχνοτήτων ανίχνευσης είναι διαθέσιμα μέσω του διακόπτη και του κουμπιού ευαισθησίας.

σαρωτή σφαλμάτων

Η μοναδικότητα της συσκευής έναντι του ανταγωνισμού στην αγορά είναι η λήψη ψηφιακού σήματος και όχι μόνο επεκτείνει το εύρος συχνοτήτων ανίχνευσης, αλλά μπορεί επίσης να αποτρέψει αποτελεσματικά την παρεμβολή σήματος π.χ. Ο πρωτοποριακός ανιχνευτής έχει σχεδιαστεί για να ειδοποιεί για διάφορους τύπους υποκλοπών κατασκόπων, ιχνηλάτες οχημάτων, μυστικό λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα, συσκευές απάτης παιχνιδιών και άλλες κατασκοπευτικές συσκευές.

Προδιαγραφές:

Εύρος επικοινωνίας: 1MHz - 8000MHz
Ανίχνευση δυναμικού εύρους:> 73db
Ευαισθησία ανίχνευσης: <0,03mw
Ισχύς ανίχνευσης: 1,2 GHz ασύρματη κάμερα: 10m², 2,4GHz: 15m²
Μαγνητικό εύρος: 10 ~ 20 mm
Κάμερα Pinhole: 10 ~ 20m
Κινητό τηλέφωνο: 2G, 3G, 4G 10m²
Μπαταρία: 3,7V 1000mAH
Ώρες λειτουργίας: 8 - 12 ώρες.
Διαστάσεις: 20,6 cm (ύψος) x 5,4 cm (πλάτος)
Βάρος: 120g

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Ανιχνευτής
2x κεραία (GSM, RF)
1x καλώδιο Micro USB
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα