Κάμερα ανιχνευτή καπνού FULL HD + WIFi + IR LED

Κωδικός προϊόντος: 10-185 Έχω μία ερώτηση
νέος Κάμερα ανιχνευτή καπνού FULL HD + WIFi + IR LED
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα ανιχνευτή καπνού FULL HD + WIFi + IR LED

Κάμερα ανιχνευτή καπνού FULL HD + WIFi + IR LED νυχτερινή όραση. Κάμερα συναγερμού καπνού για online κρυφή παρακολούθηση ατόμων μέσω WiFi με υποστήριξη (Android/iOS) θα σας εγγυηθεί ασφάλεια και έλεγχο του χώρου του σπιτιού ή της εργασίας σας. Κρυφή κάμερα κατασκοπείας - κρατήστε μια επισκόπηση του τι συμβαίνει στον χώρο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Σήμερα, είναι σημαντικό να προστατεύουμε το απόρρητό μας και αυτό που αγαπάμε. Οι συμβατικές κάμερες εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται συχνά, αλλά μερικές φορές δεν θέλουμε η κάμερα να είναι ορατή ή πολύ αισθητή. Αυτή η κρυφή κάμερα βρίσκεται σε απομίμηση του αισθητήρα καπνού , που διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα την προσέξει και θα καταγράψετε όλα όσα χρειάζεστε. Κατασκοπευτική κρυφή κάμερα που μπορείτε να αγοράσετε online σε καλή τιμή απευθείας στο κατάστημά μας.

Wi-Fi κάμερα ανιχνευτή καπνού

Η κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά σας έχει επίσης το πλεονέκτημα να παρακολουθεί και να παρακολουθεί, για παράδειγμα τα κατοικίδια ή τα παιδιά σας ενώ είστε στη δουλειά - δεν αποσπά την προσοχή όσο οι συμβατικές κάμερες και χάρη στον σχεδιασμό της ταιριάζει τέλεια στο δωμάτιο. Χάρη στη γωνία εγγραφής 90 μοιρών και την τοποθέτηση στον τοίχο, η κάμερα τραβάει πολύ περισσότερες εικόνες από ό,τι αν ήταν για παράδειγμα στο τραπέζι. Επίσης εγγράφει βίντεο με ήχο και υποστηρίζει κάρτες micro sd έως 32 GB.

Ανιχνευτής καπνού κρυφής κάμερας​ - διαδικτυακή παρακολούθηση ζώων, σπιτιών, συνεδρίων ή παιδιών μέσω WiFi.

κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η βιντεοκάμερα διαθέτει WiFi . Μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη τόσο για το Androi όσο και για iOS και μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει όπου κι αν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο . Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας ή να αποθηκεύσετε εικόνες ή βίντεο απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο. Η κατασκοπευτική κάμερα καταγράφει βίντεο σε Full HD - μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ανάλυση της κάμερας στις ρυθμίσεις μέσω του κινητού, τι μπορεί να εξοικονομήσει δεδομένα ενώ παρακολουθείτε ζωντανή ροή. Η νυχτερινή όραση υπερύθρων βελτιώνει την ορατότητα σε συνθήκες κακού φωτισμού, ώστε να βλέπετε ακριβώς τι συμβαίνει ακόμα και χωρίς φως της ημέρας. Η κάμερα στον ανιχνευτή καπνού καταγράφει υλικό σε κάρτα micro SD έως 32 GB. Η κάμερα μπορεί να λειτουργήσει 1,5 ώρα όταν είναι πλήρως φορτισμένη - αλλά έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί απευθείας από την πηγή τροφοδοσίας και έτσι περιορίζεται μόνο από το μέγεθος της κάρτας μνήμης.

Απεριόριστη κάμερα κρυμμένη στην απομίμηση του αισθητήρα καπνού.

κάμερα συναγερμού καπνού

Τεχνικές προδιαγραφές:

Ανάλυση - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25fps
Μορφή βίντεο - AVI
Συμπίεση - H.264
Γωνία λήψης - 90 μοίρες
Ανίχνευση κίνησης - έως 6 μέτρα
Ελάχ. φωτισμός: 0,05 lux
Μέγιστος χρόνος εγγραφής - έως 2 ώρες
Τύπος μνήμης - Κάρτα Micro SD (δεν περιλαμβάνεται)
Μέγιστη χωρητικότητα micro SD: 32 GB
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2000mah
Κατανάλωση ρεύματος: 260mah/3,7V

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x κάμερα σε αισθητήρα καπνού
1x Καλώδιο
1x Προσαρμογέας
1x Ράγα στήριξης
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα