Ψηφιακή συσκευή ακρόασης κατασκοπείας + ζουμ 8x + υποκλοπή

Κωδικός προϊόντος: 09-049 Έχω μία ερώτηση
Κατασκευαστής OEM
Διαθεσιμότητα προϊόντων σε απόθεμα
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και έτοιμα για αποστολή.
Ναι! Επίσης αποστέλλουμε US
Τιμή χωρίς ΦΠΑ 110,00 U$
Τιμή με ΦΠΑ 132,00 U$
- +

Περιγραφή προϊόντος Ψηφιακή συσκευή ακρόασης κατασκοπείας + ζουμ 8x + υποκλοπή

Ψηφιακή συσκευή ακρόασης κατασκοπείας + ζουμ 8x + υποκλοπή έως 100 μέτρα για εγγραφή σε τοποθετημένη κάρτα micro SD με υποστήριξη έως 32 GB. Είναι μια τέλεια συσκευή ψηφιακής ακρόασης που θα εκτιμηθεί κυρίως από τους φυσιολάτρες ή τους λάτρεις των κατασκοπευτικών παιχνιδιών. Επαγγελματική συσκευή απομακρυσμένης ακρόασης για λήψη και εγγραφή ήχων + μονόφθαλμο με υποκλοπή σε απίστευτη απόσταση 100 μέτρων. Εξαιρετική συσκευή για να ακούτε μακρινούς ήχους στη φύση κατά τη διάρκεια ενός κυνηγιού, να παρακολουθείτε το περιβάλλον και άλλες δραστηριότητες.

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο μονόφθαλμο που σας επιτρέπει (εκτός από την ακρόαση) ακόμη και να παρακολουθείτε αντικείμενα έως και 8 φορές μεγαλύτερα, ενώ διαθέτει επίσης μια ψηφιακή συσκευή εγγραφής για την εγγραφή ήχων που έχετε καταγράψει και μπορείτε επίσης να τα αναπαράγετε αργότερα. Οι εγγραφές αποθηκεύονται στην κάρτα micro SD που έχει τοποθετηθεί. Ο συντονισμός συχνότητας είναι επίσης διαθέσιμος για τη ρύθμιση της λήψης ήχου σε ευρεία κλίμακα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε μόνο σε μία πηγή ήχου.

συσκευή ακρόασης κατασκόπου profi

Εκτός από τη συσκευή, η συσκευασία περιλαμβάνει και ποιοτικά στερεοφωνικά ακουστικά για άνετη ακρόαση. Μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό σε τιμή ευκαιρίας online στο e-shop μας. Ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας για τον εξοπλισμό κατασκοπείας και θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

κατασκοπευτική συσκευή παρακολούθησης και μονόφθαλμο

Προδιαγραφές:

Καταγράφει ήχους σε απόσταση: 100m max
Ενσωματωμένο μονόφθαλμο: ζουμ 8x
Υποδοχή ακουστικών: 3,5 mm
Τροφοδοσία: 1x 9V μπαταρία
Στερεοφωνικά ακουστικά: ρυθμιζόμενο μήκος 160 mm ~ 200 mm
Υποστηρίζει micro SD έως 32 GB

Η συσκευασία περιέχει:

1x συσκευή ακρόασης
1x Στερεοφωνικά ακουστικά
1x Εγχειρίδιο χρήστη

Σχόλια

Αλλα προϊόντα