DOD LS360W - Κάμερα ταμπλό με προαιρετικό GPS

Κωδικός προϊόντος: 55-018 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής DOD
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 151,25 U$
Τιμή με ΦΠΑ 181,50 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος DOD LS360W - Κάμερα ταμπλό με προαιρετικό GPS

DOD LS360W - Κάμερα ταμπλό με προαιρετικό GPS. Μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά από το e-shop μας. Νεότερη έκδοση του παλιού μοντέλου DOD LS330W. Αισθητήρας εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας σε συνδυασμό με μεγάλο διάφραγμα F/1.6. , η προηγμένη επεξεργασία βίντεο WDR και η μείωση θορύβου 3D κατατάσσουν το LS360W στις παγκοσμίου επιπέδου κάμερες και παρέχει απίστευτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Απαλλαγή από όλους τους φόβους των απαίσιων βίντεο που έχουν εγγραφεί σε χαμηλή ορατότητα χωρίς φώτα του δρόμου. Το DOD LS360W είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο DOD LS330W με βελτιωμένα εξαρτήματα. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας -   Εξοπλίστε το LS360W με το προαιρετικό GPS εάν χρειάζεται να προσθέσετε παρακολούθηση ταχύτητας και τοποθεσίας. Εάν δεν το κάνετε, αφήστε το έξω. Επεξεργαστής GPS ταχύτητας 5X, η ταχύτερη τεχνολογία GPS στο DVR αυτοκινήτου για την παροχή ακριβούς παρακολούθησης.

Το DOD LS360W διαθέτει τον πρώτο αισθητήρα Sony ειδικά σχεδιασμένο για DVR αυτοκινήτου, ο οποίος διπλασιάζει την ευαισθησία στο φως έως και ISO 3200 . Ο εξαιρετικός αισθητήρας έχει 20% μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας και 60% μεγαλύτερο μέγεθος pixel από ποτέ, που επιτρέπουν στην κάμερα να συλλαμβάνει το φως πιο αποτελεσματικά ακόμα και στο σκοτάδι. Αισθητήρας εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας σε συνδυασμό με μεγάλο διάφραγμα F/1.6, προηγμένη τεχνολογία WDR και μείωση θορύβου 3D κατατάσσει το LS360W σε κάμερες παγκόσμιας κλάσης και παρέχει απίστευτη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Μεγαλύτερη ευαισθησία ISO από ποτέ - Όσο μεγαλύτερος αριθμός ISO έχει μια φωτογραφική μηχανή, ακόμα καλύτερη ευαισθησία θα έχει. Ο νεότερος αισθητήρας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευαισθησίας έως ISO3200 , την υψηλότερη ευαισθησία που εφαρμόζεται στο DVR αυτοκινήτου, βελτιώνει σημαντικά την ικανότητα λήψης του φωτός ακόμη και σε φωτεινότητα χαμηλού φωτισμού . Τώρα, με την εξαιρετική ευαισθησία στο φως, δεν υπάρχει φόβος για απαίσια σκοτεινά βίντεο που έχουν καταγραφεί σε δρόμους χωρίς φως του δρόμου.

Σύγκριση ποιότητας βίντεο

Συγκρίνετε τα δύο στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω του παλαιότερου LS330W με το νεότερο LS360W. Τοποθετημένα δίπλα-δίπλα και κινηματογραφώντας την ίδια σκηνή, οι αναλλοίωτες φωτογραφίες υπογραμμίζουν τη βελτίωση της ευκρίνειας για το LS360W.

Προαιρετικό, Εξωτερικό GPSLS330W_External_GPSDOD_LS330W_External_GPS_2

Δεν είστε σίγουροι για το GPS; Εξοικονομήσετε χρήματα? Χρειάζεστε καλύτερη υποδοχή

Το προαιρετικό, εξωτερικό GPS σάς επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η μονάδα GPS έχει καλύτερη λήψη από το LS430W, επομένως εάν ζείτε σε αστικό περιβάλλον ή περιοχές με πυκνά δάση, το σήμα μπορεί να διακόπτεται λιγότερο συχνά.

Ορίζει τη θέση και την ταχύτητά σας

Μπορεί να καταγράψει τη θέση και την ταχύτητά σας και να την αποτυπώσει στο βίντεό σας. Πιθανή άμυνα για τα δελτία κυκλοφορίας, παρέχει υπευθυνότητα σε εργαζόμενους και εργοδότες.

Συγχρονίζει αυτόματα την ώρα και την ημερομηνία συγχρονισμού με το ατομικό ρολόι

Συγχρονίζει αυτόματα την ώρα και την ημερομηνία με το ατομικό ρολόι για τη ζώνη ώρας σας.

Ταχύτητα ψηφοφορίας 5 Hz

Ενημερώνει την ταχύτητά σας 5 φορές το δευτερόλεπτο. Καλύτερη ακρίβεια για την καταγραφή GPS. Αρκετά γρήγορο για χρήση στην πίστα.

Δύο βάσεις παρμπρίζ για ευκολία

Suction_Mount_LS_Series_SideTape_Mount_LS_Series_Side

Βάση αναρρόφησης

Παρέχει εύκολη αφαίρεση και εγκατάσταση της κάμερας. Ασφαλές σε συνθήκες χειμώνα και καλοκαίρι.

Στήριγμα ταινίας

Μικρότερο, λιγότερο εμφανές στήριγμα. Η κόλλα παρμπρίζ 3M είναι πολύ ασφαλής, μειώνει τους κραδασμούς και αφαιρεί χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Πλεονεκτήματα και καινοτόμες λειτουργίες της κάμερας DOD LS460W:


ls460w μεγαλύτερος αισθητήρας


Ο εξαιρετικός αισθητήρας έχει 20% μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας και 60% μεγαλύτερο μέγεθος pixel από ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να συλλέγει και να παράγει 60% περισσότερη εικόνα φωτός για να παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα με εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και ακριβή χρώματα. Ο μεγάλος αισθητήρας και το μεγάλο pixel δημιουργούν εξαιρετική εικόνα με εξαιρετική λεπτομέρεια, ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια ξυραφιού.

τεχνολογία dod wdr

Το WDR είναι μια ισχυρή τεχνολογία εικόνας που έχει σχεδιαστεί για λήψη καθαρών βίντεο ακόμη και σε συνθήκες υψηλής αντίθεσης, ισχυρού οπίσθιου φωτισμού, λάμψης και αντανακλάσεων φωτός, χρησιμοποιώντας διάφορα επίπεδα έκθεσης για να διασφαλίσει καθαρή εικόνα, είτε σε φωτεινές είτε σε σκοτεινές περιοχές. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία WDR, κάνει τις νυχτερινές λήψεις πιο φωτεινές και μειώνει την έντονη έκθεση στο φως για να πετύχετε την πιο όμορφη εικόνα.
Ευαισθησία ISO Το LS360W υποστηρίζει πλέον έως και ISO3200 . Η διευρυμένη εμβέλεια αυξάνει την ευκρίνεια των γρήγορα κινούμενων αντικειμένων τη νύχτα. Η κάμερα μπορεί τώρα να καταγράψει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού.
dod αυτόματη κάμερα έξι φακών Ο φακός κάμερας έξι στοιχείων συλλαμβάνει το φως πιο αποτελεσματικά. Χάρη στον ακριβή σχεδιασμό της διαδρομής φωτός, ο ευαίσθητος φακός είναι σε θέση να παράγει πιο ευκρινή και κρυστάλλινη εικόνα.
Πανοραμική γωνία ls460w Πανοραμική εικόνα έως 140° Εξαιρετικά ευρεία γωνία. Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμένος οπτικός φακός καταγράφει εικόνες με εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης, έως και 140 μοίρες, χωρίς καμία παραμόρφωση, κάτι που μπορεί να καταγράψει τα πάντα μπροστά στο αυτοκίνητό σας.
κάμερα αυτοκινήτου full hd ανάλυση Ο αισθητήρας Full HD CMOS παρέχει την πιο καθαρή λεπτομέρεια και ευκρίνεια σε βίντεο ανάλυσης HD 1080p για να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα με εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και ακριβή χρώματα.
αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου dvr Αυτόματη βαθμονόμηση χρόνου. Ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις ώρας. Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 5X , η ακριβής τοπική ώρα βαθμονομείται και αποθηκεύεται αυτόματα στο DVR αυτοκινήτου LS460W.
dvr αυτοκινήτου πυξίδα hud Οθόνη ταχύτητας και πυξίδας HUD. Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 5X , η ηλεκτρονική πυξίδα σε πραγματικό χρόνο εμφανίζεται στην οθόνη και είναι σε θέση να υποδείξει την κατεύθυνση προς την οποία θα πάτε. Επιπλέον, η 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση παρέχει ακριβή παρακολούθηση της ταχύτητας του αυτοκινήτου.
Προειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας dvr Έξυπνη προειδοποίηση υπέρβασης ταχύτητας. Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή GPS ταχύτητας 5X, όταν η ταχύτητα του αυτοκινήτου υπερβεί ένα προκαθορισμένο όριο ταχύτητας, εμφανίζεται το προειδοποιητικό σήμα για να επιβραδύνουν οι οδηγοί την ταχύτητα οδήγησης.
Επεξεργαστής ls460w chio Chip CPU 2X Speed. Το ενσωματωμένο νέο επεξεργασμένο τσιπ βελτιώνει την απόδοση των βίντεο έως και 2 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με άλλα στην αγορά. Παρέχει καλύτερη εγγραφή βίντεο και επεξεργασία βίντεο υψηλής απόδοσης.


