GPS tracker 3G με μπαταρία 6000 mAh και προστασία IP67

Κωδικός προϊόντος: 09-059 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 124,66 U$
Τιμή με ΦΠΑ 149,60 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος GPS tracker 3G με μπαταρία 6000 mAh και προστασία IP67

GPS tracker 3G με μπαταρία 6000 mAh και προστασία IP67. GPS + LBS + εντοπισμός θέσης WiFi - εντοπισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο έως και τριπλής ακρίβειας. Μόλις ο διαδικτυακός ιχνηλάτης έχει καλό σήμα GPS, θα βρει την τοποθεσία μέσω GPS. Εάν δεν έχει σήμα GPS, θα βρει τοποθεσία μέσω LBS. Η τριπλή τοποθέτηση επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη σήμανση τοποθεσίας. Το κρυφό GPS tracker είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη και είναι πολύ απλό και ευέλικτο στην εγκατάσταση, για παρακολούθηση οχημάτων με GPS. Ανιχνευτής κατά αποσυναρμολόγησης με αντικλεπτικό αισθητήρα.
GPS αυτοκίνητο εντοπισμού IP67 αδιάβροχο με μαγνήτη + χωρητικότητα μπαταρίας 6000 mAh. GPS σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησης ανθρώπων και οχημάτων. Διαδικτυακή συσκευή εντοπισμού GPS στο αυτοκίνητο (εφαρμογή στο κινητό) με μπαταρία 6000 mAh, η οποία διασφαλίζει τη λειτουργία της συσκευής GPS σε λειτουργία παρακολούθησης έως και 25 ημέρες σε κατάσταση αναμονής, ανάλογα με το διάστημα αναφοράς εντοπισμού θέσης ή 100 ώρες (κατά την ενημέρωση της τοποθεσίας κάθε 10 δευτερόλεπτα). Είναι εξοπλισμένο με σούπερ γρήγορη μαγνητική επαναφόρτιση όπου αρκεί για φόρτιση για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια το GPS tracker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5-10 ημέρες. Δυνατότητα φωνητικής παρακολούθησης μετά από κλήση στη συσκευή για να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από τον εντοπιστή GPS.

GPS και λίβρες εντοπισμού θέσης

Χάρη σε ένα ισχυρό μαγνητικό σώμα, μπορείτε να συνδέσετε τον εντοπιστή GPS 3G της μάρκας PROFIO ELECTRONICS σε διαφορετικές θέσεις του αντικειμένου που παρακολουθείτε. Η εξαιρετικά υψηλή προστασία IP67 (μπορεί να βυθιστεί σε 1 μέτρο νερού και είναι πλήρως ανθεκτικό στη σκόνη) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα . Η συσκευή εντοπισμού GPS βρίσκει τη χρήση της για παρακολούθηση και παρακολούθηση ενοικιαζόμενων οχημάτων, μίσθωση αυτοκινήτων, μεταφορά πολύτιμων αγαθών, ενοικίαση βαρέων μηχανημάτων και παρακολούθηση συγκεκριμένων και ειδικών εμπορευμάτων. Το GPS tracker θα σας ειδοποιήσει επίσης για μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση στην εγκατάσταση ή την αφαίρεση της συσκευής . Στο e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε κορυφαίας ποιότητας συσκευές εντοπισμού GPS. Χρειάζεστε απλώς μια κάρτα SIM (δεδομένα/τηλέφωνο) και η παρακολούθηση gps μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

GPS tracker με υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας έως 6000 mAh και προστασία IP 67

GPS tracker για αυτοκίνητα και οχήματα

Μπορείτε να συνδεθείτε με το GPS tracker μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας

Ο χάρτης εμφανίζει την τρέχουσα τοποθεσία του με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

παρακολούθηση οχήματος gps

Ενεργή παρακολούθηση φωνής (υποκλοπές)

Δυνατότητα κλήσης από επιλεγμένους αριθμούς SOS σε συσκευή παρακολούθησης GPS για να ακούσετε ήχους (chat) γύρω από τη συσκευή όπου βρίσκεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας παρακολούθησης ήχου, η συσκευή δεν θα εκπέμπει ήχο, επομένως είναι μια σιωπηλή παρατήρηση.

εντοπιστής gps υποκλοπής

Ισχυρή μαγνητική τοποθέτηση

Ο κρυφός ιχνηλάτης GPS έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με ισχυρό βιομηχανικό μαγνήτη και επομένως είναι δυνατή η τοποθέτηση της συσκευής παρακολούθησης με απλό τρόπο σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια - σασί οχήματος, πόρτες, κάτω από το κάθισμα, σε κοντέινερ κ.λπ.

Ισχυρός μαγνήτης GPS tracker

Βάση μαγνήτη εντοπισμού gps

Αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη προστασία IP67

Ο εντοπιστής GPS διαθέτει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο προστασίας IP67 (μπορεί να βυθιστεί σε 1 μέτρο νερού και είναι εντελώς αδιάβροχο) επιτρέπει τη λειτουργικότητα της συσκευής ακόμη και σε ακραία εξωτερικά περιβάλλοντα.

προστασία IP67 GPS tracker

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη και αντικαταστάσιμη μπαταρία 6000 mAh 3,7V που διαρκεί έως και 25 ημέρες σε κατάσταση αναμονής, ανάλογα με το διάστημα αναφοράς θέσης ή 100 ώρες (κατά την ενημέρωση της τοποθεσίας κάθε 10 δευτερόλεπτα)

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εντοπισμού gps

Συναγερμός κραδασμών

Ένας συναγερμός θα ενεργοποιηθεί εάν ο εντοπιστής GPS ανιχνεύσει κραδασμούς ή απροσδόκητη μετατόπιση, το χτύπημα στο αυτοκίνητο ή τη ζημιά του αυτοκινήτου βαφής. Η συσκευή στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα συναγερμού.

Παραβίαση συναγερμού εντοπισμού gps

GPS Locator - συναγερμός μη εξουσιοδοτημένης αφαίρεσης

Εάν ο εντοπιστής GPS εντοπίσει μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση, μέσω του κουμπιού Anti-tamper, θα σταλεί συναγερμός με τη μορφή μηνύματος ειδοποίησης και η λειτουργία παρακολούθησης GPS θα ενεργοποιηθεί αυτόματα για 20 λεπτά. Μετά από 20 λεπτά, η συσκευή επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής.

προειδοποίηση για αποσυναρμολόγηση του ιχνηλάτη gps

Εξαιρετικά γρήγορη μαγνητική επαναφόρτιση

Εξαιρετικά γρήγορη και βολική μαγνητική επαναφόρτιση του εντοπιστή GPS. Μπορείτε να επαναφορτίσετε πλήρως την μπαταρία για περίπου 3 ώρες και στη συνέχεια το GPS tracker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 5-10 ημέρες.

Ο εντοπιστής gps εξαιρετικά γρήγορη επαναφόρτιση

Ηχητικός συναγερμός

Εάν η στάθμη ήχου υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ (σπάσιμο γυαλιού) , ο εντοπιστής gps στέλνει αυτόματα ένα συναγερμό στον προκαθορισμένο αριθμό SOS.

Ηχητικός συναγερμός εντοπισμού gps
Η συσκευή GPS παρέχει επίσης παρακολούθηση χρήστη με τη μορφή μηνύματος SMS απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου θα εμφανιστεί ένας σύνδεσμος προς τους χάρτες Google και αφού κάνετε κλικ σε αυτό, εμφανίζεται και η τρέχουσα θέση του οχήματος που παρακολουθείται. Μια άλλη φόρμα είναι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " Track Solid " (iOS, Android), μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε τη θέση του οχήματος που παρακολουθείτε και διάφορα απαραίτητα δεδομένα. Η πιο πρόσφατη μορφή είναι η παρακολούθηση της συσκευής GPS μέσω της διεπαφής ιστού " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet ή φορητού υπολογιστή για εύκολη παρακολούθηση.
εντοπιστής παρακολούθησης gps
GPS + LBS + εντοπισμός θέσης WiFi - εντοπισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6000 mAh - μπαταρία λιθίου υψηλής χωρητικότητας παρέχει αρκετή ισχύ στη συσκευή
Ισχυρός μαγνήτης - ισχυρό μαγνητικό κάλυμμα επιτρέπει την ευέλικτη εγκατάσταση σε όχημα ή άλλου τύπου ιδιοκτησία
Συναγερμός ανίχνευσης ήχου - εάν το επίπεδο ήχου υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ, θα ενεργοποιηθεί ένας συναγερμός
Συναγερμός αφαίρεσης καλύμματος - ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν αλλάζει η κάρτα SIM ή όταν αφαιρείται η συσκευή
Η αδιάβροχη - αδιάβροχη συσκευή GPS IP67 εξασφαλίζει σταθερή λειτουργία ακόμα και σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα

Προδιαγραφές:

Συχνότητα επικοινωνίας: GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Ευαισθησία: Κατηγορία II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Κλάση 12, TCP / IP
Ευαισθησία λήψης: Κατηγορία II RBER2% (-102dBm)
Μνήμη: 32 + 32 Mb
Σφάλμα φάσης: RMSPE <5, PPE <20
Μέγιστη. έξοδος: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Μέγιστη. Σφάλμα συχνότητας: ± 0,1 ppm
Τσιπ GPS: Τσιπ MTK υψηλής ευαισθησίας
Συχνότητα: GPS L1, 1575.42MHz Κωδικός C/A
Κανάλι GPS: 32
Ακρίβεια τοποθεσίας: <10 μέτρα
Ευαισθησία παρακολούθησης: -165dBm
Ευαισθησία: -148dBm
Ένδειξη LED: συσκευή ενεργοποιημένη (κόκκινο), GPS (μπλε), GSM (πράσινο)
Χρόνος αναμονής: 25 ημέρες
Κεραία GPS: Κεραμική κεραία GPS
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20℃ ~ 70℃
Μπαταρία: 6000 mAh/3,7V μπαταρία πολυμερούς λιθίου
Διαστάσεις: 58 mm (πλάτος) x 85 mm (ύψος) x 29 mm (πάχος)
Βάρος: 161g (χωρίς μαγνητικό κάλυμμα) 230g με μαγνητικό κάλυμμα

Η συσκευασία περιέχει:

1x GPS tracker Profio GPS L-1
1x προσαρμογέας USB
1x καλώδιο USB
1x Σετ βιδών
1x Πίσω κάλυμμα με μαγνήτη
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα