OBD εντοπιστής 4G εντοπισμός εντοπισμού GPS αυτοκινήτου

Κωδικός προϊόντος: 09-100 Έχω μία ερώτηση
νέος OBD εντοπιστής 4G εντοπισμός εντοπισμού GPS αυτοκινήτου
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 100,84 U$
Τιμή με ΦΠΑ 121,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος OBD εντοπιστής 4G εντοπισμός εντοπισμού GPS αυτοκινήτου

OBD εντοπιστής 4G εντοπισμός εντοπισμού GPS αυτοκινήτου. Μινιατούρα και συμπαγής σχεδιασμός - εξαιρετική συσκευή παρακολούθησης (ιχνηλάτης). OBD GPS εντοπιστής με ακρίβεια 4G έως 2,5 m για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα . Λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το επιτηρούμενο όχημα σε πραγματικό χρόνο και παρακολουθήστε τη διαδρομή που διανύσατε και την κατάσταση του οχήματος . Η συσκευή OBD είναι συμβατή με τα περισσότερα οχήματα που κατασκευάστηκαν μετά το 2004 . Με αυτή τη συσκευή δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εντοπίσετε το όχημά σας με υψηλή ακρίβεια έως και 2,5 μέτρα. Ο εντοπιστής GPS διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο για τη λειτουργία υποκλοπής και συνεπώς παρακολούθηση φωνής . Οι λυχνίες LED κατάστασης συσκευής - 3 λυχνίες LED που υποδεικνύουν την κατάσταση της συσκευής - μπορούν να απενεργοποιηθούν , γεγονός που απενεργοποιεί τη σηματοδότηση LED - και επομένως ο εντοπιστής gps είναι απολύτως δυσδιάκριτος.

Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας - η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα τσιπ υψηλής απόδοσης, χάρη στο οποίο έχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και επομένως δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στην μπαταρία του οχήματος.

Αυτός ο εντοπιστής GPS OBD διαθέτει επίσης υποστήριξη δικτύου 4G

Παρακολούθηση GPS με INS - Παρέχει συνεχή παρακολούθηση σε περιοχές με ή χωρίς αδύναμο σήμα GPS.

Χαρακτηριστικά εντοπισμού gps 

Τοποθεσία GPS μέσω του εντοπιστή θέσης ιχνηλάτη OBD στο αυτοκίνητο

Η συσκευή GPS παρέχει παρακολούθηση στον χρήστη με τη μορφή μιας εφαρμογής για κινητά που ονομάζεται " TrackSolid PRO " (iOS, Android) , με την οποία μπορείτε να μάθετε τη θέση του παρακολουθούμενου οχήματος ή αντικειμένου σε πραγματικό χρόνο και διάφορα απαραίτητα δεδομένα.
Μια άλλη μορφή είναι η παρακολούθηση θέσης GPS μέσω της διεπαφής web " www.tracksolid.com ", την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω υπολογιστή, tablet για εύκολη παρακολούθηση.

εντοπισμός gps tracksolid pro

Μπορείτε να συνδεθείτε στο GPS tracker μέσω μιας εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή

Ο χάρτης δείχνει την τρέχουσα θέση σας με συντεταγμένες ώρας, ταχύτητας και GPS.

Παρακολούθηση οχημάτων gps obd εντοπιστής

Παρακολούθηση φωνής

Είναι δυνατή η χρήση του προκαθορισμένου αριθμού SOS για αποστολή εντολής SMS στον ιχνηλάτη gps για φωνητική παρακολούθηση - υποκλοπή. Το GPS tracker θα σας καλέσει πίσω μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Παίρνετε και μπορείτε να παρακολουθείτε τη συνομιλία γύρω από τον ιχνηλάτη.

παρακολούθηση φωνής - υποκλοπή gps

Ηχητικός συναγερμός

Εάν το επίπεδο των ντεσιμπέλ υπερβαίνει τα 60 ντεσιμπέλ (σπάσιμο γυαλιού κ.λπ.), ο εντοπιστής gps στέλνει αυτόματα ένα συναγερμό στον προκαθορισμένο αριθμό SOS.

ηχητικός συναγερμός εντοπιστής gps

Συναγερμός αποσύνδεσης

Η συσκευή OBD διαθέτει τυπική διεπαφή, επομένως η τοποθέτησή της στο όχημα είναι πολύ απλή.
Σε περίπτωση που μη εξουσιοδοτημένο άτομο αποσυνδέσει τη συσκευή ODB, θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω μηνύματος SMS στο κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επαγγελματική παρακολούθηση οχημάτων κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου, σε περίπτωση ασφάλισης ή για οικονομική οδήγηση του οχήματος.

εντοπιστής gps obd

Εντοπιστής GPS - μινιατούρα και συμπαγής σχεδιασμός

Είναι μια πολύ μικρή και ελαφριά συσκευή που μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι. Για το λόγο αυτό, μπορεί εύκολα να κρυφτεί οπουδήποτε μέσα στο όχημα, ώστε να μην βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων ατόμων.

Τοποθεσίες GPS του obd locator

Παρακολούθηση τοποθεσίας GPS - Δεν απαιτείται εγκατάσταση

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή, απλώς συνδέστε τον εντοπιστή OBD στη διεπαφή εντός του οχήματος και η συσκευή είναι ενεργή. Στα περισσότερα οχήματα, η διεπαφή βρίσκεται κάτω από το τιμόνι (βλ. εικόνα - Μια περιοχή)

συσκευή εντοπισμού gps της συσκευής obd

Συναγερμός ταχύτητας

Εάν το όχημα κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο, η συσκευή θα στείλει ένα SMS στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού τηλεφώνου

Όριο ταχύτητας εντοπισμού gps

Συναγερμός χαμηλής μπαταρίας

Όταν η μπαταρία στη συσκευή πέσει σε λιγότερο από 10%, η συσκευή στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα SMS " Προειδοποίηση! Η μπαταρία είναι χαμηλή, φορτίστε εγκαίρως! " Στον προεπιλεγμένο αριθμό κινητού SOS

Εντοπιστής κατάστασης μπαταρίας gps

Διαχείριση στόλου οχημάτων

Εάν διαθέτετε στόλο οχημάτων στην εταιρεία σας, έχετε την ευκαιρία να τα παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό. Με το σύστημα "Tracksolid Pro", μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 10.000 οχήματα ταυτόχρονα μέσω της εφαρμογής ή της πλατφόρμας Ιστού.

διαχείριση στόλου εντοπισμού gps

Παρακολούθηση διπλής θέσης GPS + LBS

Η συσκευή OBD υποστηρίζει εντοπισμό GPS και LBS. Το GPS είναι για τον προσδιορισμό της θέσης έξω με απόκλιση έως και 2,5 μέτρα και εξαρτάται από τη λήψη δεδομένων από δορυφόρους. Και το LBS είναι για τοποθεσία σε εσωτερικούς χώρους (σε κτίρια, δωμάτια, εταιρείες) και η παρακολούθηση λαμβάνεται από δεδομένα μέσω του δικτύου GSM, έτσι ώστε αυτή η λειτουργία να μπορεί να λειτουργεί οπουδήποτε στο σημείο με την εμβέλεια ενός σήματος κινητής τηλεφωνίας (π.χ. στο υπόγειο).

εντοπιστής gps και lbs στο obd

Λειτουργία GEO FENCE

Θα σας επιτρέψει να στείλετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν φεύγετε από την επισημασμένη περιοχή
(Εάν ο οδηγός του οχήματος βγει κατά λάθος εκτός της προγραμματισμένης διαδρομής ή τα εμπορεύματα/πακέτο σας βγουν έξω από το επιτρεπόμενο όριο)

geofence gps locator

Χαρακτηριστικά:

Συσκευή OBD με GPS
Συμπαγής και μινιατούρα σχεδιασμός
Ενσωματωμένη μπαταρία που φροντίζει τη λειτουργικότητα ακόμα και μετά την αφαίρεση από τη διεπαφή
Τοποθέτηση με ακρίβεια μικρότερη από 2,5 μέτρα

Προδιαγραφές:

Τοποθέτηση: GPS / Glonass / BDS / Galileo, AGPS / LBS
Ακρίβεια τοποθέτησης: μικρότερη από 2,5 m
Κεραία: GPS / GSM / Bluetooth
Μπαταρία: 50 mAh
Σύνδεση δικτύου: GSM + LTE Cat1 + WCDMA (υποστηρίζει επίσης 4G)
Συχνότητα: L1
Τάση λειτουργίας: 9-36V DC
Μέση κατανάλωση: 350 mA
Ένδειξη LED: GNSS - μπλε, Cell - πράσινο, On - κόκκινο
Σύνδεση αυτοκινήτου: Θύρα OBD II
Κάρτα SIM: nano
USB: 1x θύρα micro USB
Μνήμη: 8MB flash
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ~ 70 ° C
Εύρος υγρασίας: 5% - 95%
Ομιλητής: ναι
Προστασία: IP41
Εύρος φωνής: έως 5 μέτρα
Λειτουργίες: κίνηση, επιτάχυνση, GEO-φράχτη, φωνητική παρακολούθηση, ανίχνευση μπαταρίας οχήματος, Ανάλυση οδηγού: απότομες στροφές, πέδηση και επιτάχυνση, γρήγορες αλλαγές λωρίδας, σύγκρουση, ολίσθηση, κλίση, ανατροπή
Αισθητήρες: επιτάχυνση και γυροσκόπιο
Βάρος: 60 g
Διαστάσεις: 65x50x25 mm

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1x OBD GPS locator Profio GPS OBD-1
1x Εγχειρίδιο

!!! Για να λειτουργήσει ο εντοπιστής είναι απαραίτητη η αγορά άδειας παρακολούθησης 1-10 ετών μέσω του συστήματος TRACKSOLID !!!

Σχόλια

Αλλα προϊόντα