Η εγγραφή time-lapse για ασφάλεια εξυπηρετεί όταν θέλετε να τραβήξετε εικόνα με ρυθμό καρέ πολύ χαμηλότερο από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε για την προβολή της ακολουθίας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη στάθμευση, γεγονός που κατατάσσει το LS460W σε gadget ασφαλείας.
Χρονική πάροδος

Προδιαγραφές προϊόντος:

Ανάλυση βίντεο: 1920x1080@30fps 1280x720@30fps 1280x720@60fps 848x480@30fps 640x480@30fps
Αισθητήρας: Αισθητήρας SONY Exmor CMOS
Ευρυγώνιος φακός: 140°
Διάφραγμα: f/1,6
Οθόνη: 2,7” 16:9 TFT LCD
Μορφή βίντεο: MOV

Έξοδος βίντεο:

HDMI: Συμβατό με CTS1.2, Υποστήριξη
Λειτουργία εξόδου 1080p/720p/WVGA/VGA
Σύνθετο: NTSC/PAL
Ανάλυση εικόνας: 1,3M,VGA,2M,3M,5M,8M,10M,12M

Μέσα εγγραφής:

Κάρτα Micro SDHC (έως 32 GB)
Ήχος: Εξοπλισμένο μικρόφωνο και ηχείο (μονοφωνικό).
Κουμπί κλείστρου: Ηλεκτρονικό κλείστρο
Ταχύτητα κλείστρου: 1/2 - 1/1000 δευτερόλεπτο
Ισορροπία λευκού: Αυτόματο / Φως ημέρας / Συννεφιά / Βολφράμιο / Φθορισμός
Θύρα σύνδεσης: USB 2.0/ HDMI/ TV
Μπαταρία: 3,7V 240mAh Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου
USB: Υψηλής ταχύτητας USB 2.0
Είσοδος ρεύματος: 5V 1A
Μέγεθος: 118 (L) x 47 ,5 (Π) x 40,3 (Υ) mm
(4,7” (Μ) x1,9” (Π)x1,6” (Υ))
Βάρος: 81g (0,18lbs)
Θερμοκρασία: -25°C ~70°C (-13°F ~158°F)

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Αυτόματη σκανδάλη με αισθητήρα G για προστασία αρχείων
Αριθμός πινακίδας, Εισαγωγή ονόματος χρήστη
Προστασία με κωδικό πρόσβασης
Ανίχνευση κίνησης
Κλειδί για σίγαση
Λειτουργία κλειδώματος αρχείων SOS
Έξοδος HDMI

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

1x DVR αυτοκινήτου DOD LS360W
1x Φορτιστής αυτοκινήτου
1x Στήριγμα
1x βεντούζα
1x Εγχειρίδιο χρήστη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα