Κάμερα WiFi FULL HD σε προσαρμογέα AC/DC USB με νυχτερινή όραση

Κωδικός προϊόντος: 10-149 Έχω μία ερώτηση
νέος TOP Κάμερα WiFi FULL HD σε προσαρμογέα AC/DC USB με νυχτερινή όραση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 137,50 U$
Τιμή με ΦΠΑ 165,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερα WiFi FULL HD σε προσαρμογέα AC/DC USB με νυχτερινή όραση

Η κάμερα WiFi FULL HD σε προσαρμογέα AC/DC USB με Night Vision με υποστήριξη κάρτας micro SD 128 GB είναι μια μικρή, διακριτική κάμερα κατασκοπείας σε έναν κλασικό φορτιστή, επομένως είναι εύκολο να τη χρησιμοποιήσετε για παρακολούθηση. Η συσκευή λειτουργεί ως κλασικός φορτιστής με θύρα USB για φόρτιση κινητών τηλεφώνων, tablet ή άλλων συσκευών, οπότε κανείς δεν θα δώσει περισσότερη σημασία ότι θα μπορούσε να είναι κάμερα κατασκοπείας. Ο φακός της κάμερας είναι κρυμμένος πίσω από το σκούρο plexiglass (όπου κρύβονται 16x NIGHT LED, αλλά δεν ανάβουν όπως τα κλασικά IR LED) και η κάρτα μνήμης είναι κρυμμένη στο σώμα του φορτιστή κάτω από το αφαιρούμενο κάλυμμα.

Η κάμερα διαθέτει μια λειτουργία WiFi που σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τη βιντεοκάμερά σας με το smartphone σας μέσω της εφαρμογής "Camwf" (διαθέσιμη για iOS, Android) και στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε διάφορες λειτουργίες λήψης κάμερας ή να παρακολουθήσετε την εγγραφή απευθείας από την κάμερα.

κάμερα full hd στον προσαρμογέα

Η κάμερα ενεργοποιείται σε κατάσταση αναμονής μετά τη σύνδεση του προσαρμογέα στο δίκτυο και ξεκινά την εγγραφή βίντεο μόνο όταν εντοπιστεί ανίχνευση κίνησης. Η ανίχνευση κίνησης εξοικονομεί χώρο στην κάρτα μνήμης. Όταν γεμίσει η κάρτα microSD, οι παλαιότερες εγγραφές αντικαθίστανται αυτόματα (εγγραφή βρόχου), κάτι που διασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία. Οι εγγραφές αποθηκεύονται σε κάρτα micro SD/TF με μέγιστη χωρητικότητα έως 128 GB. Η μοναδική κατασκοπευτική κάμερα είναι ιδανική για παρακολούθηση και καταγραφή στη δουλειά ή στο σπίτι κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

αντάπτορας με κάμερα full hd

Χαρακτηριστικά:

Λειτουργικός προσαρμογέας USB με κρυφή κάμερα
Εγγραφή βίντεο FULL HD
Σύνδεση WiFi
Μόνιμη παροχή ρεύματος
Λειτουργία ανίχνευσης κίνησης


Προδιαγραφές:

Μορφή βίντεο: AVI
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080p
Λήψη: 30 fps
Εξωτερική μνήμη: Υποστηρίζει micro SD έως 128 GB
Ανίχνευση κίνησης: ναι
Τάση φόρτισης: DC-5V
Τύπος διεπαφής: USB

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x μετασχηματιστής AC/DC με κάμερα WiFi
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα