Κάμερα P2P WiFi σε μονάδα USB με FULL HD + ανίχνευση κίνησης + υποστήριξη 128 GB

Κωδικός προϊόντος: 10-634 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα P2P WiFi σε μονάδα USB με FULL HD + ανίχνευση κίνησης + υποστήριξη 128 GB

Κάμερα P2P WiFi σε μονάδα USB με ανίχνευση κίνησης FULL HD + υποστήριξη 128 GB με υποστήριξη απομακρυσμένης παρακολούθησης και μπαταρία 3,7V 700mah. Μίνι κάμερα wifi με ανίχνευση κίνησης σε κλειδί USB. Αυτή η κάμερα χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της ηλεκτρονικής εικόνας στο κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει ανάλυση βίντεο Full HD (1920x1080px) και προβολή LIVE stream .

Ο έλεγχος αυτής της μίνι κάμερας είναι εντελώς απλός - με ένα κουμπί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την κάμερα Wi-Fi με το οικιακό δίκτυο Wi-Fi και να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση από τον φακό της κάμερας μέσω της εφαρμογής, η οποία μπορεί να ληφθεί για τηλέφωνα Android και iPhone . Η μονάδα flash USB με κάμερα χρησιμοποιείται όχι μόνο για τη μεταφορά των δεδομένων σας, αλλά και για τη δυνατότητα απρόσκοπτης εγγραφής βίντεο με ήχο όπου χρειαστείτε.

FULL HD με κάμερα Wifi P2P σε μονάδα USB

Η εγγραφή με ήχο είναι δυνατή σε κάρτα μνήμης με μέγ. υποστήριξη έως 128 GB. Μπορείτε να εγγράφετε εγγραφές συνεχώς ή όταν ανιχνεύεται κίνηση, η εγγραφή είναι επίσης δυνατή κατά τη φόρτιση. Εάν θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι, το γραφείο, την αποθήκη ή το παιδί σας, αυτή η μίνι κάμερα Wi-Fi με ανίχνευση κίνησης σε κλειδί USB είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι δυσδιάκριτη, έχει μινιατούρες διαστάσεις, είναι εύκολα φορητή και το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι είναι μια κρυφή κάμερα Wi-Fi που χρησιμεύει και ως κάμερα ασφαλείας για την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Εγγραφή με ήχο - κάμερα σε πλήκτρο usb

Αυτή η μίνι κάμερα σε μέγεθος τσέπης μπορεί να είναι χρήσιμη για διακριτική καταγραφή διαλέξεων στο σχολείο, κρυφή καταγραφή διαδικασιών ή για ανίχνευση κλέφτη στο γραφείο. Εκτός από τη μοντέρνα σχεδίαση , αυτό το φλας με κάμερα έχει επίσης τη δυνατότητα αυτόματης έναρξης εγγραφής όταν ανιχνεύεται κίνηση ή την επιλογή τηλεχειρισμού της ενσωματωμένης κάμερας από μια εφαρμογή για κινητά.

Πριν από τη χρήση, η μονάδα USB πρέπει πρώτα να φορτιστεί συνδέοντάς την σε υπολογιστή ή προσαρμογέα USB δικτύου και τοποθετώντας μια κάρτα micro SD σε αυτήν. Εγκαταστήστε την εφαρμογή "HDlivecam" που είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το Play Store (Android) ή το AppStore (iOS) και θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη ρύθμιση της ενσωματωμένης κάμερας WiFi. Η μονάδα flash USB με κάμερα έχει λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , δηλαδή μόλις η συσκευή εντοπίσει κίνηση, σας ειδοποιεί με μια ειδοποίηση και δημιουργεί μια εγγραφή βίντεο.

p2p wifi κάμερα σε μονάδα flash USB απομακρυσμένη παρακολούθηση

Για να πραγματοποιήσετε λήψη των δεδομένων που λάβατε, απλώς συνδέστε τη μονάδα flash στη θύρα USB του υπολογιστή σας, όπου θα εμφανίζεται ως ένας κανονικός αφαιρούμενος δίσκος. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες με τα μεταφορτωμένα αρχεία (διαγραφή, αντιγραφή, μετακίνηση, αναπαραγωγή). Η μονάδα flash USB με κάμερα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης εφαρμογής για κινητά, μετακινώντας το συρόμενο κουμπί στην κατάλληλη θέση, η συσκευή θα ξεκινήσει στη συνέχεια την εγγραφή βίντεο. Για να παρακολουθείτε μόνο τη ζωντανή ροή βίντεο μέσω της εφαρμογής για κινητά χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης εγγραφών, δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε κάρτα μνήμης SD.

κάμερα σε δίσκο usb απλή λειτουργία με ένα κουμπί

Χαρακτηριστικά:

Βιντεοκάμερα Full HD 1920x1080p
Ξεκινήστε την εγγραφή όταν ανιχνευτεί κίνηση
Εγγραφή βίντεο με ανίχνευση κίνησης
Ασύρματη απομακρυσμένη εγγραφή βίντεο μέσω APP
Ζωντανή ροή online βίντεο σε Smartphone
Εγγραφή βίντεο βρόχου
Η ημερομηνία και η ώρα συγχρονίζονται αυτόματα
Ταυτόχρονο ζωντανό βίντεο στο κινητό
Αναπαραγωγή βίντεο σε κινητό
Ένα συρόμενο κουμπί
Υποστήριξη κάρτας TF (Micro SD), μέγ. 128 GB


Προδιαγραφές:

Ανάλυση: 1920 x 1080p
Μέγεθος αρχείου βίντεο: περίπου 1MB-40MB ανά λεπτό
Τροφοδοσία: Μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου 3,7V 700mah
Διάρκεια μπαταρίας: Χρόνος λειτουργίας βίντεο έως 120 λεπτά
Αναπαραγωγή βίντεο: αναπαραγωγή σε υπολογιστή ή κινητό
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: ειδοποίηση κίνησης
Απευθείας μετάδοση
Ασύρματη σύνδεση (wifi, υποστήριξη AP και απομακρυσμένη παρατήρηση)
Υποστήριξη κάρτας TF: Μέγιστο 128 GB
Διαστάσεις: 89 x 29 x 10,5 mm
Βάρος: 36 γρ

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x USB flash drive
1x εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα