G-NET GON4 - Μοναδική διπλή κάμερα WiFI 4K UHD με GPS LIVE STREAM μέσω Cloud + WDR + 150°

Κωδικός προϊόντος: 55-228 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής /
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 403,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 484,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος G-NET GON4 - Μοναδική διπλή κάμερα WiFI 4K UHD με GPS LIVE STREAM μέσω Cloud + WDR + 150°

G-NET GON4 - Μοναδική διπλή κάμερα WiFI 4K UHD με GPS (εμπρός/πίσω) LIVE STREAM μέσω Cloud + Sony Starvis, WDR + γωνία θέασης 150° + ADAS + λειτουργία στάθμευσης. Χάρη σε αυτή την κάμερα αυτοκινήτου, θα έχετε μια καταγραφή της οδήγησης μπροστά από το όχημα, μέσα στο όχημα και πίσω από αυτό . Η μπροστινή κάμερα παρέχει ανάλυση βίντεο ULTRA HD 4K , μια κάμερα που καταγράφει το εσωτερικό του οχήματος καθώς και μια κάμερα τοποθετημένη για να κινηματογραφεί τι συμβαίνει πίσω από το όχημα (πίσω κάμερα). Η τροφοδοσία της κάμερας λύνεται μέσω της υποδοχής OBD, που είναι μια πραγματικά βέλτιστη λύση.

Μοναδική κάμερα 4K με εξωτερική πίσω κάμερα και ζωντανή παρακολούθηση της τοποθεσίας GPS μέσω Cloud

4k κάμερα αυτοκινήτου g-net gon4

Χάρη στην υψηλή ανάλυση, τον αισθητήρα Sony Starvis, την τεχνολογία WDR, τη συμπίεση H.265 και την ευρεία γωνία θέασης έως 150° (μπροστινή κάμερα) και 140° (πίσω κάμερα) οι εγγραφές από την κάμερα θα είναι σε κορυφαία ποιότητα και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε κακές συνθήκες φωτισμού. Άλλες λειτουργίες, όπως η εγγραφή βρόχου, η λειτουργία στάθμευσης, το GPS, ο αισθητήρας G ή η υποστήριξη για κάρτες micro SDXC έως 512 GB, είναι επίσης αυτονόητες.

wifi διπλή κάμερα αυτοκινήτου σύννεφο gnet gon4

Αποκλειστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής αρχείων βίντεο για υπολογιστή - G-NET PC VIEWER

Μια προσαρμοσμένη συσκευή αναπαραγωγής εγγεγραμμένων αρχείων βίντεο για επιτραπέζιο υπολογιστή με σαφή διάταξη και διαισθητική λειτουργία.

Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο για υπολογιστή - G-NET

Υποστήριξη cloud

"G-Syncloud" για σύστημα διαχείρισης στόλου που χρησιμοποιεί τη δική του τεχνολογία CLOUD για απομακρυσμένη παρακολούθηση. Η χωρητικότητα αποθήκευσης υπερβαίνει το όριο αποθήκευσης της κάρτας μνήμης του dash cam.

G-Syncloud για σύστημα διαχείρισης στόλου

ΒΙΝΤΕΟ πώς λειτουργεί η υπηρεσία CLOUD

απομακρυσμένη παρακολούθηση κάμερας cloud

Ζωντανή μετάδοση - Ζωντανή παρακολούθηση GPS

Παρακολουθήστε τη συμπεριφορά του οδηγού και ελέγξτε την κατάσταση του οχήματος σε πραγματικό χρόνο. 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, η κάμερα dash cam είναι διαθέσιμη. Έχετε πάντα μια γενική εικόνα για το πού βρίσκονται τα οχήματά σας, παρακολουθείτε την κυκλοφορία και ακολουθείτε τη διαδρομή του οδηγού χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε φυσικά τους οδηγούς. Η βασική λειτουργία είναι η παρακολούθηση ενός μηχανοκίνητου οχήματος, είτε πρόκειται για αυτοκίνητο είτε για φορτηγό. Εάν το όχημα είναι συνδεδεμένο, η τρέχουσα θέση του θα εμφανιστεί στον χάρτη και μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδρομή του. Εάν είναι εκτός σύνδεσης, θα εμφανιστεί η τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Αφού ξεκινήσετε την αρχειοθετημένη διαδρομή, μπορείτε να δείτε την κίνησή της στον χάρτη. Με ένα αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε σε ποια ώρα, σε ποιο μέρος και σε συγκεκριμένη διεύθυνση βρισκόταν ακριβώς το όχημα εκείνη τη στιγμή. Η λειτουργία GEO FENCE για την αποστολή ειδοποίησης μέσω email κατά την έξοδο από τη σημειωμένη περιοχή (Εάν κατά τύχη ο οδηγός του οχήματος βγει από την προγραμματισμένη διαδρομή). Για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες, είναι απαραίτητο να αγοράσετε άδεια για παρακολούθηση μέσω Cloud. Μέσω του cloud, μπορείτε επίσης να δείτε εγγραφές βίντεο από τη διαδρομή όπου αρχειοθετούνται τα δεδομένα. Η προϋπόθεση είναι να υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο (ιδανικά μέσω δρομολογητή κινητής τηλεφωνίας με υποστήριξη SIM απευθείας στον αναπτήρα του αυτοκινήτου).

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών προγραμμάτων στο CLOUD (δωρεάν ή επί πληρωμή ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο ή την υποστήριξη λειτουργιών).

ζωντανή ροή - κάμερα αυτοκινήτου

Υψηλής ποιότητας HDR

Το HDR ενεργοποιείται για να εξαλείψει το θάμπωμα των φώτων κατά την οδήγηση και εμφανίζει καθαρή ποιότητα εγγραφής σε διάφορες συνθήκες φωτισμού. Η χρήση HDR κατά τη διέλευση από ένα σκοτεινό τούνελ προσαρμόζει τις αντανακλάσεις του φωτός στη σήραγγα έτσι ώστε η εικόνα να είναι καθαρά ορατή. Όταν περνάτε μέσα από ένα εκθαμβωτικό μονοπάτι, το φως του ήλιου ρυθμίζεται σωστά για να κάνει τα γύρω αντικείμενα να φαίνονται αιχμηρά και χωρίς θαμπάδα.

υποστήριξη hdr

Το ADAS είναι ένα ασφαλές σύστημα υποβοήθησης οδήγησης για ένα ασφαλές περιβάλλον οδηγού

FVSA – Συναγερμός του αυτοκινήτου που οδηγεί μπροστά σας. Όταν η απόσταση από το ακινητοποιημένο όχημα μπροστά σας είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα (σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει μετακινηθεί), η οθόνη LCD θα εμφανίσει το εικονίδιο του οχήματος με ένα ηχητικό σήμα.
FCWS - Σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης. Όταν η απόσταση μεταξύ του οχήματος μπροστά σας είναι μικρή και η ταχύτητα του οχήματος είναι υψηλή και ξαφνικά μειώνεται απότομα. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο προειδοποίησης σύγκρουσης με μια προειδοποίηση.
LDWS - Σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Εάν φύγετε από τη λωρίδα ενώ οδηγείτε, θα εμφανιστεί με μια κίτρινη ή κόκκινη γραμμή με έναν προειδοποιητικό ήχο. Η ειδοποίηση λειτουργεί μόνο εάν η ταχύτητα είναι πάνω από το όριο που έχετε ορίσει.

Τα σημεία ανίχνευσης λωρίδας, οι εξόδους προς τα εμπρός και τα εικονίδια προειδοποίησης σύγκρουσης είναι ορατά μόνο όταν η οθόνη LCD είναι ενεργή. Οι ρυθμίσεις ADAS μπορούν να οριστούν μόνο μετά τη σύνδεση της κεραίας GPS.

σύστημα adas

Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια

Αυτή η κάμερα αυτοκινήτου χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την πιο καθαρή εικόνα και προηγμένες λειτουργίες που σίγουρα θα σας πείσουν ότι αυτή είναι πραγματικά μοναδική στις κάμερες αυτοκινήτου.

4K κάμερα αυτοκινήτου με διπλή ζωντανή ροή gps

Εξαιρετική γωνία θέασης 150˚ μπροστινή κάμερα και 140˚ πίσω κάμερα

Η υπερβολική γωνία της κάμερας σπάει την εικόνα, προκαλώντας παρενέργειες όπως παραμόρφωση και παραμόρφωση εικόνας. Αυτή η κάμερα έχει βέλτιστη γωνία λήψης 150 ˚ μοιρών για την μπροστινή κάμερα και 140 ˚ μοιρών για την πίσω κάμερα.

κάμερα αυτοκινήτου - γωνία θέασης 150 μοιρών

Λειτουργία LBP για προστασία της εκφόρτισης της μπαταρίας του οχήματος

Είναι μια έξυπνη λειτουργία Safe Guard που απενεργοποιεί αυτόματα την εγγραφή όταν η τάση πέσει κάτω από την καθορισμένη τάση και διακόπτει την παροχή ρεύματος για την προστασία της μπαταρίας του οχήματος. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν απευθείας από το εξειδικευμένο GNET PC VIEWER και η τάση του οχήματος μπορεί να ελεγχθεί στο εγγεγραμμένο βίντεο του οχήματος.

Λειτουργία LBP για προστασία της εκφόρτισης της μπαταρίας του οχήματος

Νέα συμπίεση βίντεο H.265

Η κάμερα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένη με τη νέα συμπίεση H.265, η οποία διασφαλίζει ότι οι εγγραφές αποθηκεύονται σε μικρότερο μέγεθος. Η εγγραφή που εγγράφεται σε αυτήν τη συμπίεση θα καταλαμβάνει 30% λιγότερο χώρο στην κάρτα μνήμης , ενώ η ποιότητα της εικόνας θα παραμείνει διατηρημένη. Έτσι, η κάρτα μνήμης μπορεί να πάρει πολύ περισσότερες εγγραφές σε σύγκριση με την παλαιότερη συμπίεση H.264.

