Ασύρματη κάμερα με οθόνη 7" HD - Backup set

Κωδικός προϊόντος: 19-090 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Ασύρματη κάμερα με οθόνη 7" HD - Backup set
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 256,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 308,00 U$ 352,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ασύρματη κάμερα με οθόνη 7" HD - Backup set

Ασύρματη κάμερα με οθόνη 7" HD - Backup set. Σετ κάμερας όπισθεν wifi με οθόνη HD 7" + κάμερα 1x HD. Το σετ στάθμευσης και οπισθοπορείας AHD κατάλληλο για φορτηγά ή για γεωργικά μηχανήματα έχει πολλές επιλογές για χρήση, χάρη στο ισχυρό σήμα Wi-Fi, το οποίο έχει εμβέλεια έως και 200 μέτρα. Η μεταφορά της εικόνας είναι σε ανάλυση HD (720p). Το πρώτο σετ αντιστροφής AHD WiFi στην αγορά είναι σχεδιασμένο για απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας, όπου είναι απαραίτητο για να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Με το σετ WiFi AHD, είναι εγγυημένη μια εικόνα υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, που μεταδίδεται χωρίς να χρειάζονται καλώδια και περίπλοκη εγκατάσταση. Μια μοναδική καινοτομία στην προσφορά σετ οπισθοπορείας από τη μάρκα PROFIO Electronics .

Η κάμερα οπισθοπορείας με οθόνη AHD WiFi set είναι μοναδική με την υψηλής ποιότητας καθαρή και ευκρινή εικόνα και τη μετάδοση μέσω σήματος WiFi χωρίς παρεμβολές.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών AHD WiFi

Ασύρματη κάμερα με οθόνη

Χάρη σε αυτές τις παραμέτρους, η ισχύς και η σταθερότητα του σήματος είναι πολύ καλή χωρίς παρεμβολές από τη γύρω περιοχή. Τα μεταλλικά μέρη οχημάτων και μηχανών δεν επηρεάζουν τη μετάδοση του σήματος. Ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας για φορτηγά ή αγροτικά μηχανήματα. Το σήμα είναι ισχυρό και σταθερό ακόμα και σε μεγαλύτερη απόσταση.

Κάμερα οπισθοπορείας WiFi Το σετ οπισθοπορείας AHD χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια σύνδεσης wifi έως και 200 μέτρα σε ελεύθερο χώρο.

κάμερα οπισθοπορείας wifi για φορτηγό

Η ασύρματη κάμερα οπισθοπορείας με σετ οθόνης περιέχει 1x WiFi AHD οθόνη αυτοκινήτου και 1x WiFi AHD κάμερα οπισθοπορείας (είναι δυνατή η σύνδεση έως και 4 καμερών οπισθοπορείας WiFi). Η οθόνη και η κάμερα είναι εξοπλισμένα με μια ρυθμιζόμενη κονσόλα, την οποία μπορείτε να συνδέσετε Το απαραίτητο μέρος. Είναι κατάλληλο όχι μόνο για μεγαλύτερα αυτοκίνητα αλλά και για φορτηγά, τροχόσπιτα, μικρά λεωφορεία, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Το επίπεδο IP προστασίας της κάμερας είναι έως IP66, που σημαίνει ότι Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στις ζημιές Η πίσω ή μπροστινή κάμερα στάθμευσης είναι επίσης κατάλληλη για φορτηγά όπως fiat ducato, mercedes sprinter και άλλα.

Η εικόνα από τις κάμερες μπορεί να προβληθεί μεμονωμένα ή και οι τέσσερις κάμερες δίπλα-δίπλα.

wifi hd κάμερα για θεριζοαλωνιστική μηχανή

Στην οθόνη WiFi μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και 4 κάμερες WiFi, κάτι που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα κατά την εγκατάσταση σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες προβολές από διαφορετικές γωνίες. Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Η οθόνη LED έχει φωτεινότητα 500:1 με ανάλυση 1024x600. Ο φακός της κάμερας με ευρεία γωνία λήψης έως και 150° είναι επίσης εξοπλισμένος με νυχτερινή όραση υπερύθρων. Η οθόνη διαθέτει ένα απλό μενού OSD μέσω του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε το χρώμα, τη φωτεινότητα και την αντίθεση. Η οθόνη LCD μπορεί να εμφανίσει και τις 4 κάμερες ταυτόχρονα ή μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ μεμονωμένων καμερών. Η κάμερα wifi διαθέτει επίσης μια λειτουργία κατοπτρισμού εικόνας, που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε να εμφανίζεται η πραγματική δεξιά και αριστερή πλευρά από τη δική σας οπτική γωνία. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον κατοπτρισμό εικόνας για κάθε κάμερα απευθείας με το κουμπί στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε εύκολα τις βοηθητικές γραμμές αντιστροφής και με ένα ειδικό κουμπί, η οθόνη αντιστοιχίζει αυτόματα τις συνδεδεμένες κάμερες WiFi AHD.

WiFi κάμερα οπισθοπορείας με οθόνη - Σετ οπισθοπορείας AHD με ανάλυση HD

Σύστημα αντιστροφής HD wifi για φορτηγά

 

  • Οθόνη LED HD WiFi 7" με καθαρή και ευκρινή εικόνα
  • HD WiFi κάμερα οπισθοπορείας με εμβέλεια σήματος έως 200 μέτρα
  • Τοποθέτηση χωρίς την ανάγκη τραβήγματος καλωδίων, αυτόματη σύζευξη με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών WiFi ταυτόχρονα
  • Λειτουργία κάμερας νυχτερινής όρασης IR

 

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio Ultra View S7
Οθόνη LED 7" AHD
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024x600
Είσοδοι: Είσοδος σήματος βίντεο 4 καναλιών 2.4G WiFi
Αντίθεση: 500:1
Δυνατότητα ρύθμισης: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα
Τροφοδοσία: DC 12V-24V
Κατανάλωση ισχύος: 5W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70°C
Διαστάσεις: 180 x 121 x 24 mm

Τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας:

Μοντέλο: Profio Parking Camera S9
Αισθητήρας εικόνας: SHARP 1/4 CMOS
Ανάλυση: 720P
Σύνδεση WiFi: 2,4G WiFi με εμβέλεια 100m
Ελάχιστος φωτισμός: 1 LUX
IR νυχτερινή όραση: ναι
Γωνία θέασης: 150°
Επίπεδο προστασίας IP: IP 66 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως 60°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20 έως 70°C
Διαστάσεις: 86,5 x 77 x 75 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" LED AHD WiFi οθόνη
1x AHD WiFi κάμερα οπισθοπορείας
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα