Κατασκοπευτική κάμερα Μονάδα flash USB με βίντεο HD + εγγραφή ήχου και ανίχνευση κίνησης

Κωδικός προϊόντος: 10-621 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων προπαραγγελία
Χρόνος παράδοσης 1 - 3 εβδομάδες.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 76,09 U$
Τιμή με ΦΠΑ 91,30 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Κατασκοπευτική κάμερα Μονάδα flash USB με βίντεο HD + εγγραφή ήχου και ανίχνευση κίνησης

Κατασκοπευτική κάμερα USB flash drive (κλειδί) με βίντεο HD + κρυφή εγγραφή ήχου και ανίχνευση κίνησης, με υποστήριξη για κάρτα SD έως 32 GB. Το USB stick λειτουργεί επίσης ως κατασκοπευτική κρυφή κάμερα HD με βίντεο και μικρόφωνο. Αυτή η φορητή μικρή κάμερα κατασκοπείας τσέπης είναι πολύ βολική στη μεταφορά και είναι εντελώς διακριτική σε σχήμα μονάδας USB. Αυτή η μίνι κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς από ανάγκες κατασκοπείας, προσωπική ασφάλεια, επαγγελματική παρακολούθηση ή οποιαδήποτε μη παρατηρούμενη παρακολούθηση .

Για παράδειγμα, προσέξτε τον άπιστο σύντροφό σας, τα παιδιά, τον ενοικιαστή, τον συγκάτοικο, τον μπέιμπι σίτερ, τον παππού και τη γιαγιά, τους υπαλλήλους, στο σπίτι, στην κρεβατοκάμαρα, στο ξενοδοχείο, στον κοιτώνα, στη δουλειά, στο γραφείο, στο νοσοκομείο ή οπουδήποτε αλλού.

Κατασκοπευτική κάμερα σε USB stick (κλειδί μονάδας flash) με εγγραφή βίντεο HD + ήχου

Κατασκοπευτική κάμερα σε κλειδί USB (φλας) με εγγραφή βίντεο HD + ήχου

Πολυλειτουργική συσκευή - κρυφή κάμερα, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φωτογραφία, εγγραφή βίντεο, κάμερα web και συσκευή ανάγνωσης καρτών TF. Εκτός από την ενσωματωμένη μπαταρία, μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα φορητό power bank ή φορτιστή USB για συνεχή εργασία . Η κάμερα μπορεί να κάνει εγγραφή ακόμα και κατά τη φόρτιση. Η κάμερα διαθέτει και εγγραφή με ανίχνευση κίνησης . Η κάμερα δίσκου USB έχει ανάλυση βίντεο HD 1280x960 pixel , παρέχοντάς σας καθαρή εικόνα και βίντεο υψηλής ανάλυσης, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο . Με μια εξωτερική κάρτα SD/TF με χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 32 GB, μπορεί να βοηθήσει στην αποθήκευση διαφόρων ειδών δεδομένων, το βίντεο αποθηκεύεται σε μορφή AVI και οι φωτογραφίες σε μορφή JPG . Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας είναι περίπου. 60 λεπτά ανά φόρτιση (με μια εξωτερική μπαταρία μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αρκετές φορές).

USB FLASH DISK Spy ή κάμερα ασφαλείας με χωρητικότητα αποθήκευσης έως 32 GB micro sd

USB flash drive κατασκοπευτική κάμερα με μικρόφωνο

Μια μίνι κάμερα κατασκοπείας με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να παρέχει έως και μία ώρα συνεχούς εγγραφής ανά φόρτιση μπαταρίας, μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα από οποιονδήποτε υπολογιστή ή θύρα USB. Μπορεί επίσης να φορτιστεί κατά την εγγραφή βίντεο.
Η κάμερα ασφαλείας HD διαθέτει μόνο ένα κουμπί για λειτουργία και τρία βήματα για εγγραφή. Πριν από την πρώτη χρήση, θυμηθείτε να φορτίσετε πλήρως και βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει μια κάρτα SD στη μονάδα USB. Υποστηρίζει κάρτα TF/SD χωρητικότητας έως 32 GB (δεν περιλαμβάνεται).

Μίνι κατασκοπευτική κάμερα USB με κλειδί flash drive

Προδιαγραφές προϊόντος:

Η κάμερα δεν λειτουργεί χωρίς κάρτα μνήμης, ο δίσκος USB δεν έχει δικό του χώρο αποθήκευσης, τοποθετήστε μια κάρτα TF/SD πριν τη χρήση
Φορτίστε πλήρως την κάμερα (περίπου 3 ώρες) πριν από την πρώτη χρήση.
Η εσφαλμένη κατεύθυνση τοποθέτησης της κάρτας μνήμης θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα την αδυναμία εγγραφής βίντεο ή λήψης φωτογραφιών και ο υπολογιστής δεν μπορεί να το αναγνωρίσει.
Σε κατάσταση αναμονής και χωρίς να πατήσετε κανένα κουμπί, η μίνι κάμερα θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από ένα λεπτό για εξοικονόμηση ενέργειας.


Χαρακτηριστικά:

Απλή λειτουργία
Κομψή σχεδίαση
Συμπαγές μέγεθος
Ελαφρύ και φορητό
Με ανίχνευση κίνησης
Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα υπολογιστή
Δυνατότητα λήψης φωτογραφίας, βίντεο
Ενσωματωμένο μικρόφωνο
Υποστήριξη κάρτας SD/TF έως 32 GB

Προδιαγραφές:

Μορφή βίντεο: AVI
Μορφή εικόνας: JPG
Ανάλυση βίντεο: 1280 x 960
Ρυθμός καρέ βίντεο: 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο
Ανάλυση φωτογραφίας: Μέγ. 1600x1200
Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας: περίπου. 60 λεπτά
Τάση φόρτισης: DV-5V
Τύποι θυρών: USB 2.0
Τύποι αποθήκευσης: Κάρτα TF/SD (δεν περιλαμβάνεται, έως 32 GB)
Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο
Σφραγίδα ώρας/ημερομηνίας στο βίντεο: Υποστήριξη
Χρωμα μαυρο
Διαστάσεις (Μ x Π x Β): 48 x 18 x 12 mm

Η συσκευασία περιέχει:

1x δίσκος USB με κάμερα
1x καλώδιο USB
1x κρεμαστό μπρελόκ
1x Οδηγίες χρήσης

Σχόλια

Αλλα προϊόντα