κάμερα αυτοκινήτου gnet - συμπίεση βίντεο 4.265

Προσαρμοσμένη διαμόρφωση χρησιμοποιώντας APP στο Smartphone

Με την εφαρμογή Smartphone (iOS/Android), μπορείτε να ενημερώσετε το υλικολογισμικό και να παίξετε βίντεο, καθώς και να διαμορφώσετε διάφορες ρυθμίσεις. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας μόνο με ένα dongle WiFi συνδεδεμένο στην κάμερα.
*Εάν η λειτουργία CLOUD είναι ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε τη λειτουργία IOT/WiFi

Εφαρμογή smartphone - κάμερα αυτοκινήτου wifi

Αισθητήρας Sony STARVIS

Το Sony STARVIS είναι μια τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού pixel που χρησιμοποιείται σε αισθητήρες εικόνας CMOS για κάμερες υψηλής τεχνολογίας. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία και επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα εικόνας στο ορατό φως, αλλά και σε περιοχές όπου διαφορετικά η κάμερα θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει υπέρυθρο φωτισμό. Με έναν αισθητήρα Sony STARVIS CMOS υψηλής απόδοσης, έναν μεγάλο φακό 6 γυαλιών, αυτή η κάμερα αυτοκινήτου μπορεί να αυξάνει αυτόματα την έκθεση σε σκοτεινές καταστάσεις για να τραβήξει καθαρά βίντεο .

κάμερα αυτοκινήτου με αισθητήρα gon4 sony starvis

Ένας αξιόπιστος μάρτυρας ενός ατυχήματος

Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα G, η κάμερα αυτοκινήτου GONQ είναι αξιόπιστος συνεργάτης ακόμα και σε καταστάσεις κρίσης. Η κάμερα εντοπίζει αυτόματα την πρόσκρουση και κλειδώνει το αρχείο έτσι ώστε να μην διαγράφεται αυτόματα. Ένα τέτοιο αρχείο αποθηκεύεται σε έναν αποκλειστικό φάκελο όπου δεν μπορεί να διαγραφεί από τη λειτουργία εγγραφής βρόχου.

διπλή κάμερα g-net - ενσωματωμένος αισθητήρας g

Υψηλή αντοχή στις θερμοκρασίες

Αυτή η κάμερα αυτοκινήτου έχει απίστευτη αντίσταση σε μείον και συν θερμοκρασίες -10°C / 70°C, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό το καλοκαίρι ή το χειμώνα.

ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες - wdr hdr κάμερα αυτοκινήτου

Πρωτοφανής ποιότητα εικόνας και ανάλυση 4K

Η εξωπραγματική ποιότητα εικόνας με ανάλυση ULTRA HD έως και 4K είναι αυτονόητη με αυτήν την κάμερα, αλλά δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια από το βίντεο που έχετε εγγράψει.

Ανάλυση 4K - κάμερα αυτοκινήτου gnet ultra hd

TIMELAPSE - ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

Η λειτουργία time-lapse χρησιμοποιείται αυτόματα κατά την είσοδο στη λειτουργία στάθμευσης. Η λειτουργία time-lapse καταγράφει ένα καρέ ανά 1 δευτερόλεπτο, ελαχιστοποιώντας το μέγεθος του βίντεο για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να καταγράφει όλα όσα χρειάζονται καθ' όλη τη διάρκεια της στάθμευσης.

time lapse - κάμερα αυτοκινήτου συλλογής χρόνου για το αυτοκίνητο

Προσδιορισμός:

Διπλή κάμερα
Αισθητήρας SONY Starvis HDR
Ανάλυση μπροστινής κάμερας: 3840*2160p@30fps
Ανάλυση πίσω κάμερας: 1920*1080p@30fps
Μπροστινή/πίσω γωνία εγγραφής: 150°/140°
H.265 συμπίεση βίντεο
Υποστήριξη εφαρμογών για smartphone (iOS/Android)
Υποστηριζόμενες κάρτες: έως 512 GB
Ενσωματωμένο μικρόφωνο: Ναι
Ενσωματωμένο ηχείο: Ναι
Αισθητήρας G: Ναι
Λειτουργία στάθμευσης: Ναι
Φωνητική καθοδήγηση: Ναι
Cloud storage: Ναι
Ενσωματωμένη μονάδα GPS
Μονάδα Wi-Fi: Ναι
Θερμοκρασία λειτουργίας -10°C / 70°C
Τροφοδοτικό 12V - 24V / 3A
Διαστάσεις Μπροστινή κάμερα: 120*63*32,3 mm
Διαστάσεις Πίσω κάμερα: 48*29*38 χλστ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x UHD κάμερα αυτοκινήτου G-ON4
1x πίσω κάμερα (καλώδιο 6m)
1x μονάδα GPS
1 x wifi dongle
1x καλώδιο τροφοδοσίας OBD 3m
1x κιτ στερέωσης με βίδες
1x εγχειρίδιο

Περιεχόμενα συσκευασίας διπλής κάμερας αυτοκινήτου 4k

Σχόλια

Αλλα προϊόντα