Άδεια 1 έτους για εντοπισμό GPS - Tracksolid

Κωδικός προϊόντος: 09-078 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 9,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 11,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Άδεια 1 έτους για εντοπισμό GPS - Tracksolid

Άδεια 1 έτους για online παρακολούθηση εντοπιστών GPS από την προσφορά μας - Tracksolid. Χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς και στην ηλεκτρονική εφαρμογή Tracksolid (διαθέσιμη για Android και iOS), μπορείτε να παρακολουθείτε έναν ή περισσότερους εντοπιστές στο χάρτη ανά πάσα στιγμή . Με το σύστημα Tracksolid, δεν θα χάσετε ποτέ την κίνηση του παρακολουθούμενου εντοπιστή. Για παράδειγμα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα ή εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί την κίνηση, να ορίζει εικονικά όρια ή να προβάλλει το ιστορικό κίνησης του εντοπιστή . Η διεπαφή ιστού www.tracksolid.com

!!! Η άδεια ισχύει μόνο για εντοπιστές GPS που αγοράζονται απευθείας μέσω του e-shop μας!!!
Εάν έχετε παραγγείλει έναν εντοπιστή GPS από άλλον πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του.
Διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Με την αγορά μιας άδειας, αποκτάτε όλες αυτές τις δυνατότητες

Διαδικτυακή παρακολούθηση κίνησης εντοπισμού

Χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς και στην ηλεκτρονική εφαρμογή Tracksolid (διαθέσιμη για Android και iOS), μπορείτε να παρακολουθείτε έναν ή περισσότερους εντοπιστές στο χάρτη ανά πάσα στιγμή. Και έτσι θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκεται ο παρακολουθούμενος εντοπιστής.

διαδικτυακή παρακολούθηση trackolid

Όλοι οι εντοπιστές κάτω από έναν λογαριασμό

Εάν έχετε περισσότερους από έναν εντοπιστές, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε λογαριασμό, χρειάζεστε απλώς μία πρόσβαση μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε οποιονδήποτε αριθμό εντοπιστών σας.

παρακολούθηση GPS tracksolid

Εικονικά σύνορα και φύλαξη διαδρομής

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τη διεπαφή ιστού Tracksolid, μπορείτε να περιγράψετε τη διαδρομή κατά μήκος της οποίας πρέπει να κινηθεί η συσκευή ή να ορίσετε τον χώρο στον οποίο μπορεί να κινηθεί. Εάν παρουσιαστεί κάποια αναστάτωση, π.χ. το αυτοκίνητο θα φύγει από την προκαθορισμένη διαδρομή, θα λάβετε ειδοποίηση στην εφαρμογή.

εντοπιστής online παρακολούθησης

Αναπαραγωγή

Το Tracksolid μπορεί να αποθηκεύσει το ιστορικό των εγγραφών από τον εντοπιστή για έως και 7 ημέρες . Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε διακομιστή Cloud.

tracksolid εφαρμογή αποθήκευσης αρχείων σε διακομιστή cloud

Σχόλια

Αλλα προϊόντα