Οθόνη αφής 9 ιντσών οθόνη αυτοκινήτου οπισθοπορείας + υποστήριξη κάρτας SD 256

Κωδικός προϊόντος: 15-039 Έχω μία ερώτηση
νέος Οθόνη αφής 9 ιντσών οθόνη αυτοκινήτου οπισθοπορείας + υποστήριξη κάρτας SD 256
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 275,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 330,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Οθόνη αφής 9 ιντσών οθόνη αυτοκινήτου οπισθοπορείας + υποστήριξη κάρτας SD 256

Οθόνη αφής 9 ιντσών οθόνη αυτοκινήτου οπισθοπορείας + υποστήριξη κάρτας SD 256 GB. Μεγάλη οθόνη αυτοκινήτου για άνετο παρκάρισμα. Οθόνη αφής, εγγραφή με κάρτα micro SD (έως 256 GB) και δυνατότητα σύνδεσης καμερών οπισθοπορείας έως και 4x FULL HD ή HD. Μια νέα γενιά συστήματος στάθμευσης που σας προσφέρει μια καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και τον έλεγχο των μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών. Για ακόμα πιο εύκολη χρήση, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής. Η οθόνη σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών παραλλαγών οθόνης των καμερών, ανάλογα με το πόσες κάμερες έχετε συνδέσει και ποια από αυτές θέλετε να εμφανίζεται ως κύρια. Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν.

Οθόνη αφής για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας κάμερας

οθόνη αφής για αυτοκίνητο 9 ιντσών

Σε κάθε κάμερα, μπορείτε για παράδειγμα να ορίσετε μια κατοπτρική εικόνα μέσω οθόνης ή να ενεργοποιήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές τις οποίες μπορείτε να βαθμονομήσετε με ακρίβεια σε κάθε κάμερα απευθείας στο μενού. Η οθόνη οπισθοπορείας προσφέρει πολλές επιλογές εμφάνισης καμερών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Μπορείτε να χειριστείτε την εναλλαγή της εικόνας μεταξύ των καμερών με ένα δάχτυλο, επειδή λειτουργεί με την αρχή της ολίσθησης με το δάχτυλο στο smartphone. Με αυτό το σύστημα, γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Είναι κατάλληλο για φορτηγά, minibus, τροχόσπιτα, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα ρυμουλκούμενα, γεωργικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που μπορεί να στερεωθεί στην απαιτούμενη θέση.

οθόνη full hd για φορτηγά

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα micro SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 256 GB.

Οθόνη αφής αυτοκινήτου - εγγραφή σε κάρτα sd

Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες FULL HD ή 4 κάμερες HD. Μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε τις κάμερες από την προσφορά μας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων με προαιρετικά μήκη 10m, 15m και 20m. Η υποδοχή 4 ακίδων που συνδέει την κάμερα με το καλώδιο είναι αδιάβροχη καθώς και ανθεκτική στη σκόνη και ανθεκτική στη φθορά. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι απλή. Στην οθόνη υπάρχουν καλώδια για τη σύνδεση καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης, η οποία προστατεύεται από υπέρταση με αντικαταστάσιμη ασφάλεια. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη και επομένως δεν χρειάζεται πλέον να συνδέονται χωριστά στην πηγή, καθιστώντας την εγκατάσταση ευκολότερη και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής για τη σύνδεση των επιλεγμένων καμερών με τα φώτα όπισθεν. Όταν κάνετε όπισθεν, η επιλεγμένη κάμερα θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη.

Οθόνη οπισθοπορείας hd για γεωργικά μηχανήματα

Η οθόνη έχει τη λειτουργία εναλλαγής της ανάλυσης των συνδεδεμένων καμερών. Επομένως, μπορείτε να συνδέσετε 4 κάμερες με ανάλυση Full HD 1920x1080P ή 4 κάμερες με ανάλυση HD 1080x720P σε αυτήν. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση

Οθόνη για άνετη όπισθεν με οθόνη αφής

οθόνη οπισθοπορείας με οθόνη αφής

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη οπισθοπορείας 9 ιντσών
Οθόνη αφής
Μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων στο μενού οθόνης
Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών
Διάφορες επιλογές εμφάνισης κάμερας

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Οθόνη: Οθόνη αφής 9" IPS
Σύστημα: PAL/NTSC
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600
Ανάλυση βίντεο: 1920x1080 @ 25fps ή 1080x720 @ 25fps
Είσοδοι: 4x κανάλι Full HD/HD
Φωτεινότητα: 500cd/㎡
Εγγραφή: ναι, 4 κανάλια
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα
Μορφή συμπίεσης βίντεο: H.264
Μορφή βίντεο: TSSstreaming Media
CPU: μεσημεριανό V526, επεξεργαστής 2 πυρήνων A7
RAM: DDR3 512M
Υποστήριξη κάμερας: 720P NTSC, 720P PAL, 1080P PAL
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας micro SD κατηγορίας 10, έως 256 GB (δεν περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης)
Ρυθμιζόμενο: φωτεινότητα, αντίθεση, χρώμα, αναστρέψιμες κατευθυντήριες γραμμές
Τροφοδοσία: 9-36V
Υποστήριξη νυχτερινής όρασης: ναι
Ενσωματωμένος ήχος: ναι
Συχνότητα: 50/60Hz


Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 9" οθόνη αφής LCD
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1 x τρισδιάστατη βάση σύνδεσης
Αυτοκόλλητο 1x 3M
1x καλώδιο τροφοδοσίας με ασφάλεια
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα