Οθόνη αυτοκινήτου 7" για 4 κάμερες AHD/CVBS με όπισθεν + ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Κωδικός προϊόντος: 15-041 Έχω μία ερώτηση
νέος Οθόνη αυτοκινήτου 7" για 4 κάμερες AHD/CVBS με όπισθεν + ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
Κατασκευαστής PROFIO
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 174,16 U$
Τιμή με ΦΠΑ 209,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Οθόνη αυτοκινήτου 7" για 4 κάμερες AHD/CVBS με όπισθεν + ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Οθόνη αυτοκινήτου 7" για 4 κάμερες AHD/CVBS οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας σε κάρτα SD με υποστήριξη έως 256 GB. Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 οποιουδήποτε τύπου καμερών FULL HD, HD, CVBS και καμερών οπισθοπορείας. Νέα γενιά στάθμευσης σύστημα, το οποίο σας προσφέρει μια καθαρή, ευκρινή εικόνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την ασφαλή λειτουργία και τον έλεγχο μηχανοκίνητων οχημάτων και μηχανών. Η οθόνη σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών παραλλαγών οθόνης καμερών, ανάλογα σχετικά με το πόσες κάμερες έχετε συνδέσει και ποια από αυτές θέλετε να εμφανίζεται ως κύρια.

Η οθόνη οπισθοπορείας περιέχει ένα μενού στο οποίο έχετε διάφορες επιλογές για τη ρύθμιση της οθόνης LCD και των καμερών που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν. Λειτουργία εγγραφής - η οθόνη χρησιμεύει και ως συσκευή εγγραφής DVR για εγγραφή από κάμερες - αποθηκεύεται σε κάρτα SD, με υποστήριξη έως 256 GB. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και τηλεχειριστήριο, για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο της οθόνης. Η υβριδική οθόνη υποστηρίζει μικτή είσοδο AHD 1080P/AHD 720P/960H/CVBS σε πολλαπλές μορφές βίντεο καθώς και συχνότητες PAL/NTSC.

Η εγγραφή από τις κάμερες αποθηκεύεται σε κάρτα SD , η οποία υποστηρίζεται έως και 256 GB.

οθόνη αυτοκινήτου 7 ιντσών με εγγραφή

Σε κάθε κάμερα, μπορείτε να ρυθμίσετε τον κατοπτρισμό της εικόνας μέσω της οθόνης ή να ενεργοποιήσετε τους οδηγούς οπισθοπορείας όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν (σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να συνδέσετε τα καλώδια μεταγωγής για κάθε κάμερα στο φως της όπισθεν). Η οθόνη οπισθοπορείας προσφέρει πολλές παραλλαγές οθόνης κάμερας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Με αυτό το σύστημα θα γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει πίσω ή γύρω από το όχημα. Είναι κατάλληλο για αυτοκίνητα, φορτηγά, μικρά λεωφορεία, τροχόσπιτα, λεωφορεία, φορτηγά, ημιρυμουλκούμενα, γεωργικά μηχανήματα και άλλα οχήματα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο βραχίονα που τοποθετείτε στην απαιτούμενη θέση και αλεξήλιο. Διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας μπορούν να προσαρμοστούν ανεξάρτητα για κάθε σήμα εισόδου βίντεο.

Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών με δυνατότητα επιλογής σειράς εμφάνισης κάμερας.

Οι μεμονωμένες κάμερες μπορούν να εμφανίζονται δίπλα-δίπλα ή, εάν είναι απαραίτητο, να συνδυαστούν η διάταξη των καμερών στην οθόνη.

οθόνη αυτοκινήτου 7 ιντσών με όπισθεν

Υβριδική οθόνη για κάμερες οπισθοπορείας με εγγραφή εικόνας από 4 κάμερες

οθόνες οπισθοπορείας για φορτηγά


Στην οθόνη μπορούν να συνδεθούν έως και 4 κάμερες - AHD ή CVBS. Ανάλογα με την ανάγκη και τον τύπο του οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε και να συνδυάσετε κάμερες από την προσφορά μας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας. Οι κάμερες συνδέονται με την οθόνη μέσω καλωδίων 4 ακίδων. Η οθόνη διαθέτει καλώδια για τη σύνδεση των καμερών και την τροφοδοσία της οθόνης. Οι κάμερες τροφοδοτούνται απευθείας από την οθόνη, επομένως δεν είναι πλέον απαραίτητο να τις συνδέσετε χωριστά στην πηγή, γεγονός που απλοποιεί την εγκατάσταση και μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα οπουδήποτε στο όχημα. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης 4 καλώδια μεταγωγής, μέσω των οποίων μπορείτε να συνδέσετε τις επιλεγμένες κάμερες στα φώτα όπισθεν. Όταν είναι ενεργοποιημένη η όπισθεν, η επιλεγμένη κάμερα οπισθοπορείας θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Υποστήριξη κυκλικής εγγραφής βίντεο και στάθμευσης (24ωρη λειτουργία παρακολούθησης στάθμευσης).

οθόνη αντιστροφής ahd για μηχανές

Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την οθόνη με διαφορετικό τρόπο από ό,τι με βραχίονα (αυτό που περιλαμβάνεται στη συσκευασία), μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας άλλους τρεις τύπους βάσης που σας επιτρέπουν να στερεώσετε την οθόνη σας για παράδειγμα σε ένα παρμπρίζ ή όπου βρίσκεται απαιτείται. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τοποθετήσετε την κάμερα σε τρέιλερ που μπορεί να αφαιρεθεί από το αυτοκίνητο ή το φορτηγό, μπορείτε να αγοράσετε στο e-shop μας ένα καλώδιο σύνδεσης κάμερας οπισθοπορείας για ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα . Αυτό εξασφαλίζει εύκολη αποσύνδεση του συστήματος οπισθοπορείας και επανασύνδεση.

Οθόνη αυτοκινήτου για άνετη όπισθεν

μόνιτορ στάθμευσης για αυτοκίνητα 7 ιντσών εγγραφή

Χαρακτηριστικά:

Οθόνη οπισθοπορείας 7 ιντσών
Εγγραφή σε micro sd
Μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων στο μενού οθόνης
Δυνατότητα σύνδεσης έως και 4 καμερών
Διάφορες επιλογές εμφάνισης κάμερας

Παρακολούθηση τεχνικών προδιαγραφών:

Μοντέλο: Profio -W70
Οθόνη: Οθόνη 7" HD
Σύστημα: PAL/NTSC 50/60Hz
Λόγος διαστάσεων: 16:9
Ανάλυση οθόνης: 1024 x 600 RGB
Ορατότητα οθόνης: 180° από κάθε πλευρά
Ανάλυση βίντεο κατά την εγγραφή: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Συμβατό σήμα: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Είσοδοι: 4x κανάλι AHD/CVBS
Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό: ναι, μπλε φως
Φωτεινότητα: 500-700cd/㎡
Εγγραφή: ναι, 4 κανάλια
Κυκλική ηχογράφηση: ναι
Διάταξη οθόνης: 1/2/3/4 κάμερα
Μορφή βίντεο: AVI
Μνήμη: υποστήριξη κάρτας SD κατηγορίας 10, έως 256 GB (δεν περιλαμβάνεται κάρτα μνήμης)
Δυνατότητα ρύθμισης OSD: φωτεινότητα, αντίθεση, ένταση, γλώσσα
Τροφοδοσία: DC 12-36V (απαιτείται τάση 13V για τροφοδοσία ακόμα και με κάμερα)
Τάση εξόδου: DC + 11,5V/3A
Είσοδος ήχου: ναι 1x
Υποδοχή: Υποδοχή 4 ακίδων
Χρωμα μαυρο
Τηλεχειριστήριο: ναι
Διαστάσεις: 18 x 12 x 2,5 cm
Αντιηλιακό: ναι, αποσπώμενο
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 έως 70°C

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x 7" οθόνη LCD
1x βραχίονας στήριξης οθόνης
1x Καλώδιο με 4 εισόδους για κάμερες
1x Τηλεχειριστήριο
1x Σετ βιδών
1x Εγχειρίδιο

Σχόλια

Αλλα προϊόντα