Κάμερες στάθμευσης Σετ AHD - Υβριδική οθόνη 10" + κάμερα 3x HD

Κωδικός προϊόντος: 19-136 Έχω μία ερώτηση
νέος έκπτωση Κάμερες στάθμευσης Σετ AHD - Υβριδική οθόνη 10" + κάμερα 3x HD
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 348,34 U$
Τιμή με ΦΠΑ 418,00 U$ 543,40 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κάμερες στάθμευσης Σετ AHD - Υβριδική οθόνη 10" + κάμερα 3x HD

Κάμερες στάθμευσης Σετ AHD - 1x LCD HD Hybrid 4CH 10" οθόνη + 3x HD κάμερα με 11 IR LED νυχτερινή όραση έως 15 μέτρα, με προστασία IP68 και γωνία θέασης 145° Κάμερες οπισθοπορείας Το σετ AHD με εγγραφή σε κάρτα SD είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για οχήματα κίνησης σε δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση σε οποιοδήποτε έδαφος Η κάμερα της μάρκας PROFIO ELECTRONICS έχει ανάλυση AHD 1280x720p, χάρη στην οποία μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθαρά και ευκρινώς.Η κάμερα AHD με πραγματικά πολύ μικρές διαστάσεις μόνο 55x55x55 mm θα φροντίσει για μια ποιοτική εικόνα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και μέσω της νυχτερινής όρασης με 11 IR LED (15 μέτρα μετά την λάμψη) θα δείτε καλά ακόμα και όταν κάνετε όπισθεν τη νύχτα. Το μέγεθος της οθόνης LCD 10,1" προκαθορίζει αυτό το σετ ως ιδανικός βοηθός κατά την όπισθεν.

Αυτό το σύστημα AHD είναι ένας συνδυασμός της καλύτερης τεχνολογίας που έχει αναπτυχθεί για βαν, minibus, τροχόσπιτο, λεωφορείο, φορτηγό, ημιρυμουλκούμενο, τρακτέρ, θεριζοαλωνιστική μηχανή και άλλα γεωργικά ή κατασκευαστικά μηχανήματα και οχήματα. Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το σύστημα AHD όταν εγκαθίσταται σε μεγαλύτερα μηχανοκίνητα οχήματα, όπου χρειάζεστε περισσότερες απόψεις από διαφορετικές γωνίες. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες (αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης έως 256 GB).

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφανιζόμενων καμερών.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανίζονται δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυαστούν η διάταξη των καμερών στην οθόνη.

ahd σετ οπισθοπορείας - οθόνη και κάμερα

Χάρη σε αυτό το σύστημα, θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Το σετ αντιστροφής AHD περιέχει οθόνη LCD 10,1" + κάμερα 1x με IR νυχτερινή όραση + 1x (5m, 10m, 15m ή 20m καλώδιο) που περιλαμβάνεται στην τιμή του σετ και μπορείτε να το επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας όταν Παραγγελία Το σετ AHD είναι εξαιρετικό εκτός από την ποιότητα εικόνας επίσης ότι η οθόνη μπορεί να συνδεθεί έως και 4 κάμερες (AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS) ταυτόχρονα. Στην οθόνη μπορεί να είναι για καλύτερο προσανατολισμό την ίδια στιγμή που εμφανίζονται όλες οι κάμερες το ένα δίπλα στο άλλο ή όσο χρειάζεται για να επιλέξετε μια επιλογή για προβολή της κάμερας που σας ταιριάζει καλύτερα. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο σε πολλαπλές μορφές βίντεο και συχνότητα PAL/NTSC. Στο μενού της οθόνης υπάρχει φυσικά η κατοπτρική εικόνα της επιλεγμένης κάμερας Αυτό το σετ οπισθοπορείας έχει μεγάλη γκάμα εφαρμογών Ο βαθμός προστασίας IP της κάμερας είναι έως IP 68, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες.

Σετ κάμερας ahd με οθόνη για μηχανήματα κατασκευής

Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Η οθόνη χρησιμεύει επίσης ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες (αποθηκεύεται σε κάρτα μνήμης έως 256 GB). Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS σε διάφορες μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL / NTSC, ενώ μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες ταυτόχρονα στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια κάμερα με ανάλυση AHD 1080P και την άλλη, για παράδειγμα με ανάλυση 720P, συνδεδεμένη στην οθόνη και η οθόνη θα εμφανίζει την εικόνα και από τα δύο ταυτόχρονα.

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 256 GB.

Υβριδική οθόνη 10,1 ιντσών κάρτα sd υποστήριξη 256 GB

Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 10,1" αυτοκινήτου (μηχανήματα) για 4 κάμερες AHD/CVBS με εγγραφή σε κάρτα SD έως 256 GB, με δυνατότητα σύνδεσης έως και 4x οποιουδήποτε τύπου καμερών οπισθοπορείας FULL HD, HD, CVBS κ.λπ. Σύστημα στάθμευσης νέας γενιάς, που σας φέρνει καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανημάτων.Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο, για ακόμη και ευκολότερος έλεγχος της οθόνης.

Χρήση κάμερας οπισθοπορείας με οθόνη σε ανάλυση HD, κατάλληλη και για μηχανήματα κατασκευής

σύστημα κάμερας οπισθοπορείας ahd για φορτηγά

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, κάτι που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Υποστήριξη κυκλικής εγγραφής βίντεο (24ωρη λειτουργία παρακολούθησης στάθμευσης).

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας από 4 κάμερες

σετ αντιστροφής ahd με κάμερες για θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Σύστημα οπισθοπορείας αυτοκινήτου ahd - νυχτερινή όραση

Μίνι κάμερα οπισθοπορείας 55x55x55 mm με ανάλυση HD 720P και νυχτερινή όραση 15m - 11 IR LED και προστασία IP68 και γωνία θέασης 145°. Αυτή η ισχυρή κάμερα οπισθοπορείας είναι η σωστή λύση για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος. Σας δίνει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει γύρω από το όχημα όταν κινείται ή κάνει όπισθεν. Η κάμερα οπισθοπορείας έχει νυχτερινή όραση με 11 IR LED και υστερία λάμψη 15 μέτρων. Η κάμερα έχει μεγάλη γκάμα χρήσεων, καθώς είναι κατάλληλη για μεγαλύτερα αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά λεωφορεία, λεωφορεία, ημιρυμουλκούμενα, τρέιλερ, γεωργικά μηχανήματα ή φορτηγά. Ο αισθητήρας εικόνας 1/4 CMOS με ανάλυση HD 1280x720 pixels επιτρέπει τη μετάδοση εικόνας υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.

Η προστασία IP68 εγγυάται αντοχή στο νερό, τη λάσπη, τη σκόνη και τις μηχανικές βλάβες

Σετ κάμερας παρακολούθησης - IP68 αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη

Η κάμερα οπισθοπορείας έχει γωνία σάρωσης έως και 145°, που είναι επαρκής εμβέλεια για τις ανάγκες οπισθοπορείας ή παρακολούθησης της κίνησης του οχήματος σε περιβάλλον όπου απαιτείται αυξημένη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτή η κάμερα HD πληροί τον βαθμό προστασίας IP68 που την καθιστά αδιάβροχη, ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες. Το ίδιο το σώμα της κάμερας προστατεύεται από μια ανθεκτική θήκη από κράμα. Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί σε διάφορες επιφάνειες, ό,τι είναι δυνατό με ένα μεταλλικό στήριγμα, χάρη στο οποίο μπορείτε να γέρνετε και να τη στερεώνετε στην επιθυμητή θέση. Η τροφοδοσία της κάμερας και η μετάδοση του σήματος γίνεται μέσω μιας υψηλής ποιότητας, θωρακισμένης υποδοχής με ακροδέκτη 4 ακίδων, η οποία έχει αδιάβροχο φινίρισμα, κάτι που θα διευκολύνει την εργασία σας κατά την εγκατάσταση. Η κάμερα τροφοδοτείται απευθείας από την οθόνη οπισθοπορείας με τάση 12-24V.

Κάμερα οπισθοπορείας και στάθμευσης 175° για φορτηγά


Χαρακτηριστικά:

ΣΥΝ Κάμερα οπισθοπορείας για όλα τα αυτοκίνητα
συν 11x LED IR νυχτερινή όραση 15 m
συν Ανθεκτικό σώμα κάμερας από κράμα
συν Γωνία θέασης έως 145°
συν IP68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και στη φθορά
ΣΥΝ Οθόνη οπισθοπορείας 10,1 ιντσών
συν Μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων στο μενού οθόνης
συν Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάμερας:

Αισθητήρας εικόνας: CMOS 1/4"
Ανάλυση: HD 1280x720 (500 γραμμές τηλεόρασης)
Σύστημα: PAL/NTSC
Ελάχιστος φωτισμός: 0 LUX (IR on)
IR νυχτερινή όραση: ναι 11 IR LED
Απόσταση νυχτερινής όρασης: 15 m
Γωνία θέασης: 145°
Βαθμός προστασίας IP: IP 68 αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, ανθεκτικό στη φθορά
Κατανάλωση ισχύος: 3W
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C
Τροφοδοσία DC: 12-24V
Διεπαφή: RCA
Διαστάσεις: 55x55x55 mm

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio - W100
Οθόνη: Οθόνη 10,1" HD
Σύστημα: PAL/NTSC 50/60Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 RGB
Ορατότητα οθόνης: 180° από κάθε πλευρά
Ανάλυση βίντεο κατά την εγγραφή: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Συμβατό σήμα: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Είσοδοι: 4x κανάλι AHD/CVBS
Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό: ναι, μπλε φως
Φωτεινότητα: 500-700cd/m2
Εγγραφή: ναι, 4 κανάλια
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα
Μορφή βίντεο: AVI
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας SD κατηγορίας 10, έως 256 GB (δεν περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης)
Δυνατότητα ρύθμισης OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 12-36V (για τροφοδοσία με κάμερα απαιτείται η τάση 13V)
Τάση εξόδου: DC + 11,5V/3A
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις: Π/Υ/Β 25 x 16 x 3,5 cm
Φωτεινή κουρτίνα: ναι, αποσπώμενη
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x Υβριδική οθόνη οπισθοπορείας 10,1".
3x κάμερα οπισθοπορείας AHD
3x Καλώδιο σύνδεσης 5m, 10m, 15m, 20m επιλογής
1x Τηλεχειριστήριο
1x Αντιηλιακό
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
3x Στήριγμα για την τοποθέτηση της κάμερας
1x Εγχειρίδιο

Μπορείτε να επιλέξετε το μήκος των καλωδίων ανάλογα με τις ανάγκες σας 5m, 10m, 15m και 20m. Καθορίστε το μήκος του καλωδίου στη σημείωση παραγγελίας.

Σχόλια

Αλλα προϊόντα